Violetti bataattisosekeitto paahdetuilla kikherneillä

Pehmeä bataattisosekeitto violetista bataatista, päällä paahdettuja kikherneitä ja lehtikaalia.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tämä lämmittävä keitto sopii täydellisesti talveen.

Nopea ja helppo sosekeitto jonka päällä paahdettuja kikherneitä tuomassa ruokaisuutta.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

3 Keskikokoista Violettia bataattia
1Tl Suolaa
2,5Dl Kaurakermaa tai soijakermaa
1Rkl Oliiviöljyä
3Kpl Valkosipulinkynttä
1Tl Srirachaa
1/2Tl Valkopippuria
1/2 Lime
1/2Tl Jauhettua korianteria
200G Kikherneitä
1/2Tl kurkumaa
1/2Tl Kuivattua basilikaa
  1. Kuori ja pilko bataatit sekä pilko valkosipulinkynnet ja laita kattilaa.
  2. Lisää kattilaan vettä kunnes bataatit peittyy. Laita levylle ja anna kiehua kunnes bataatit ovat kypsiä.
  3. Kaada noin puolet vedestä astiaan ja soseuta bataatit sauvasekoittimella, lisää kaurakerma ja sodeuta tasaiseksi.
  4. Lisää sekaan puolikkaan limen mehu, suola, pippuri, korianteri, öljy, sriracha ja keitin vettä kunnes keitto on sopivan paksua. Tarkista maku.
  5. Valuta ja kuivaa kikheneet. Kuumenna pannu, lisää hieman öljyä sekä kikherneet, ripottele päälle suolaa, kurkumaa, kuivattua basilikaa ja paahda välillä sekoittaen noin viisi minuuttia. Nauti keiton kanssa.

Kokkisi oli

Anniina KotirantaAnniina Kotiranta

Testaa seuraavaksi

Violetti bataattisosekeitto paahdetuilla kikherneillä

Pehmeä bataattisosekeitto violetista bataatista, päällä paahdettuja kikherneitä ja lehtikaalia.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tämä lämmittävä keitto sopii täydellisesti talveen.

Nopea ja helppo sosekeitto jonka päällä paahdettuja kikherneitä tuomassa ruokaisuutta.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

3 Keskikokoista Violettia bataattia
1Tl Suolaa
2,5Dl Kaurakermaa tai soijakermaa
1Rkl Oliiviöljyä
3Kpl Valkosipulinkynttä
1Tl Srirachaa
1/2Tl Valkopippuria
1/2 Lime
1/2Tl Jauhettua korianteria
200G Kikherneitä
1/2Tl kurkumaa
1/2Tl Kuivattua basilikaa
  1. Kuori ja pilko bataatit sekä pilko valkosipulinkynnet ja laita kattilaa.
  2. Lisää kattilaan vettä kunnes bataatit peittyy. Laita levylle ja anna kiehua kunnes bataatit ovat kypsiä.
  3. Kaada noin puolet vedestä astiaan ja soseuta bataatit sauvasekoittimella, lisää kaurakerma ja sodeuta tasaiseksi.
  4. Lisää sekaan puolikkaan limen mehu, suola, pippuri, korianteri, öljy, sriracha ja keitin vettä kunnes keitto on sopivan paksua. Tarkista maku.
  5. Valuta ja kuivaa kikheneet. Kuumenna pannu, lisää hieman öljyä sekä kikherneet, ripottele päälle suolaa, kurkumaa, kuivattua basilikaa ja paahda välillä sekoittaen noin viisi minuuttia. Nauti keiton kanssa.

Kokkisi oli

Anniina KotirantaAnniina Kotiranta

Testaa seuraavaksi

Violetti bataattisosekeitto paahdetuilla kikherneillä
Pehmeä bataattisosekeitto violetista bataatista, päällä paahdettuja kikherneitä ja lehtikaalia.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

3 Keskikokoista Violettia bataattia
1Tl Suolaa
2,5Dl Kaurakermaa tai soijakermaa
1Rkl Oliiviöljyä
3Kpl Valkosipulinkynttä
1Tl Srirachaa
1/2Tl Valkopippuria
1/2 Lime
1/2Tl Jauhettua korianteria
200G Kikherneitä
1/2Tl kurkumaa
1/2Tl Kuivattua basilikaa

Ohjeet

  1. Kuori ja pilko bataatit sekä pilko valkosipulinkynnet ja laita kattilaa.
  2. Lisää kattilaan vettä kunnes bataatit peittyy. Laita levylle ja anna kiehua kunnes bataatit ovat kypsiä.
  3. Kaada noin puolet vedestä astiaan ja soseuta bataatit sauvasekoittimella, lisää kaurakerma ja sodeuta tasaiseksi.
  4. Lisää sekaan puolikkaan limen mehu, suola, pippuri, korianteri, öljy, sriracha ja keitin vettä kunnes keitto on sopivan paksua. Tarkista maku.
  5. Valuta ja kuivaa kikheneet. Kuumenna pannu, lisää hieman öljyä sekä kikherneet, ripottele päälle suolaa, kurkumaa, kuivattua basilikaa ja paahda välillä sekoittaen noin viisi minuuttia. Nauti keiton kanssa.

Kokkisi oli

Anniina KotirantaAnniina Kotiranta

Testaa seuraavaksi

Avokado- & tomaattivoileipä
Avokado- & tomaattivoileipä

Täydellinen välipala!

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pika-pikkelöidyt kirsikkatomaatit

Raikkaat etikkaliemessä pikkelöidyt kirsikkatomaatit ovat valmiita nautittavaksi jo seuraavana päivänä! Makua antaa mm. sitruuna ja chili, kokeile lisukkeena tai heitä pastan päälle, oi nam!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Detoxsmoothie
Detox smoothie

Raikas ja puhdistava smoothie kurkulla, kookosvedellä, inkiväärillä ja limellä.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Paahdettuja uunivihanneksia
Uunipaahdettua vihanneksia

Paahdettuja uunivihanneksia sellaisenaan tai lisukkeilla.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Parsakaalipihvit
Parsakaalipihvit juustolla ja paprikalla

Kasvispihvit joihin saat hiukan potkua käyttämällä vaikka raastettua chilijuustoa.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Galette
Galette tomaatilla ja punajuurella

Kaunis ja maukas galette.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pähkinäsuklaata suolakaramellilla
Pähkinäsuklaa

Kahvin kanssa tai jälkiruokapöytään.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikasallad
Paprika- & kikhernesalaatti

Ruokaisa salaatti joka soveltuu niin välipalaksi kuin päivälliseksi.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Bataatti cocktailpaloja
Bataatti cocktailpaloja

Gluteenittomat ja vegaaniset coctailpalat!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Piparkakkusmoothie
Piparkakkusmoothie

Jätä hunaja pois ja valitse gluteenittomat piparkakut niin sinulla on gluteeniton vegaaninen smoothie!

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pasta tomaattipestolla
Pasta tomaattipestolla

Valitse gluteeniton pasta saadaksesi annoksesta täysin gluteenittoman.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Omenapiirakkasmoothie
Omenapiirakkasmoothie