Vaikeusaste

Violetti bataattisosekeitto paahdetuilla kikherneillä
Pehmeä bataattisosekeitto violetista bataatista, päällä paahdettuja kikherneitä ja lehtikaalia.
Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tämä lämmittävä keitto sopii täydellisesti talveen.

Nopea ja helppo sosekeitto jonka päällä paahdettuja kikherneitä tuomassa ruokaisuutta.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

3 Keskikokoista Violettia bataattia
1Tl Suolaa
2,5Dl Kaurakermaa tai soijakermaa
1Rkl Oliiviöljyä
3Kpl Valkosipulinkynttä
1Tl Srirachaa
1/2Tl Valkopippuria
1/2 Lime
1/2Tl Jauhettua korianteria
200G Kikherneitä
1/2Tl kurkumaa
1/2Tl kuivattua basilikaa
  1. Kuori ja pilko bataatit sekä pilko valkosipulinkynnet ja laita kattilaa.
  2. Lisää kattilaan vettä kunnes bataatit peittyy. Laita levylle ja anna kiehua kunnes bataatit ovat kypsiä.
  3. Kaada noin puolet vedestä astiaan ja soseuta bataatit sauvasekoittimella, lisää kaurakerma ja sodeuta tasaiseksi.
  4. Lisää sekaan puolikkaan limen mehu, suola, pippuri, korianteri, öljy, sriracha ja keitin vettä kunnes keitto on sopivan paksua. Tarkista maku.
  5. Valuta ja kuivaa kikheneet. Kuumenna pannu, lisää hieman öljyä sekä kikherneet, ripottele päälle suolaa, kurkumaa, kuivattua basilikaa ja paahda välillä sekoittaen noin viisi minuuttia. Nauti keiton kanssa.

Kokkisi oli

Anniina KotirantaAnniina Kotiranta

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Violetti bataattisosekeitto paahdetuilla kikherneillä
Pehmeä bataattisosekeitto violetista bataatista, päällä paahdettuja kikherneitä ja lehtikaalia.
Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tämä lämmittävä keitto sopii täydellisesti talveen.

Nopea ja helppo sosekeitto jonka päällä paahdettuja kikherneitä tuomassa ruokaisuutta.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

3 Keskikokoista Violettia bataattia
1Tl Suolaa
2,5Dl Kaurakermaa tai soijakermaa
1Rkl Oliiviöljyä
3Kpl Valkosipulinkynttä
1Tl Srirachaa
1/2Tl Valkopippuria
1/2 Lime
1/2Tl Jauhettua korianteria
200G Kikherneitä
1/2Tl kurkumaa
1/2Tl kuivattua basilikaa
  1. Kuori ja pilko bataatit sekä pilko valkosipulinkynnet ja laita kattilaa.
  2. Lisää kattilaan vettä kunnes bataatit peittyy. Laita levylle ja anna kiehua kunnes bataatit ovat kypsiä.
  3. Kaada noin puolet vedestä astiaan ja soseuta bataatit sauvasekoittimella, lisää kaurakerma ja sodeuta tasaiseksi.
  4. Lisää sekaan puolikkaan limen mehu, suola, pippuri, korianteri, öljy, sriracha ja keitin vettä kunnes keitto on sopivan paksua. Tarkista maku.
  5. Valuta ja kuivaa kikheneet. Kuumenna pannu, lisää hieman öljyä sekä kikherneet, ripottele päälle suolaa, kurkumaa, kuivattua basilikaa ja paahda välillä sekoittaen noin viisi minuuttia. Nauti keiton kanssa.

Kokkisi oli

Anniina KotirantaAnniina Kotiranta

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Violetti bataattisosekeitto paahdetuilla kikherneillä
Pehmeä bataattisosekeitto violetista bataatista, päällä paahdettuja kikherneitä ja lehtikaalia.
Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

3 Keskikokoista Violettia bataattia
1Tl Suolaa
2,5Dl Kaurakermaa tai soijakermaa
1Rkl Oliiviöljyä
3Kpl Valkosipulinkynttä
1Tl Srirachaa
1/2Tl Valkopippuria
1/2 Lime
1/2Tl Jauhettua korianteria
200G Kikherneitä
1/2Tl kurkumaa
1/2Tl kuivattua basilikaa

Ohjeet

  1. Kuori ja pilko bataatit sekä pilko valkosipulinkynnet ja laita kattilaa.
  2. Lisää kattilaan vettä kunnes bataatit peittyy. Laita levylle ja anna kiehua kunnes bataatit ovat kypsiä.
  3. Kaada noin puolet vedestä astiaan ja soseuta bataatit sauvasekoittimella, lisää kaurakerma ja sodeuta tasaiseksi.
  4. Lisää sekaan puolikkaan limen mehu, suola, pippuri, korianteri, öljy, sriracha ja keitin vettä kunnes keitto on sopivan paksua. Tarkista maku.
  5. Valuta ja kuivaa kikheneet. Kuumenna pannu, lisää hieman öljyä sekä kikherneet, ripottele päälle suolaa, kurkumaa, kuivattua basilikaa ja paahda välillä sekoittaen noin viisi minuuttia. Nauti keiton kanssa.

Kokkisi oli

Anniina KotirantaAnniina Kotiranta

Testaa seuraavaksi

Suklaalla maustettu tomaattikeitto

Täyteläinen tomaattikeitto, joka saa uutta ulottuvuutta tummasta suklaasta. Tämä herkullinen keitto käy niin arkeen kuin illallisen alkuruoaksi.

Äänet: 1
Arvostelu: 3
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Gratinoitu burrito

Gratinoitu burrito tomaatti-papuseoksella

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Kesäinen vegepizza San Marzano -tomaattikastikkeella

Satokausikalenterin herkullinen kesäpizza sesongin parhailla kasviksilla ja San Marzano tomaateista valmistetulla kastikkeella.

Äänet: 1
Arvostelu: 4
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Satokausikalenterin kasvispasta

Maailman paras kasvispasta a la Satokausikalenteri! Kastikkeessa San Marzano tomaatteja ja sesongin vihanneksia yhdessä saksanpähkinöiden kanssa.

Äänet: 1
Arvostelu: 1
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Gratinoidut banaanit

Gratinoidut banaanit paahdettujen pähkinöiden ja mascarponen kanssa

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Grillattua vesimelonia

Grillattua vesimelonia fetajuustolla ja mintun kanssa

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Aasialainen nuudelikeitto

Aasialainen nuudelikeitto

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Grillattua mustajuurta lime-yrtti kreemillä
Grillattua mustajuurta

Grillattua mustajuurta lime-yrtti kreemillä

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Minipavlova-kakkuja lemon curdilla, tuoreilla marjoilla ja kuohukermalla
Minipavlova-kakkuja

Minipavlova-kakkuja lemon curdilla, tuoreilla marjoilla ja kuohukermalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Yrtticheesecake tummalla pohjalla
Yrtticheesecake

Yrtticheesecake tummalla pohjalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Kesäkurpitsakeitto oliiviöljyllä ja parmesaanilla
Kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsakeitto oliiviöljyllä ja parmesaanilla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Grillatut vihannekset
Grillatut vihannekset

Grillatut vihannekset gremolatalla ja mozzarellalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
previous arrow
next arrow
Slider