Godaste batatraggmunken

Batatraggmunk

Servera dessa härliga batatraggmunkar rykande heta med goda tillbehör. Passar bra som förrätt, som tillbehör eller tilltugg.
Votes: 1
Betyg: 4
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Krispigt goda och lätta att tillreda.

 

Portioner

Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

1st Batat
1dl Vetemjöl
2dl Mjölk
1st Ägg
1/2dl Rypsolja
1tsk Salt
Smör
Till servering:
1 Gurka
1 Crème Fraiche
1 Lingon
1 Alfa-Alfa groddar
  1. Skala bataten, riv grovt på rivjärn.
  2. Blanda först halva mängden mjölk och mjöl i en skål, tillsätt olja, salt, ägg och resten av mjölken, vispa slät.
  3. Blanda den rivna bataten med smeten, låt gärna smeten svälla en halv timme i kylskåp.
  4. Stek 8-10 runda raggmunkar i varm stekpanna.
  5. Servera varma med tillbehör så som tärnad gurka, creme frâiche, lingon och alfa-alfa groddar.

Kock:

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testa som följande

Batatraggmunk

Servera dessa härliga batatraggmunkar rykande heta med goda tillbehör. Passar bra som förrätt, som tillbehör eller tilltugg.
Votes: 1
Betyg: 4
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Krispigt goda och lätta att tillreda.

 

Portioner

Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

1st Batat
1dl Vetemjöl
2dl Mjölk
1st Ägg
1/2dl Rypsolja
1tsk Salt
Smör
Till servering:
1 Gurka
1 Crème Fraiche
1 Lingon
1 Alfa-Alfa groddar
  1. Skala bataten, riv grovt på rivjärn.
  2. Blanda först halva mängden mjölk och mjöl i en skål, tillsätt olja, salt, ägg och resten av mjölken, vispa slät.
  3. Blanda den rivna bataten med smeten, låt gärna smeten svälla en halv timme i kylskåp.
  4. Stek 8-10 runda raggmunkar i varm stekpanna.
  5. Servera varma med tillbehör så som tärnad gurka, creme frâiche, lingon och alfa-alfa groddar.

Kock:

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testa som följande

Godaste batatraggmunken
Batatraggmunk
Servera dessa härliga batatraggmunkar rykande heta med goda tillbehör. Passar bra som förrätt, som tillbehör eller tilltugg.
Votes: 1
Betyg: 4
You:
Betygsätt detta recept!
Tulosta resepti

Lägg till i inköpslistan

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Recept

1st Batat
1dl Vetemjöl
2dl Mjölk
1st Ägg
1/2dl Rypsolja
1tsk Salt
Smör
Till servering:
1 Gurka
1 Crème Fraiche
1 Lingon
1 Alfa-Alfa groddar

Ohjeet

  1. Skala bataten, riv grovt på rivjärn.
  2. Blanda först halva mängden mjölk och mjöl i en skål, tillsätt olja, salt, ägg och resten av mjölken, vispa slät.
  3. Blanda den rivna bataten med smeten, låt gärna smeten svälla en halv timme i kylskåp.
  4. Stek 8-10 runda raggmunkar i varm stekpanna.
  5. Servera varma med tillbehör så som tärnad gurka, creme frâiche, lingon och alfa-alfa groddar.

Kock:

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testa som följande

Rödbetssmoothie
Rödbetssmoothie

En färggrann hälsobomb fullproppad med vitaminer.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Avokado- & tomatsandwich
Avokado- & tomatsandwich

Det perfekta mellanmålet!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Detoxsmoothie
Detoxsmoothie

En fräsch och utrensande smoothie med gurka, kokosvatten, ingefära och lime.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Rostade ugnsgrönsaker
Ugnsrostad grönsaker

Rostade ugnsgrönsaker som sådana eller med tillbehör.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Broccolibiffar
Broccolibiffar med ost och paprika

Vegetariska biffar som får lite sting genom att riva tex chiliost

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Galette
Galette med tomat och rödbeta

En vacker och smakrik galette.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Nötchoklad med saltkaramell
Julens bästa nötchoklad

Till kaffet eller efterrättsbordet.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Paprikasallad
Paprika- & kikärtssallad

Matig sallad som passar såväl som mellanmål som middag.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Batatsnittar
Batatsnittar

Glutenfria snittar!