Kålgryta med tofu

Kålgryta med tofu

Veckans klassiker, i vegansk tappning!
Votes: 1
Betyg: 4
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Kålgryta med tofu.

 

Portioner

portioner
Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

500g Kål
2st Lökar, gula
1st Solo vitlök
1dl Korngryn, förkokta
2msk Rybsolja
2msk Sirap
2msk Soja
7dl Vatten
1st Buljongtärning
0,5tsk Salt
180g Tofu, förstekt
  1. Strimla kålen och finskär löken och vitlöken.
  2. Fräs grönsakerna och korngrynen i oljan, späd på med vatten, sirap och soja.
  3. Tillsätt buljongtärning, salt och svartpeppar, låt sjuda 30 minuter.
  4. Tillsätt den förstekta tofun och låt puttra ytterligare 5 minuter under lock.
  5. Servera med kokt potatis och finskuren gräslök.

Kock:

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testa som följande

Kålgryta med tofu

Veckans klassiker, i vegansk tappning!
Votes: 1
Betyg: 4
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Kålgryta med tofu.

 

Portioner

portioner
Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

500g Kål
2st Lökar, gula
1st Solo vitlök
1dl Korngryn, förkokta
2msk Rybsolja
2msk Sirap
2msk Soja
7dl Vatten
1st Buljongtärning
0,5tsk Salt
180g Tofu, förstekt
  1. Strimla kålen och finskär löken och vitlöken.
  2. Fräs grönsakerna och korngrynen i oljan, späd på med vatten, sirap och soja.
  3. Tillsätt buljongtärning, salt och svartpeppar, låt sjuda 30 minuter.
  4. Tillsätt den förstekta tofun och låt puttra ytterligare 5 minuter under lock.
  5. Servera med kokt potatis och finskuren gräslök.

Kock:

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testa som följande

Kålgryta med tofu
Kålgryta med tofu
Veckans klassiker, i vegansk tappning!
Votes: 1
Betyg: 4
You:
Betygsätt detta recept!
Tulosta resepti

Lägg till i inköpslistan

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
portioner

Recept

500g Kål
2st Lökar, gula
1st Solo vitlök
1dl Korngryn, förkokta
2msk Rybsolja
2msk Sirap
2msk Soja
7dl Vatten
1st Buljongtärning
0,5tsk Salt
180g Tofu, förstekt

Ohjeet

  1. Strimla kålen och finskär löken och vitlöken.
  2. Fräs grönsakerna och korngrynen i oljan, späd på med vatten, sirap och soja.
  3. Tillsätt buljongtärning, salt och svartpeppar, låt sjuda 30 minuter.
  4. Tillsätt den förstekta tofun och låt puttra ytterligare 5 minuter under lock.
  5. Servera med kokt potatis och finskuren gräslök.

Kock:

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testa som följande

Gurk-gazpacho
Gurk-gazpacho med lime och ingefära

En kall gurk-gazpacho till förrätt!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Paprikapasta
Pasta med krämig paprikasås

Krämig pastasås med inhemsk spetspaprika

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tomatsalsa
Tomatsalsa

Servera med tortillachips eller som tillbehör till tacos eller tortillas.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Höstsoppa med pumpa, paprika och svamp
Höstsoppa med pumpa, paprika och svamp

Värmande soppa med mycket smak.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Halloumipytt med grönsaker & pesto
Halloumipytt med grönsaker & pesto

Servera som sådan eller som tillbehör till andra rätter.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Broccolisallad
Broccolisallad med tomat & kapris

Servera som tillbehör till varmrätter.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tomat toast
Tomat toast

Servera som förrätt eller som snack på antingen fest eller vardag.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!