
![]() |
Minipaprikor med bönröra och fetaost
Fyllda minipaprikor är en annorlunda och rolig förrätt. Passar även bra att äta som tillhör till olika varmrätter eller som tapas.
En rolig förrätt, tillbehör eller tapas.
|
|
![]() |
Minipaprikor med bönröra och fetaost
Fyllda minipaprikor är en annorlunda och rolig förrätt. Passar även bra att äta som tillhör till olika varmrätter eller som tapas.
En rolig förrätt, tillbehör eller tapas.
|
![]() |

Minipaprikor med bönröra och fetaost
Fyllda minipaprikor är en annorlunda och rolig förrätt. Passar även bra att äta som tillhör till olika varmrätter eller som tapas.
10st | [tekstilinkki url=" https://www.narpesgronsaker.fi/sv/minipaprika-mixi" teksti="Närpes Grönsakers Snäxi minipaprikor"] |
1st | Rödlök |
1msk | Olivolja |
380g | Bönmix |
7st | [tekstilinkki url="https://www.narpesgronsaker.fi/sv/korsbarstomat" teksti="Närpes Grönsakers körsbärstomater"] |
1dl | Färsk koriander |
1dl | Babyspenat |
1msk | Citronsaft |
1tsk | Örtsalt |
2tsk | Paprikakrydda |
1krm | Chilipulver |
1krm | Svartpeppar |
1dl | Fetaost |
Färsk koriander att dekorera med |
- Värm ugnen till 175° varmluft.
- Skölj och halvera minipaprikorna.
- Placera på en plåt med bakplåtspapper.
- Hacka rödlök och fräs i en stekpanna med olivolja.
- Skär körsbärstomater i små bitar, hacka koriander och baby spenat och lägg till i stekpannan.
- Pressa i citron och lägg i alla kryddor.
- Stek bönröran i några minuter.
- Fördela sedan bönröran i paprikahalvorna.
- Hacka fetaosten och strö över bönröran.
- Rosta i mitten av ugnen i 15 minuter.
- Dekorera med färsk koriander.