Broccoli-spenatrisotto

Smakrik och enkel grönsaktsmat
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Enkel ostig grönsaksrisotto

 

Portioner

Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

1st Rödlök
1brk Olja
3dl Ris
1st Citron
8dl Grönsaksfond
400g Broccoli
1påse Fryst spenat
1klick Smör
100g Riven Emmental
Vitpeppar
  1. Koka grönsaksfonden klar.
  2. Hacka lök och fräs i olja.
  3. Tillsätt riset och fräs en stund.
  4. Pressa citronsaften och lägg i en kastrull.
  5. Tillsätt en skopa grönsaksfond i riset, rör om och låt dra i sig.
  6. Tillsätt en skopa med fond i taget och låt riset dra i sig vätskan.
  7. Riset är klart på ca 20-30 minuter beroende på riset.
  8. Skär broccolin.
  9. Lägg till den frysta spenaten och broccolin i kastrullen.
  10. Då spenaten tinat tillsätt resten av ingredienserna.

Kock:

Henna Rinta-KiikkaHenna Rinta-Kiikka

Testa som följande

Broccoli-spenatrisotto

Smakrik och enkel grönsaktsmat
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Enkel ostig grönsaksrisotto

 

Portioner

Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

1st Rödlök
1brk Olja
3dl Ris
1st Citron
8dl Grönsaksfond
400g Broccoli
1påse Fryst spenat
1klick Smör
100g Riven Emmental
Vitpeppar
  1. Koka grönsaksfonden klar.
  2. Hacka lök och fräs i olja.
  3. Tillsätt riset och fräs en stund.
  4. Pressa citronsaften och lägg i en kastrull.
  5. Tillsätt en skopa grönsaksfond i riset, rör om och låt dra i sig.
  6. Tillsätt en skopa med fond i taget och låt riset dra i sig vätskan.
  7. Riset är klart på ca 20-30 minuter beroende på riset.
  8. Skär broccolin.
  9. Lägg till den frysta spenaten och broccolin i kastrullen.
  10. Då spenaten tinat tillsätt resten av ingredienserna.

Kock:

Henna Rinta-KiikkaHenna Rinta-Kiikka

Testa som följande

Broccoli-spenatrisotto
Smakrik och enkel grönsaktsmat
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tulosta resepti

Lägg till i inköpslistan

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Recept

1st Rödlök
1brk Olja
3dl Ris
1st Citron
8dl Grönsaksfond
400g Broccoli
1påse Fryst spenat
1klick Smör
100g Riven Emmental
Vitpeppar

Ohjeet

  1. Koka grönsaksfonden klar.
  2. Hacka lök och fräs i olja.
  3. Tillsätt riset och fräs en stund.
  4. Pressa citronsaften och lägg i en kastrull.
  5. Tillsätt en skopa grönsaksfond i riset, rör om och låt dra i sig.
  6. Tillsätt en skopa med fond i taget och låt riset dra i sig vätskan.
  7. Riset är klart på ca 20-30 minuter beroende på riset.
  8. Skär broccolin.
  9. Lägg till den frysta spenaten och broccolin i kastrullen.
  10. Då spenaten tinat tillsätt resten av ingredienserna.

Kock:

Henna Rinta-KiikkaHenna Rinta-Kiikka

Testa som följande

Gurk-gazpacho
Gurk-gazpacho med lime och ingefära

En kall gurk-gazpacho till förrätt!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Paprikapasta
Pasta med krämig paprikasås

Krämig pastasås med inhemsk spetspaprika

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tomatsalsa
Tomatsalsa

Servera med tortillachips eller som tillbehör till tacos eller tortillas.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Höstsoppa med pumpa, paprika och svamp
Höstsoppa med pumpa, paprika och svamp

Värmande soppa med mycket smak.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Halloumipytt med grönsaker & pesto
Halloumipytt med grönsaker & pesto

Servera som sådan eller som tillbehör till andra rätter.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Broccolisallad
Broccolisallad med tomat & kapris

Servera som tillbehör till varmrätter.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tomat toast
Tomat toast

Servera som förrätt eller som snack på antingen fest eller vardag.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Krämig pumpa- & paprikasoppa
Krämig pumpa- & paprikasoppa

Servera med lite grädde och färsk timjan.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!