Fyllda paprikor

Fyllda paprikor med svamp, äpple och spenat

Fyllda paprikor med en mild röra på svamp, äpple och spenat. Perfekt till sommarlunchen!
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

TIPS! Byt ut osten mot smaksatt färskost eller blåmögelost för kraftigare smak.

 

Portioner

portioner
Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

1dl Okokt valfritt ris
1msk Valfri olja
1st Gul lök
200g Champinjoner
1st Äppel
150g Fryst spenat
1tsk Salt
1tsk Timjan
1/4tsk Svartpeppar
1/4tsk Chilipulver
1dl Valfri grädde
3dl Valfri riven ost
  1. Värm ugnen till 175°.
  2. Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen.
  3. Skala och hacka löken.
  4. Skär champinjonerna i bitar.
  5. Fräs lök och svamp i en stekpanna med olja tills mjuka.
  6. Skölj under tiden paprikorna och skär bort ett lock från toppen av paprikan.
  7. Ta ut eventuella frön och vita kanter.
  8. Placera paprikorna i en ugnsform.
  9. Skala äpplet och skär i bitar.
  10. Lägg i stekpannan tillsammans med fryst spenat.
  11. Låt puttra tills spenaten tinat.
  12. Rör sedan ner det kokta riset.
  13. Krydda med salt, timjan, peppar och chilipulver och häll över grädden.
  14. Rör slutligen ner 1,5 dl riven ost.
  15. Smaka av med salt och peppar.
  16. Fyll paprikorna med fyllningen och toppa med resten av den rivna osten.
  17. Lägg på “locket” på paprikorna och rosta i ugnen i 20 minuter.
  18. Kan även grillas.

Kock:

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testa som följande

Fyllda paprikor med svamp, äpple och spenat

Fyllda paprikor med en mild röra på svamp, äpple och spenat. Perfekt till sommarlunchen!
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

TIPS! Byt ut osten mot smaksatt färskost eller blåmögelost för kraftigare smak.

 

Portioner

portioner
Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

1dl Okokt valfritt ris
1msk Valfri olja
1st Gul lök
200g Champinjoner
1st Äppel
150g Fryst spenat
1tsk Salt
1tsk Timjan
1/4tsk Svartpeppar
1/4tsk Chilipulver
1dl Valfri grädde
3dl Valfri riven ost
  1. Värm ugnen till 175°.
  2. Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen.
  3. Skala och hacka löken.
  4. Skär champinjonerna i bitar.
  5. Fräs lök och svamp i en stekpanna med olja tills mjuka.
  6. Skölj under tiden paprikorna och skär bort ett lock från toppen av paprikan.
  7. Ta ut eventuella frön och vita kanter.
  8. Placera paprikorna i en ugnsform.
  9. Skala äpplet och skär i bitar.
  10. Lägg i stekpannan tillsammans med fryst spenat.
  11. Låt puttra tills spenaten tinat.
  12. Rör sedan ner det kokta riset.
  13. Krydda med salt, timjan, peppar och chilipulver och häll över grädden.
  14. Rör slutligen ner 1,5 dl riven ost.
  15. Smaka av med salt och peppar.
  16. Fyll paprikorna med fyllningen och toppa med resten av den rivna osten.
  17. Lägg på “locket” på paprikorna och rosta i ugnen i 20 minuter.
  18. Kan även grillas.

Kock:

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testa som följande

Fyllda paprikor
Fyllda paprikor med svamp, äpple och spenat
Fyllda paprikor med en mild röra på svamp, äpple och spenat. Perfekt till sommarlunchen!
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tulosta resepti

Lägg till i inköpslistan

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
portioner

Recept

1dl Okokt valfritt ris
1msk Valfri olja
1st Gul lök
200g Champinjoner
1st Äppel
150g Fryst spenat
1tsk Salt
1tsk Timjan
1/4tsk Svartpeppar
1/4tsk Chilipulver
1dl Valfri grädde
3dl Valfri riven ost

Ohjeet

  1. Värm ugnen till 175°.
  2. Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen.
  3. Skala och hacka löken.
  4. Skär champinjonerna i bitar.
  5. Fräs lök och svamp i en stekpanna med olja tills mjuka.
  6. Skölj under tiden paprikorna och skär bort ett lock från toppen av paprikan.
  7. Ta ut eventuella frön och vita kanter.
  8. Placera paprikorna i en ugnsform.
  9. Skala äpplet och skär i bitar.
  10. Lägg i stekpannan tillsammans med fryst spenat.
  11. Låt puttra tills spenaten tinat.
  12. Rör sedan ner det kokta riset.
  13. Krydda med salt, timjan, peppar och chilipulver och häll över grädden.
  14. Rör slutligen ner 1,5 dl riven ost.
  15. Smaka av med salt och peppar.
  16. Fyll paprikorna med fyllningen och toppa med resten av den rivna osten.
  17. Lägg på “locket” på paprikorna och rosta i ugnen i 20 minuter.
  18. Kan även grillas.

Kock:

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testa som följande

Rödbetssmoothie
Rödbetssmoothie

En färggrann hälsobomb fullproppad med vitaminer.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Avokado- & tomatsandwich
Avokado- & tomatsandwich

Det perfekta mellanmålet!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Detoxsmoothie
Detoxsmoothie

En fräsch och utrensande smoothie med gurka, kokosvatten, ingefära och lime.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Rostade ugnsgrönsaker