Guacamole med edamamebönor

Guacamole

En dipptallrik med hemgjord rustik guacamole och en massa snäx grönsaker kan vara svår att motså! Chilimängden kan justeras för känsliga gäster.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Guacamole med edamamebönor

 

Portioner

Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

100g Edamamebönor, frysta
200g Avocado, mogna, 2 medelstora
1st Vitlöksklyfta
1st Röd chili, liten
1st Citron, saften
1msk Citronolja
Salt
Svartpeppar
  1. Tina edamamebönorna snabbt i varmt vatten eller i mikrovågsugn.
  2. Gröp ur avocadon, finhacka vitlöken och chilin.
  3. Mixa alla ingredienser i en matberedare eller med stavmixer.
  4. Späd med lite vatten om guacamolen blir onödigt tjock.

Kock:

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testa som följande

Guacamole

En dipptallrik med hemgjord rustik guacamole och en massa snäx grönsaker kan vara svår att motså! Chilimängden kan justeras för känsliga gäster.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Guacamole med edamamebönor

 

Portioner

Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

100g Edamamebönor, frysta
200g Avocado, mogna, 2 medelstora
1st Vitlöksklyfta
1st Röd chili, liten
1st Citron, saften
1msk Citronolja
Salt
Svartpeppar
  1. Tina edamamebönorna snabbt i varmt vatten eller i mikrovågsugn.
  2. Gröp ur avocadon, finhacka vitlöken och chilin.
  3. Mixa alla ingredienser i en matberedare eller med stavmixer.
  4. Späd med lite vatten om guacamolen blir onödigt tjock.

Kock:

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testa som följande

Guacamole med edamamebönor
Guacamole
En dipptallrik med hemgjord rustik guacamole och en massa snäx grönsaker kan vara svår att motså! Chilimängden kan justeras för känsliga gäster.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tulosta resepti

Lägg till i inköpslistan

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Recept

100g Edamamebönor, frysta
200g Avocado, mogna, 2 medelstora
1st Vitlöksklyfta
1st Röd chili, liten
1st Citron, saften
1msk Citronolja
Salt
Svartpeppar

Ohjeet

  1. Tina edamamebönorna snabbt i varmt vatten eller i mikrovågsugn.
  2. Gröp ur avocadon, finhacka vitlöken och chilin.
  3. Mixa alla ingredienser i en matberedare eller med stavmixer.
  4. Späd med lite vatten om guacamolen blir onödigt tjock.

Kock:

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testa som följande

Gurk-gazpacho
Gurk-gazpacho med lime och ingefära

En kall gurk-gazpacho till förrätt!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Paprikapasta
Pasta med krämig paprikasås

Krämig pastasås med inhemsk spetspaprika

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tomatsalsa
Tomatsalsa

Servera med tortillachips eller som tillbehör till tacos eller tortillas.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Höstsoppa med pumpa, paprika och svamp
Höstsoppa med pumpa, paprika och svamp

Värmande soppa med mycket smak.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Halloumipytt med grönsaker & pesto
Halloumipytt med grönsaker & pesto

Servera som sådan eller som tillbehör till andra rätter.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Broccolisallad
Broccolisallad med tomat & kapris

Servera som tillbehör till varmrätter.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tomat toast
Tomat toast

Servera som förrätt eller som snack på antingen fest eller vardag.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Krämig pumpa- & paprikasoppa
Krämig pumpa- & paprikasoppa

Servera med lite grädde och färsk timjan.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tomat & zucchinigratäng med fetaost
Tomat & zucchinigratäng med fetaost

Serveras varm som tillbehör till huvudrätten eller som förrätt.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Äppelpaj
Äppelsmulpaj med två ingredienser

Servera med en klick grädde eller vaniljglass.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Picklad rödlök med chili
Picklad rödlök med chili

Löken är klar att serveras efter ett par timmar, håller 1-2 veckor i kylskåp.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!