
![]() |
Bananpannkaka
Några år sedan steg bananplättarna till en tillåten delikatess. Kombinationen banan och ägg var lätt men inte tillräcklig. Under tiden man väntade på att bananen skulle mogna utvecklades receptet genom konkreta försök till en slipad fyllig godsak vars deg fungerar såväl till pannkaka som plättar!
Pannkakan till vilken du kan använda de bananer som hunnit bli svarta och inte duger till annat. Pannkakan som är en tillåten godsak varje dag.
|
|
![]() |
Bananpannkaka
Några år sedan steg bananplättarna till en tillåten delikatess. Kombinationen banan och ägg var lätt men inte tillräcklig. Under tiden man väntade på att bananen skulle mogna utvecklades receptet genom konkreta försök till en slipad fyllig godsak vars deg fungerar såväl till pannkaka som plättar!
Pannkakan till vilken du kan använda de bananer som hunnit bli svarta och inte duger till annat. Pannkakan som är en tillåten godsak varje dag.
|
![]() |

Bananpannkaka
Några år sedan steg bananplättarna till en tillåten delikatess. Kombinationen banan och ägg var lätt men inte tillräcklig. Under tiden man väntade på att bananen skulle mogna utvecklades receptet genom konkreta försök till en slipad fyllig godsak vars deg fungerar såväl till pannkaka som plättar!
3st | Bananer |
2dl | Glutenfria havreflan |
1dl | Mandelmjöl |
6st | Ägg |
1,5msk | Kardemumma |
1tsk | Salt |
1msk | Kokosolja |
2msk | Honung |
- Lägg alla ingredienser, utom kokosoljan, i en bunke.
- Mosa jämt.
- Låt degen jäsa minst en halv timme.
- Värm ugnen till 200 grader och låt kokosoljan smälta i ugnsformen (34x24) på samma gång.
- Häll degen i formen då ugnen är varm och grädda i 20-25 minuter.
- Servera med bär och jordnötssmör.