Kasvisreseptit

Panerade champinjoner och chilimajonnäs

Få en annorlunda textur på champinjonerna genom att panera dem.
(0)
(561)
Tulosta
Champinjoner
8stJumbo champinjoner
2dlVetemjöl
2stÄgg
2dlPankomjöl
1lFriteringsolja, eller rypsolja
Majonnäs
1stNärpes Grönsakers chili, röd
2dlMajonnäs
  1. Majonnäs
  2. Gör först majonnäsen.
  3. Tillsätt majonnäs och röd chili i mixern.
  4. Mixa jämt.
  5. Champinjoner
  6. Ta bort foten av svamparna.
  7. Mät upp vetemjöl, pankomjöl och ägg i egna skålar.
  8. Söndra ägget med en gaffel.
  9. Snurra svamparna först i vetemjölet.
  10. Sedan i ägget.
  11. Till sist i pankomjölet.
  12. Värm friterings- eller rypsoljan till 170 grader i en kastrull.
  13. Fritera svamparna gyllenbruna.
  14. Servera med chilimajonnäsen.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.