Kasvisreseptit

Ärtbiffar

Busenkla biffar som oftast passar alla i sällskapet!
(0)
(586)
Tulosta
0,5dlSkorpsmulor
0,5dlMatgrädde
2stÄgg
50gMozzarella
200gFrysta ärtor
0,5krukaFärsk libbsticka
Salt
Svartpeppar
Olivolja till stekning
  1. Blanda skoprsmulor och grädde i en skål.
  2. Låt svälla 5-10 minuter.
  3. Blanda sen ner ägg samt mozzarella som finhackad eller som riven i skorpsmulsblandningen.
  4. Tina ärtpåsen 1.5 minut i mikrovågsugn på hög effekt, dom får vara lite halvfrusna.
  5. Skär libsticka grovt och blanda med i smeten.
  6. Smaka av med salt och peppar.
  7. Forma runda ca 4 cm:s bollar, pressa ut mellan handflatorna.
  8. Stek i rikligt med olivolja på medellåg värme.
  9. Låt biffarna få färg innan dom svängs i stekpannan.
  10. Servera t.ex med en klick creme fraiche, lite klippta färska örter samt färska skurna grönsaker.
JL
:Jens Lindstedt
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.