Kålgryta med tofu

Kålgryta med tofu

Veckans klassiker, i vegansk tappning!
Votes: 1
Betyg: 4
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Kålgryta med tofu.

 

Portioner

portioner
Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

500g Kål
2st Lökar, gula
1st Solo vitlök
1dl Korngryn, förkokta
2msk Rybsolja
2msk Sirap
2msk Soja
7dl Vatten
1st Buljongtärning
0,5tsk Salt
180g Tofu, förstekt
  1. Strimla kålen och finskär löken och vitlöken.
  2. Fräs grönsakerna och korngrynen i oljan, späd på med vatten, sirap och soja.
  3. Tillsätt buljongtärning, salt och svartpeppar, låt sjuda 30 minuter.
  4. Tillsätt den förstekta tofun och låt puttra ytterligare 5 minuter under lock.
  5. Servera med kokt potatis och finskuren gräslök.

Kock:

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testa som följande

Kålgryta med tofu

Veckans klassiker, i vegansk tappning!
Votes: 1
Betyg: 4
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Kålgryta med tofu.

 

Portioner

portioner
Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

500g Kål
2st Lökar, gula
1st Solo vitlök
1dl Korngryn, förkokta
2msk Rybsolja
2msk Sirap
2msk Soja
7dl Vatten
1st Buljongtärning
0,5tsk Salt
180g Tofu, förstekt
  1. Strimla kålen och finskär löken och vitlöken.
  2. Fräs grönsakerna och korngrynen i oljan, späd på med vatten, sirap och soja.
  3. Tillsätt buljongtärning, salt och svartpeppar, låt sjuda 30 minuter.
  4. Tillsätt den förstekta tofun och låt puttra ytterligare 5 minuter under lock.
  5. Servera med kokt potatis och finskuren gräslök.

Kock:

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testa som följande

Kålgryta med tofu
Kålgryta med tofu
Veckans klassiker, i vegansk tappning!
Votes: 1
Betyg: 4
You:
Betygsätt detta recept!
Tulosta resepti

Lägg till i inköpslistan

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
portioner

Recept

500g Kål
2st Lökar, gula
1st Solo vitlök
1dl Korngryn, förkokta
2msk Rybsolja
2msk Sirap
2msk Soja
7dl Vatten
1st Buljongtärning
0,5tsk Salt
180g Tofu, förstekt

Ohjeet

  1. Strimla kålen och finskär löken och vitlöken.
  2. Fräs grönsakerna och korngrynen i oljan, späd på med vatten, sirap och soja.
  3. Tillsätt buljongtärning, salt och svartpeppar, låt sjuda 30 minuter.
  4. Tillsätt den förstekta tofun och låt puttra ytterligare 5 minuter under lock.
  5. Servera med kokt potatis och finskuren gräslök.

Kock:

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testa som följande

Avokado- & tomatsandwich
Avokado- & tomatsandwich

Det perfekta mellanmålet!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Detoxsmoothie
Detoxsmoothie

En fräsch och utrensande smoothie med gurka, kokosvatten, ingefära och lime.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Rostade ugnsgrönsaker
Ugnsrostad grönsaker

Rostade ugnsgrönsaker som sådana eller med tillbehör.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Broccolibiffar
Broccolibiffar med ost och paprika

Vegetariska biffar som får lite sting genom att riva tex chiliost

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Galette
Galette med tomat och rödbeta

En vacker och smakrik galette.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Nötchoklad med saltkaramell
Julens bästa nötchoklad

Till kaffet eller efterrättsbordet.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Paprikasallad
Paprika- & kikärtssallad

Matig sallad som passar såväl som mellanmål som middag.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Batatsnittar
Batatsnittar

Glutenfria snittar!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!