Glutenfri vispgröt

Glutenfri vispgröt

Vispgröt passar som frukost, mellanmål samt även som efterrätt!

Ingredienser

  • 1 liter Vatten
  • 1 tsk Salt
  • 3 dl Lingon
  • 2,5 dl Hirsflingor
  • 1 dl Kokossocker eller vanligt socker
  • 1,5 dl Krämig kokosmjölk
Portioner: 4 portioner

Instruktioner

  • Koka upp vattnen och salt.
  • Lägg till lingon, hirsflingor och kokossocker.
  • Låt koka i ca 10 minuter.
  • Låt svalna.
Glutenfri och vegansk frukost, mellanmål eller efterrätt.
Din kock var:
Nathalie Aurén
Erikoisruokavalio: Äggfri, Glutenfri, Laktosfri, Mjölkfri, Vegan
Vaikeusaste: Enkelt
Valmistusaika: < 30 min
Murupolku: Mellanmål, Recept