Bönburgare
Morötterna gör att hamburgerbiffarna blir otroligt saftiga och goda.
Portioner
4
Portioner
4
Ingredienser
Bönbiffar
  • 200g Morötter
  • 400g Kidneybönor, kokta
  • 1st Vitlöksklyfta
  • 1msk Potatismjöl
  • Grovmalen svartpeppar
  • Salt
  • Olja till stekning
Fyllning
  • 4st Hamburgerbröd
  • Tomatskivor
  • Rödlök
  • Issallad
  • Cheddarost
  • Hamburgerdressing
Instruktioner
  1. Riv morötterna finhacka vitlöken och stek på dem i stekpanna.
  2. Mixa kidneybönorna med mixer och blanda ihop bönor, vitlök, morötter och kryddor och forma till biffar.
  3. Stek dem i matolja i ca 5 min per sida.
  4. Grilla snabbt på brödet och montera ihop burgarna.
Receptanteckningar

Saftig och god burgare!