Vaikeusaste

Violetti bataattisosekeitto paahdetuilla kikherneillä

Pehmeä bataattisosekeitto violetista bataatista, päällä paahdettuja kikherneitä ja lehtikaalia.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tämä lämmittävä keitto sopii täydellisesti talveen.

Nopea ja helppo sosekeitto jonka päällä paahdettuja kikherneitä tuomassa ruokaisuutta.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

3 Keskikokoista Violettia bataattia
1Tl Suolaa
2,5Dl Kaurakermaa tai soijakermaa
1Rkl Oliiviöljyä
3Kpl Valkosipulinkynttä
1Tl Srirachaa
1/2Tl Valkopippuria
1/2 Lime
1/2Tl Jauhettua korianteria
200G Kikherneitä
1/2Tl kurkumaa
1/2Tl Kuivattua basilikaa
  1. Kuori ja pilko bataatit sekä pilko valkosipulinkynnet ja laita kattilaa.
  2. Lisää kattilaan vettä kunnes bataatit peittyy. Laita levylle ja anna kiehua kunnes bataatit ovat kypsiä.
  3. Kaada noin puolet vedestä astiaan ja soseuta bataatit sauvasekoittimella, lisää kaurakerma ja sodeuta tasaiseksi.
  4. Lisää sekaan puolikkaan limen mehu, suola, pippuri, korianteri, öljy, sriracha ja keitin vettä kunnes keitto on sopivan paksua. Tarkista maku.
  5. Valuta ja kuivaa kikheneet. Kuumenna pannu, lisää hieman öljyä sekä kikherneet, ripottele päälle suolaa, kurkumaa, kuivattua basilikaa ja paahda välillä sekoittaen noin viisi minuuttia. Nauti keiton kanssa.

Kokkisi oli

Anniina KotirantaAnniina Kotiranta

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Violetti bataattisosekeitto paahdetuilla kikherneillä

Pehmeä bataattisosekeitto violetista bataatista, päällä paahdettuja kikherneitä ja lehtikaalia.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tämä lämmittävä keitto sopii täydellisesti talveen.

Nopea ja helppo sosekeitto jonka päällä paahdettuja kikherneitä tuomassa ruokaisuutta.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

3 Keskikokoista Violettia bataattia
1Tl Suolaa
2,5Dl Kaurakermaa tai soijakermaa
1Rkl Oliiviöljyä
3Kpl Valkosipulinkynttä
1Tl Srirachaa
1/2Tl Valkopippuria
1/2 Lime
1/2Tl Jauhettua korianteria
200G Kikherneitä
1/2Tl kurkumaa
1/2Tl Kuivattua basilikaa
  1. Kuori ja pilko bataatit sekä pilko valkosipulinkynnet ja laita kattilaa.
  2. Lisää kattilaan vettä kunnes bataatit peittyy. Laita levylle ja anna kiehua kunnes bataatit ovat kypsiä.
  3. Kaada noin puolet vedestä astiaan ja soseuta bataatit sauvasekoittimella, lisää kaurakerma ja sodeuta tasaiseksi.
  4. Lisää sekaan puolikkaan limen mehu, suola, pippuri, korianteri, öljy, sriracha ja keitin vettä kunnes keitto on sopivan paksua. Tarkista maku.
  5. Valuta ja kuivaa kikheneet. Kuumenna pannu, lisää hieman öljyä sekä kikherneet, ripottele päälle suolaa, kurkumaa, kuivattua basilikaa ja paahda välillä sekoittaen noin viisi minuuttia. Nauti keiton kanssa.

Kokkisi oli

Anniina KotirantaAnniina Kotiranta

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Violetti bataattisosekeitto paahdetuilla kikherneillä
Pehmeä bataattisosekeitto violetista bataatista, päällä paahdettuja kikherneitä ja lehtikaalia.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

3 Keskikokoista Violettia bataattia
1Tl Suolaa
2,5Dl Kaurakermaa tai soijakermaa
1Rkl Oliiviöljyä
3Kpl Valkosipulinkynttä
1Tl Srirachaa
1/2Tl Valkopippuria
1/2 Lime
1/2Tl Jauhettua korianteria
200G Kikherneitä
1/2Tl kurkumaa
1/2Tl Kuivattua basilikaa

Ohjeet

  1. Kuori ja pilko bataatit sekä pilko valkosipulinkynnet ja laita kattilaa.
  2. Lisää kattilaan vettä kunnes bataatit peittyy. Laita levylle ja anna kiehua kunnes bataatit ovat kypsiä.
  3. Kaada noin puolet vedestä astiaan ja soseuta bataatit sauvasekoittimella, lisää kaurakerma ja sodeuta tasaiseksi.
  4. Lisää sekaan puolikkaan limen mehu, suola, pippuri, korianteri, öljy, sriracha ja keitin vettä kunnes keitto on sopivan paksua. Tarkista maku.
  5. Valuta ja kuivaa kikheneet. Kuumenna pannu, lisää hieman öljyä sekä kikherneet, ripottele päälle suolaa, kurkumaa, kuivattua basilikaa ja paahda välillä sekoittaen noin viisi minuuttia. Nauti keiton kanssa.

Kokkisi oli

Anniina KotirantaAnniina Kotiranta

Testaa seuraavaksi

Gluteeniton vispipuuro
Gluteeniton vispipuuro

Gluteeniton ja vegaaninen aamupala, välipala tai jälkiruoka.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kaurakermalla pyöristetty punajuurisosekeitto
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti & kurkkusalaatti avokadolla
Tomaatti & kurkkusalaatti avokadolla

Tarjoile lisukkeena minkä tahansa kesäruuan kanssa!

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Vihannesnyytit
Vihannesnyytit

Tarjoile lisukkeena esim. muiden grillattujen tuotteiden kanssa.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Vege-quesadillat
Vege-quesadilla

Tarjoile salaatin ja vapaavalintaisten kastikkeiden kera.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Vihannesvarret
Grillatut vihannesvartaat valkosipulimajoneesilla

Vegeruuan grillaaminen on helppoa, hyvää ja värikästä!

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kurkkujäätelö
Mehujää kurkulla & limellä

Tee oma mehujääsi kurkusta ja limestä.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Täytetyt paprikat
Täytetyt paprikat sienillä, omenalla ja pinaatilla

VINKKI! Vaihda juusto maustettuun tuorejuustoon tai sinihomejuustoon saadaksesi voimakkaamman maun.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Tomaatti- ja mansikkasalaatti
Tomaatti- ja mansikkasalaatti valkoisilla pavuilla

Raikas salaatti Flavorino-tomaateilla!

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Rabarberpaj
Gluteeniton raparperipiirakka

Tarjoile vaniljajäätelön ja vaikkapa tuoreiden mansikoiden kera.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Vegaaninen mansikkasmoothie
Vegaaninen mansikkasmoothie

VINKKI! Sekoita 2 rkl chiasiemeniä smoothieen ja sinulla on chiavanukas parin tunnin kuluttua!

Votes: 1
Rating: 4
You: