Raikkaat tillillä maustetut säilötyt kurkut nostaa minkä salaatin tahansa
Ainesosat
- 1 kpl Närpiön Vihanneksen Kurkkua
- 1 dl Hakattua tilliä
- 1 dl Etikkaa
- 2 dl Vettä
- 1 dl Sokeria
- 1 tl Suolaa
- 1 mm Mustapippuria
Annoslaskuri: 5 dl
Resepti
- Huuhtele kurkku ja viipaloi juustohöylällä.
- Hakkaa tilli.
- Sekoita vesi, etikka, sokeri, suola ja pippuri lasipurkkiin.
- Sekoita joukkoon kurkkuviipaleet ja tilli ja aseta jääkaappiin.
- Kurkku on valmis tarjoiltavaksi parin tunnin päästä, säilyy 1-2 viikkoa jääkaapissa.
Kurkku on valmis tarjoiltavaksi parin tunnin päästä, säilyy 1-2 viikkoa jääkaapissa.