Kasvisreseptit

Höstsoppa med pumpa, paprika och svamp

En soppa som värmer och mättar under kalla höstdagar.
(0)
(992)
Tulosta
800gHokkaidopumpa
4stMorötter
1literVatten
2stGrönsaksbuljongtärningar
3dlQuinoa- och kikärtsmix
2stNärpes Grönsakers röd paprika
1stRödlök
200gValfri svamp
1mskSmör
3tskSalt
1tskVitlökspulver
1tskTimjan
0,5tskPeppar
200mlValfri grädde
  1. Halvera pumpan.
  2. Gröp ur fröna och skala med en kniv eller potatisskalare.
  3. Tärna pumpaköttet och lägg i en stor kastrull med vatten.
  4. Skala och skär morötterna i bitar.
  5. Lägg i kastrullen tillsammans med grönsaksbuljong och låt koka i 10 minuter.
  6. Skölj under tiden quinoa- och kikärtsmixen noggrant och hacka lök och paprika.
  7. Lägg till alltsammans i kastrullen.
  8. Rör även ner alla kryddor.
  9. Låt koka i 10 minuter till.
  10. Skär svamparna i bitar och stek i smör.
  11. Rör ner i soppan tillsammans med grädden.
  12. Smaka av med salt och peppar.
NA
:Nathalie Aurén
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.