Inlagd gurka med dill

Inlagd gurka med dill

Fräsch inlagd gurka med dill lyfter vilken sallad som helst.
Votes: 1
Betyg: 4
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Gurkan är klar att serveras efter ett par timmar, håller 1-2 veckor i kylskåp.

 

Portioner

dl
Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

1dl Hackad dill
1dl Ättika
2dl Vatten
1dl Socker
1tsk Salt
1krm Svartpeppar
  1. Skölj gurka och skiva med en osthyvel.
  2. Hacka dillen.
  3. Blanda ihop vatten, ättika, socker, salt och peppar i en glasburk.
  4. Rör ner gurkskivorna och dillen i lagen och ställ i kylskåpet.
  5. Gurkan är klar att serveras efter ett par timmar, håller 1-2 veckor i kylskåp.

Kock:

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testa som följande

Inlagd gurka med dill

Fräsch inlagd gurka med dill lyfter vilken sallad som helst.
Votes: 1
Betyg: 4
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Gurkan är klar att serveras efter ett par timmar, håller 1-2 veckor i kylskåp.

 

Portioner

dl
Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

1dl Hackad dill
1dl Ättika
2dl Vatten
1dl Socker
1tsk Salt
1krm Svartpeppar
  1. Skölj gurka och skiva med en osthyvel.
  2. Hacka dillen.
  3. Blanda ihop vatten, ättika, socker, salt och peppar i en glasburk.
  4. Rör ner gurkskivorna och dillen i lagen och ställ i kylskåpet.
  5. Gurkan är klar att serveras efter ett par timmar, håller 1-2 veckor i kylskåp.

Kock:

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testa som följande

Inlagd gurka med dill
Inlagd gurka med dill
Fräsch inlagd gurka med dill lyfter vilken sallad som helst.
Votes: 1
Betyg: 4
You:
Betygsätt detta recept!
Tulosta resepti

Lägg till i inköpslistan

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
dl

Recept

1dl Hackad dill
1dl Ättika
2dl Vatten
1dl Socker
1tsk Salt
1krm Svartpeppar

Ohjeet

  1. Skölj gurka och skiva med en osthyvel.
  2. Hacka dillen.
  3. Blanda ihop vatten, ättika, socker, salt och peppar i en glasburk.
  4. Rör ner gurkskivorna och dillen i lagen och ställ i kylskåpet.
  5. Gurkan är klar att serveras efter ett par timmar, håller 1-2 veckor i kylskåp.

Kock:

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testa som följande

Gurk-gazpacho
Gurk-gazpacho med lime och ingefära

En kall gurk-gazpacho till förrätt!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Paprikapasta
Pasta med krämig paprikasås

Krämig pastasås med inhemsk spetspaprika

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tomatsalsa
Tomatsalsa

Servera med tortillachips eller som tillbehör till tacos eller tortillas.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Höstsoppa med pumpa, paprika och svamp
Höstsoppa med pumpa, paprika och svamp

Värmande soppa med mycket smak.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Halloumipytt med grönsaker & pesto
Halloumipytt med grönsaker & pesto

Servera som sådan eller som tillbehör till andra rätter.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Broccolisallad
Broccolisallad med tomat & kapris

Servera som tillbehör till varmrätter.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tomat toast
Tomat toast

Servera som förrätt eller som snack på antingen fest eller vardag.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Krämig pumpa- & paprikasoppa
Krämig pumpa- & paprikasoppa

Servera med lite grädde och färsk timjan.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tomat & zucchinigratäng med fetaost
Tomat & zucchinigratäng med fetaost

Serveras varm som tillbehör till huvudrätten eller som förrätt.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Äppelpaj
Äppelsmulpaj med två ingredienser

Servera med en klick grädde eller vaniljglass.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Picklad rödlök med chili
Picklad rödlök med chili

Löken är klar att serveras efter ett par timmar, håller 1-2 veckor i kylskåp.