Kasvisreseptit

Fetapaj

Servera med färsk sallad!
(0)
(4430)
Tulosta
1stFärdig pajdeg (salt)
200gFetaost
250gKnoppar broccoli
200gNärpes Grönsakers Dunne
2mskOregano, färsk
2dlMatgrädde
2stÄgg
1tskSalt
1krmSvartpeppar
Rypsolja att smöra formen med
  1. Smörj formen med rypsolja.
  2. Kavla degen tunn mellan två plåtpapper.
  3. Tryck ut den i pajformen.
  4. Tillred grädd- och äggblandningen.
  5.  Häll grädden i en skål och tillsätt äggen.
  6. Krydda med salt, svartpeppar och oregano.
  7. Strö ut broccolin och tomaterna i formen.
  8. Smula fetaosten på grönsakerna.
  9. Häll i grädd- och äggblandningen i formen.
  10. Grädda i ugn på 160 grader i 30-45 minuter.
  11. Till att pajen har gyllenbrun färg. 
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.