Lätta bönrullader

Bönrulladerna passar ypperligt som lunch.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Bönrulladerna passar ypperligt som lunch. Ät med sallad och gott bröd till.

 

Portioner

Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

2brk Förkokata bönor (svart- och kidneybönor)
3msk Olivolja
1msk Citronsaft
4st Vitlöksklyftor, stora
1tsk Torkad basilika
1tsk Chilipulver
1tsk Torkad rosmarin
Dippsås
1dl Turkisk youghurt
1dl Gräddfil
1tsk Dijonsenap
Citronsaft
Torkad basilika
Svartpeppar från kvarnen1.
  1. Tillred dippsåsen allra först så att den får stå och dra i kylskåpet
  2. Skölj de förkokta bönorna noggrant.
  3. Hacka vitlöksklyftorna.
  4. Tillsätt alla ingredienser i en blender eller skål för stavmixer, kör till en slät smet.
  5. Värm ugnen till 200 grader.
  6. Rulla rullader av smeten.
  7. Rosta rulladerna i ungnen i ca 10 minuter.
  8. Servera med dippen och valfria tillbehör.

Kock:

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testa som följande

Lätta bönrullader

Bönrulladerna passar ypperligt som lunch.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Bönrulladerna passar ypperligt som lunch. Ät med sallad och gott bröd till.

 

Portioner

Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

2brk Förkokata bönor (svart- och kidneybönor)
3msk Olivolja
1msk Citronsaft
4st Vitlöksklyftor, stora
1tsk Torkad basilika
1tsk Chilipulver
1tsk Torkad rosmarin
Dippsås
1dl Turkisk youghurt
1dl Gräddfil
1tsk Dijonsenap
Citronsaft
Torkad basilika
Svartpeppar från kvarnen1.
  1. Tillred dippsåsen allra först så att den får stå och dra i kylskåpet
  2. Skölj de förkokta bönorna noggrant.
  3. Hacka vitlöksklyftorna.
  4. Tillsätt alla ingredienser i en blender eller skål för stavmixer, kör till en slät smet.
  5. Värm ugnen till 200 grader.
  6. Rulla rullader av smeten.
  7. Rosta rulladerna i ungnen i ca 10 minuter.
  8. Servera med dippen och valfria tillbehör.

Kock:

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testa som följande

Lätta bönrullader
Bönrulladerna passar ypperligt som lunch.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tulosta resepti

Lägg till i inköpslistan

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Recept

2brk Förkokata bönor (svart- och kidneybönor)
3msk Olivolja
1msk Citronsaft
4st Vitlöksklyftor, stora
1tsk Torkad basilika
1tsk Chilipulver
1tsk Torkad rosmarin
Dippsås
1dl Turkisk youghurt
1dl Gräddfil
1tsk Dijonsenap
Citronsaft
Torkad basilika
Svartpeppar från kvarnen1.

Ohjeet

  1. Tillred dippsåsen allra först så att den får stå och dra i kylskåpet
  2. Skölj de förkokta bönorna noggrant.
  3. Hacka vitlöksklyftorna.
  4. Tillsätt alla ingredienser i en blender eller skål för stavmixer, kör till en slät smet.
  5. Värm ugnen till 200 grader.
  6. Rulla rullader av smeten.
  7. Rosta rulladerna i ungnen i ca 10 minuter.
  8. Servera med dippen och valfria tillbehör.

Kock:

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testa som följande

Blåbärscheesecake
Blåbärscheesecake i glas

Sötad med enbart honung!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Svampsoppa
Svampsoppa

Snabbt och enkelt!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Glutenfria semlor
Glutenfria semlor med tomat & zucchini

Glutenfria semlor med tomat & zucchini

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Smördegsknyten
Smördegsknyten med tomat, feta & basilika

Smördegsknyten med tomat, feta & basilika

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Gurk-gazpacho
Gurk-gazpacho med lime och ingefära

En kall gurk-gazpacho till förrätt!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Paprikapasta
Pasta med krämig paprikasås

Krämig pastasås med inhemsk spetspaprika

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tomatsalsa
Tomatsalsa

Servera med tortillachips eller som tillbehör till tacos eller tortillas.