Nachoplåten är perfekt till en kväll med vänner!
Ingredienser
- 300 g Nachochips
- 200 g Kidneybönor, kokta
- 2 msk Tacokrydda
- 100 g Salsasås
- 100 g Cheddarostsås
- 1 st Närpes Grönsakers Gurka
- 2 st Närpes Grönsakers röd chili
- 1 ask Närpes Grönsakers Dunne
- 150 g Riven ost
- 1 kruka Koriander
Portioner: 4 personer
Instruktioner
- Lägg ugnen på 160 grader.
- Värm en stekpanna.
- Lägg bönor, tacokryddan och 1 dl vatten i pannan.
- Sjud tills att vätskan är borta.
- Bred ut nachochips på en plåt med bakplåtspapper.
- Lägg på jämt med bönor, salsasås och cheddarostsås.
- Lägg ännu på hälften av chilin, gurkorna och tomaterna.
- Strö riven ost på allt.
- Grädda i ugnen 10-15 minuter, till att osten är gratinerad.
- Före servering lägg på resten av grönsakerna och färsk koriander.