Kategorier

Svårighetsgrad

Grönsakssoppa

Grönsakssoppa är en toppengod soppa som är lätt att laga.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Nyttigt, billigt och gott!

 

Portioner

Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

800g Potatis
300g Morot
300g Kålrot
300g Palsternacka
100g Gul lök
100g Purjolök
Persilja
Dill
Kryddpeppar
Salt
Vitpeppar
Grönsaksbuljong
Vatten
  1. Skala och tärna potatisen och rotsakerna.
  2. Skala och finhacka löken och strimla purjolöken.
  3. Sätt grönsakerna, potatisen, löken och purjolök i en kastrull med grönsaksbuljong och kryddpeppar.
  4. Koka upp och låt sjuda tills potatisen börjar bli mjuk.
  5. Tillsätt finhackade örter.
  6. Smaksätt med salt och vitpeppar.
  7. Låt stå och dra en stund före serveringen.

Kock:

Björn HelsingBjörn Helsing

Testa som följande

Kategorier

Svårighetsgrad

Grönsakssoppa

Grönsakssoppa är en toppengod soppa som är lätt att laga.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Nyttigt, billigt och gott!

 

Portioner

Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

800g Potatis
300g Morot
300g Kålrot
300g Palsternacka
100g Gul lök
100g Purjolök
Persilja
Dill
Kryddpeppar
Salt
Vitpeppar
Grönsaksbuljong
Vatten
  1. Skala och tärna potatisen och rotsakerna.
  2. Skala och finhacka löken och strimla purjolöken.
  3. Sätt grönsakerna, potatisen, löken och purjolök i en kastrull med grönsaksbuljong och kryddpeppar.
  4. Koka upp och låt sjuda tills potatisen börjar bli mjuk.
  5. Tillsätt finhackade örter.
  6. Smaksätt med salt och vitpeppar.
  7. Låt stå och dra en stund före serveringen.

Kock:

Björn HelsingBjörn Helsing

Testa som följande

Svårighetsgrad

Grönsakssoppa
Grönsakssoppa är en toppengod soppa som är lätt att laga.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tulosta resepti

Kategorier

Lägg till i inköpslistan

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Recept

800g Potatis
300g Morot
300g Kålrot
300g Palsternacka
100g Gul lök
100g Purjolök
Persilja
Dill
Kryddpeppar
Salt
Vitpeppar
Grönsaksbuljong
Vatten

Ohjeet

  1. Skala och tärna potatisen och rotsakerna.
  2. Skala och finhacka löken och strimla purjolöken.
  3. Sätt grönsakerna, potatisen, löken och purjolök i en kastrull med grönsaksbuljong och kryddpeppar.
  4. Koka upp och låt sjuda tills potatisen börjar bli mjuk.
  5. Tillsätt finhackade örter.
  6. Smaksätt med salt och vitpeppar.
  7. Låt stå och dra en stund före serveringen.

Kock:

Björn HelsingBjörn Helsing

Testa som följande

Glutenfri vispgröt
Glutenfri vispgröt

Glutenfri och vegansk frukost, mellanmål eller efterrätt.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tomat & gurksallad med avokado
Tomat & gurksallad med avokado

Servera som tillhör till vilken sommarmat som helst!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Grönsaksknyten
Grönsaksknyten

Servera som tillbehör till exempelvis grillat.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Grönsaksspett
Grillade grönsaksspett med vitlöksmajonnäs

Att grilla vegetariskt är både enkelt, gott och färggrant!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Gurkglass
Isglass med gurka & lime

Gör din egen isglass av gurka och lime.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Vegetariska quesadillas
Vegetariska quesadillas

Kan ätas både varma och kalla.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Fyllda paprikor
Fyllda paprikor med svamp, äpple och spenat

TIPS! Byt ut osten mot smaksatt färskost eller blåmögelost för kraftigare smak.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!