
![]() |
Kålgryta med tofu
Veckans klassiker, i vegansk tappning!
Kålgryta med tofu.
|
|
![]() |
Kålgryta med tofu
Veckans klassiker, i vegansk tappning!
Kålgryta med tofu.
|
![]() |

Kålgryta med tofu
Veckans klassiker, i vegansk tappning!
500g | Kål |
2st | Lökar, gula |
1st | Solo vitlök |
1dl | Korngryn, förkokta |
2msk | Rybsolja |
2msk | Sirap |
2msk | Soja |
7dl | Vatten |
1st | Buljongtärning |
0,5tsk | Salt |
180g | Tofu, förstekt |
- Strimla kålen och finskär löken och vitlöken.
- Fräs grönsakerna och korngrynen i oljan, späd på med vatten, sirap och soja.
- Tillsätt buljongtärning, salt och svartpeppar, låt sjuda 30 minuter.
- Tillsätt den förstekta tofun och låt puttra ytterligare 5 minuter under lock.
- Servera med kokt potatis och finskuren gräslök.