Yrtticheesecake
Sopii niin kahvipöytään kuin skumppa lasin kanssa!
Annokset Valmisteluaika
10palaa 20minuuttia
Keittoaika Passiivinen aika
5minuuttia 3tuntia
Annokset Valmisteluaika
10palaa 20minuuttia
Keittoaika Passiivinen aika
5minuuttia 3tuntia
Aineosat
Pohja
  • 200g Maalahden limppua tai vastaavaa
  • 75g Voita
Täyte
  • 1/2ruukkua Tuoretta rakuunaa
  • 1nippua Tilliä
  • 1/2ruukkua Timjamia
  • 1/2ruukkua Basilikaa
  • 600g Maustamatonta tuorejuustoa
  • 2tl Dijon-sinappia
  • 1tl Suolaa
  • 2tl Agar agar
  • 1dl Ruokakermaa
Koristeluun
Ohjeet
Pohja
  1. Leikkaa maalahden limppu isoiksi paloiksi, sulata voi.
  2. Riko limppu voin kanssa monitoimikoneessa rakeiseksi massaksi.
  3. Purista massa 24cm:n irtopohjavuokaan.
  4. Aseta kylmään.
Täyte
  1. Hienonnettu rakuunaa, tilliä ja basilikaa, laita kulhoon ja sekoita hyvin yhdessä tuorejuuston, sinapin ja suolan kanssa.
  2. Kiehauta agar agar yhdessä ruokakerman kanssa, anna kiehua muutaman minuutin.
  3. Sekoita nopeasti lämmin kerma tuorejuusto yrttisekoitukseen, sekoita hyvin.
  4. Täytä vuoka täytteellä ja aseta kylmään ainakin 3 tunniksi.
  5. Päällystä juustokakku kotimaisilla keltaisilla helmitomaateilla ja tuoreilla yrteillä.
Lyhyt kuvaus

Yrtticheesecake tummalla pohjalla