Vaikeusaste

Violetti bataattisosekeitto paahdetuilla kikherneillä

Pehmeä bataattisosekeitto violetista bataatista, päällä paahdettuja kikherneitä ja lehtikaalia.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tämä lämmittävä keitto sopii täydellisesti talveen.

Nopea ja helppo sosekeitto jonka päällä paahdettuja kikherneitä tuomassa ruokaisuutta.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

3 Keskikokoista Violettia bataattia
1Tl Suolaa
2,5Dl Kaurakermaa tai soijakermaa
1Rkl Oliiviöljyä
3Kpl Valkosipulinkynttä
1Tl Srirachaa
1/2Tl Valkopippuria
1/2 Lime
1/2Tl Jauhettua korianteria
200G Kikherneitä
1/2Tl kurkumaa
1/2Tl Kuivattua basilikaa
  1. Kuori ja pilko bataatit sekä pilko valkosipulinkynnet ja laita kattilaa.
  2. Lisää kattilaan vettä kunnes bataatit peittyy. Laita levylle ja anna kiehua kunnes bataatit ovat kypsiä.
  3. Kaada noin puolet vedestä astiaan ja soseuta bataatit sauvasekoittimella, lisää kaurakerma ja sodeuta tasaiseksi.
  4. Lisää sekaan puolikkaan limen mehu, suola, pippuri, korianteri, öljy, sriracha ja keitin vettä kunnes keitto on sopivan paksua. Tarkista maku.
  5. Valuta ja kuivaa kikheneet. Kuumenna pannu, lisää hieman öljyä sekä kikherneet, ripottele päälle suolaa, kurkumaa, kuivattua basilikaa ja paahda välillä sekoittaen noin viisi minuuttia. Nauti keiton kanssa.

Kokkisi oli

Anniina KotirantaAnniina Kotiranta

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Violetti bataattisosekeitto paahdetuilla kikherneillä

Pehmeä bataattisosekeitto violetista bataatista, päällä paahdettuja kikherneitä ja lehtikaalia.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tämä lämmittävä keitto sopii täydellisesti talveen.

Nopea ja helppo sosekeitto jonka päällä paahdettuja kikherneitä tuomassa ruokaisuutta.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

3 Keskikokoista Violettia bataattia
1Tl Suolaa
2,5Dl Kaurakermaa tai soijakermaa
1Rkl Oliiviöljyä
3Kpl Valkosipulinkynttä
1Tl Srirachaa
1/2Tl Valkopippuria
1/2 Lime
1/2Tl Jauhettua korianteria
200G Kikherneitä
1/2Tl kurkumaa
1/2Tl Kuivattua basilikaa
  1. Kuori ja pilko bataatit sekä pilko valkosipulinkynnet ja laita kattilaa.
  2. Lisää kattilaan vettä kunnes bataatit peittyy. Laita levylle ja anna kiehua kunnes bataatit ovat kypsiä.
  3. Kaada noin puolet vedestä astiaan ja soseuta bataatit sauvasekoittimella, lisää kaurakerma ja sodeuta tasaiseksi.
  4. Lisää sekaan puolikkaan limen mehu, suola, pippuri, korianteri, öljy, sriracha ja keitin vettä kunnes keitto on sopivan paksua. Tarkista maku.
  5. Valuta ja kuivaa kikheneet. Kuumenna pannu, lisää hieman öljyä sekä kikherneet, ripottele päälle suolaa, kurkumaa, kuivattua basilikaa ja paahda välillä sekoittaen noin viisi minuuttia. Nauti keiton kanssa.

Kokkisi oli

Anniina KotirantaAnniina Kotiranta

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Violetti bataattisosekeitto paahdetuilla kikherneillä
Pehmeä bataattisosekeitto violetista bataatista, päällä paahdettuja kikherneitä ja lehtikaalia.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

3 Keskikokoista Violettia bataattia
1Tl Suolaa
2,5Dl Kaurakermaa tai soijakermaa
1Rkl Oliiviöljyä
3Kpl Valkosipulinkynttä
1Tl Srirachaa
1/2Tl Valkopippuria
1/2 Lime
1/2Tl Jauhettua korianteria
200G Kikherneitä
1/2Tl kurkumaa
1/2Tl Kuivattua basilikaa

Ohjeet

  1. Kuori ja pilko bataatit sekä pilko valkosipulinkynnet ja laita kattilaa.
  2. Lisää kattilaan vettä kunnes bataatit peittyy. Laita levylle ja anna kiehua kunnes bataatit ovat kypsiä.
  3. Kaada noin puolet vedestä astiaan ja soseuta bataatit sauvasekoittimella, lisää kaurakerma ja sodeuta tasaiseksi.
  4. Lisää sekaan puolikkaan limen mehu, suola, pippuri, korianteri, öljy, sriracha ja keitin vettä kunnes keitto on sopivan paksua. Tarkista maku.
  5. Valuta ja kuivaa kikheneet. Kuumenna pannu, lisää hieman öljyä sekä kikherneet, ripottele päälle suolaa, kurkumaa, kuivattua basilikaa ja paahda välillä sekoittaen noin viisi minuuttia. Nauti keiton kanssa.

Kokkisi oli

Anniina KotirantaAnniina Kotiranta

Testaa seuraavaksi

previous arrow
next arrow
Slider