Yrttiletut ja rahkatsatsiki

Yrttiset letut maistuvat raikkaan, mutta proteiinipitoisen tsatsikin kera. Halutessasi voit käyttää lettuihin myös muita yrttejä tai pinaattia.
Votes: 3
Rating: 3.33
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Yrttiset letut maistuvat raikkaan, mutta proteiinipitoisen tsatsikin kera.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Yrttiletut
4dl Maitoa
3kpl Kananmunaa
3dl Vehnäjauhoja
1/2tl Suolaa
3/4dl vissyä
75g voita sulatettuna
Basilikaa
Persiljaa
Timjamia
Tsatsiki
1kpl Kananmuna
250g maitorahkaa
1dl Kermaviiliä
1kpl Valkosipulinkynsi
1/2tl sinappia
6kpl Retiisiä
pari kevätsipulin vartta
pala Kurkkua
Suolaa
Pippuria
Yrttiletut
  1. Sulata voi ja anna jäähtyä hieman.
  2. Vatkaa kulhossa munien rakenne rikki, lisää maito, jauhot ja suola.
  3. Silppua yrtit ja vatkaa joukkoon.
  4. Lisää sula voi ja lopuksi vissy.
  5. Anna taikinan turvota noin vartti ennen paistamista.
  6. Taikinasta tulee noin 6-7 isoa lettua.
Tsatsiki
  1. Keitä kananmuna (n. 10 min.), kuori ja muussaa kulhossa haarukalla pieneksi.
  2. Lisää rahka ja kermaviili.
  3. Pilko retiisit suikaleiksi, silppua kevätsipuli, hienonna valkosipuli ja raasta kurkku.
  4. Purista ylimääräiset nesteet kurkusta ja sekoita kasvikset kastikkeeseen.
  5. Mausta sinapilla, suolalla ja pippurilla.
  6. Halutessasi voit myös lisätä yrttimausteita kastikkeeseen (esim. provencen yrtit)

Kokkisi oli

Aija VuorijärviAija Vuorijärvi

Testaa seuraavaksi

Yrttiletut ja rahkatsatsiki

Yrttiset letut maistuvat raikkaan, mutta proteiinipitoisen tsatsikin kera. Halutessasi voit käyttää lettuihin myös muita yrttejä tai pinaattia.
Votes: 3
Rating: 3.33
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Yrttiset letut maistuvat raikkaan, mutta proteiinipitoisen tsatsikin kera.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Yrttiletut
4dl Maitoa
3kpl Kananmunaa
3dl Vehnäjauhoja
1/2tl Suolaa
3/4dl vissyä
75g voita sulatettuna
Basilikaa
Persiljaa
Timjamia
Tsatsiki
1kpl Kananmuna
250g maitorahkaa
1dl Kermaviiliä
1kpl Valkosipulinkynsi
1/2tl sinappia
6kpl Retiisiä
pari kevätsipulin vartta
pala Kurkkua
Suolaa
Pippuria
Yrttiletut
  1. Sulata voi ja anna jäähtyä hieman.
  2. Vatkaa kulhossa munien rakenne rikki, lisää maito, jauhot ja suola.
  3. Silppua yrtit ja vatkaa joukkoon.
  4. Lisää sula voi ja lopuksi vissy.
  5. Anna taikinan turvota noin vartti ennen paistamista.
  6. Taikinasta tulee noin 6-7 isoa lettua.
Tsatsiki
  1. Keitä kananmuna (n. 10 min.), kuori ja muussaa kulhossa haarukalla pieneksi.
  2. Lisää rahka ja kermaviili.
  3. Pilko retiisit suikaleiksi, silppua kevätsipuli, hienonna valkosipuli ja raasta kurkku.
  4. Purista ylimääräiset nesteet kurkusta ja sekoita kasvikset kastikkeeseen.
  5. Mausta sinapilla, suolalla ja pippurilla.
  6. Halutessasi voit myös lisätä yrttimausteita kastikkeeseen (esim. provencen yrtit)

Kokkisi oli

Aija VuorijärviAija Vuorijärvi

Testaa seuraavaksi

Yrttiletut ja rahkatsatsiki
Yrttiset letut maistuvat raikkaan, mutta proteiinipitoisen tsatsikin kera. Halutessasi voit käyttää lettuihin myös muita yrttejä tai pinaattia.
Votes: 3
Rating: 3.33
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

Yrttiletut
4dl Maitoa
3kpl Kananmunaa
3dl Vehnäjauhoja
1/2tl Suolaa
3/4dl vissyä
75g voita sulatettuna
Basilikaa
Persiljaa
Timjamia
Tsatsiki
1kpl Kananmuna
250g maitorahkaa
1dl Kermaviiliä
1kpl Valkosipulinkynsi
1/2tl sinappia
6kpl Retiisiä
pari kevätsipulin vartta
pala Kurkkua
Suolaa
Pippuria

Ohjeet

Yrttiletut
  1. Sulata voi ja anna jäähtyä hieman.
  2. Vatkaa kulhossa munien rakenne rikki, lisää maito, jauhot ja suola.
  3. Silppua yrtit ja vatkaa joukkoon.
  4. Lisää sula voi ja lopuksi vissy.
  5. Anna taikinan turvota noin vartti ennen paistamista.
  6. Taikinasta tulee noin 6-7 isoa lettua.
Tsatsiki
  1. Keitä kananmuna (n. 10 min.), kuori ja muussaa kulhossa haarukalla pieneksi.
  2. Lisää rahka ja kermaviili.
  3. Pilko retiisit suikaleiksi, silppua kevätsipuli, hienonna valkosipuli ja raasta kurkku.
  4. Purista ylimääräiset nesteet kurkusta ja sekoita kasvikset kastikkeeseen.
  5. Mausta sinapilla, suolalla ja pippurilla.
  6. Halutessasi voit myös lisätä yrttimausteita kastikkeeseen (esim. provencen yrtit)

Kokkisi oli

Aija VuorijärviAija Vuorijärvi

Testaa seuraavaksi

Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 6
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!