Minipaprikor

Minipaprikor med bönröra och fetaost

Fyllda minipaprikor är en annorlunda och rolig förrätt. Passar även bra att äta som tillhör till olika varmrätter eller som tapas.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

En rolig förrätt, tillbehör eller tapas.

 

Portioner

paprikor
Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

10st [tekstilinkki url=" https://www.narpesgronsaker.fi/sv/minipaprika-mixi" teksti="Närpes Grönsakers Snäxi minipaprikor"]
1st Rödlök
1msk Olivolja
380g Bönmix
7st [tekstilinkki url="https://www.narpesgronsaker.fi/sv/korsbarstomat" teksti="Närpes Grönsakers körsbärstomater"]
1dl Färsk koriander
1dl Babyspenat
1msk Citronsaft
1tsk Örtsalt
2tsk Paprikakrydda
1krm Chilipulver
1krm Svartpeppar
1dl Fetaost
Färsk koriander att dekorera med
  1. Värm ugnen till 175° varmluft.
  2. Skölj och halvera minipaprikorna.
  3. Placera på en plåt med bakplåtspapper.
  4. Hacka rödlök och fräs i en stekpanna med olivolja.
  5. Skär körsbärstomater i små bitar, hacka koriander och baby spenat och lägg till i stekpannan.
  6. Pressa i citron och lägg i alla kryddor.
  7. Stek bönröran i några minuter.
  8. Fördela sedan bönröran i paprikahalvorna.
  9. Hacka fetaosten och strö över bönröran.
  10. Rosta i mitten av ugnen i 15 minuter.
  11. Dekorera med färsk koriander.

Kock:

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testa som följande

Minipaprikor med bönröra och fetaost

Fyllda minipaprikor är en annorlunda och rolig förrätt. Passar även bra att äta som tillhör till olika varmrätter eller som tapas.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

En rolig förrätt, tillbehör eller tapas.

 

Portioner

paprikor
Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

10st [tekstilinkki url=" https://www.narpesgronsaker.fi/sv/minipaprika-mixi" teksti="Närpes Grönsakers Snäxi minipaprikor"]
1st Rödlök
1msk Olivolja
380g Bönmix
7st [tekstilinkki url="https://www.narpesgronsaker.fi/sv/korsbarstomat" teksti="Närpes Grönsakers körsbärstomater"]
1dl Färsk koriander
1dl Babyspenat
1msk Citronsaft
1tsk Örtsalt
2tsk Paprikakrydda
1krm Chilipulver
1krm Svartpeppar
1dl Fetaost
Färsk koriander att dekorera med
  1. Värm ugnen till 175° varmluft.
  2. Skölj och halvera minipaprikorna.
  3. Placera på en plåt med bakplåtspapper.
  4. Hacka rödlök och fräs i en stekpanna med olivolja.
  5. Skär körsbärstomater i små bitar, hacka koriander och baby spenat och lägg till i stekpannan.
  6. Pressa i citron och lägg i alla kryddor.
  7. Stek bönröran i några minuter.
  8. Fördela sedan bönröran i paprikahalvorna.
  9. Hacka fetaosten och strö över bönröran.
  10. Rosta i mitten av ugnen i 15 minuter.
  11. Dekorera med färsk koriander.

Kock:

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testa som följande

Minipaprikor
Minipaprikor med bönröra och fetaost
Fyllda minipaprikor är en annorlunda och rolig förrätt. Passar även bra att äta som tillhör till olika varmrätter eller som tapas.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tulosta resepti

Lägg till i inköpslistan

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
paprikor

Recept

10st [tekstilinkki url=" https://www.narpesgronsaker.fi/sv/minipaprika-mixi" teksti="Närpes Grönsakers Snäxi minipaprikor"]
1st Rödlök
1msk Olivolja
380g Bönmix
7st [tekstilinkki url="https://www.narpesgronsaker.fi/sv/korsbarstomat" teksti="Närpes Grönsakers körsbärstomater"]
1dl Färsk koriander
1dl Babyspenat
1msk Citronsaft
1tsk Örtsalt
2tsk Paprikakrydda
1krm Chilipulver
1krm Svartpeppar
1dl Fetaost
Färsk koriander att dekorera med

Ohjeet

  1. Värm ugnen till 175° varmluft.
  2. Skölj och halvera minipaprikorna.
  3. Placera på en plåt med bakplåtspapper.
  4. Hacka rödlök och fräs i en stekpanna med olivolja.
  5. Skär körsbärstomater i små bitar, hacka koriander och baby spenat och lägg till i stekpannan.
  6. Pressa i citron och lägg i alla kryddor.
  7. Stek bönröran i några minuter.
  8. Fördela sedan bönröran i paprikahalvorna.
  9. Hacka fetaosten och strö över bönröran.
  10. Rosta i mitten av ugnen i 15 minuter.
  11. Dekorera med färsk koriander.

Kock:

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testa som följande

Gurk-gazpacho
Gurk-gazpacho med lime och ingefära

En kall gurk-gazpacho till förrätt!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Paprikapasta
Pasta med krämig paprikasås

Krämig pastasås med inhemsk spetspaprika

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tomatsalsa
Tomatsalsa

Servera med tortillachips eller som tillbehör till tacos eller tortillas.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Höstsoppa med pumpa, paprika och svamp
Höstsoppa med pumpa, paprika och svamp

Värmande soppa med mycket smak.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!