Fänkålsoppa

Fänkålens speciella, lite lakritsaktiga smak passar perfekt till denna soppa.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Det här är ett recept på en len och mild fänkålssoppa.

 

Portioner

Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

1st Fänkol
1st Gul lök
2dl Grädde
Grönsaksbuljong
Salt
Peppar
  1. Dela fänkålen i mindre bitar, använd även stjälken.
  2. Skär löken i mindre bitar. Koka fänkålen och löken i ca 20 min i grönsaksbuljongen.
  3. Mixa allting med stavmixer och tillsätt grädde och salt och peppar och låt koka ca 10 min till.
  4. Red eventuellt av med lite maizena.

Kock:

Björn HelsingBjörn Helsing

Testa som följande

Fänkålsoppa

Fänkålens speciella, lite lakritsaktiga smak passar perfekt till denna soppa.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Det här är ett recept på en len och mild fänkålssoppa.

 

Portioner

Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

1st Fänkol
1st Gul lök
2dl Grädde
Grönsaksbuljong
Salt
Peppar
  1. Dela fänkålen i mindre bitar, använd även stjälken.
  2. Skär löken i mindre bitar. Koka fänkålen och löken i ca 20 min i grönsaksbuljongen.
  3. Mixa allting med stavmixer och tillsätt grädde och salt och peppar och låt koka ca 10 min till.
  4. Red eventuellt av med lite maizena.

Kock:

Björn HelsingBjörn Helsing

Testa som följande

Fänkålsoppa
Fänkålens speciella, lite lakritsaktiga smak passar perfekt till denna soppa.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tulosta resepti

Lägg till i inköpslistan

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Recept

1st Fänkol
1st Gul lök
2dl Grädde
Grönsaksbuljong
Salt
Peppar

Ohjeet

  1. Dela fänkålen i mindre bitar, använd även stjälken.
  2. Skär löken i mindre bitar. Koka fänkålen och löken i ca 20 min i grönsaksbuljongen.
  3. Mixa allting med stavmixer och tillsätt grädde och salt och peppar och låt koka ca 10 min till.
  4. Red eventuellt av med lite maizena.

Kock:

Björn HelsingBjörn Helsing

Testa som följande

Smördegsknyten
Smördegsknyten med tomat, feta & basilika

Smördegsknyten med tomat, feta & basilika

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Gurk-gazpacho
Gurk-gazpacho med lime och ingefära

En kall gurk-gazpacho till förrätt!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Paprikapasta
Pasta med krämig paprikasås

Krämig pastasås med inhemsk spetspaprika

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tomatsalsa
Tomatsalsa

Servera med tortillachips eller som tillbehör till tacos eller tortillas.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Höstsoppa med pumpa, paprika och svamp
Höstsoppa med pumpa, paprika och svamp

Värmande soppa med mycket smak.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Halloumipytt med grönsaker & pesto
Halloumipytt med grönsaker & pesto

Servera som sådan eller som tillbehör till andra rätter.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Broccolisallad
Broccolisallad med tomat & kapris

Servera som tillbehör till varmrätter.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tomat toast
Tomat toast

Servera som förrätt eller som snack på antingen fest eller vardag.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Krämig pumpa- & paprikasoppa
Krämig pumpa- & paprikasoppa

Servera med lite grädde och färsk timjan.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tomat & zucchinigratäng med fetaost
Tomat & zucchinigratäng med fetaost

Serveras varm som tillbehör till huvudrätten eller som förrätt.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Äppelpaj
Äppelsmulpaj med två ingredienser

Servera med en klick grädde eller vaniljglass.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Picklad rödlök med chili
Picklad rödlök med chili

Löken är klar att serveras efter ett par timmar, håller 1-2 veckor i kylskåp.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Värmande batatsoppa med tomat
Batatsoppa med tomat

Servera med en klick grädde och färska örter.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!