Mellanmålsbars med nötter och kokos

Mellanmålsbars

Mellanmålstång för både vuxna som barn, fullproppad med fibrer och nyttiga fetter!
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Mellanmålsbars med nötter och kokos

 

Portioner

stänger
Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

Bars
1dl Valnötter
1dl Cashewnötter
1/2dl Russin
1dl Havregryn
1dl Mandelmjöl
25g Agavesirap
2msk Jordnötssmör
2msk Kokosolja
1msk Kokosflingor
Topping
50g Choklad, 70%
1tsk Olja
Flingsalt
  1. Mixa valnötter, cashewnötter och russin grovt.
  2. Blanda med havregryn, mandelmjöl, agavesirap, jordnötsmör, kokosolja och kokosflingor.
  3. Sätt smeten i form, pressa smeten så den blir kompakt.
  4. Frys ungefär 1 h, skär i 8 stänger.
  5. Smält chokladen i vattenbad, blanda i oljan.
  6. Ringla chokladen över stängerna och strö över lite flingsalt.

Kock:

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testa som följande

Mellanmålsbars

Mellanmålstång för både vuxna som barn, fullproppad med fibrer och nyttiga fetter!
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Mellanmålsbars med nötter och kokos

 

Portioner

stänger
Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

Bars
1dl Valnötter
1dl Cashewnötter
1/2dl Russin
1dl Havregryn
1dl Mandelmjöl
25g Agavesirap
2msk Jordnötssmör
2msk Kokosolja
1msk Kokosflingor
Topping
50g Choklad, 70%
1tsk Olja
Flingsalt
  1. Mixa valnötter, cashewnötter och russin grovt.
  2. Blanda med havregryn, mandelmjöl, agavesirap, jordnötsmör, kokosolja och kokosflingor.
  3. Sätt smeten i form, pressa smeten så den blir kompakt.
  4. Frys ungefär 1 h, skär i 8 stänger.
  5. Smält chokladen i vattenbad, blanda i oljan.
  6. Ringla chokladen över stängerna och strö över lite flingsalt.

Kock:

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testa som följande

Mellanmålsbars med nötter och kokos
Mellanmålsbars
Mellanmålstång för både vuxna som barn, fullproppad med fibrer och nyttiga fetter!
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tulosta resepti

Lägg till i inköpslistan

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
stänger

Recept

Bars
1dl Valnötter
1dl Cashewnötter
1/2dl Russin
1dl Havregryn
1dl Mandelmjöl
25g Agavesirap
2msk Jordnötssmör
2msk Kokosolja
1msk Kokosflingor
Topping
50g Choklad, 70%
1tsk Olja
Flingsalt

Ohjeet

  1. Mixa valnötter, cashewnötter och russin grovt.
  2. Blanda med havregryn, mandelmjöl, agavesirap, jordnötsmör, kokosolja och kokosflingor.
  3. Sätt smeten i form, pressa smeten så den blir kompakt.
  4. Frys ungefär 1 h, skär i 8 stänger.
  5. Smält chokladen i vattenbad, blanda i oljan.
  6. Ringla chokladen över stängerna och strö över lite flingsalt.

Kock:

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testa som följande

Smördegsknyten
Smördegsknyten med tomat, feta & basilika

Smördegsknyten med tomat, feta & basilika

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Gurk-gazpacho
Gurk-gazpacho med lime och ingefära

En kall gurk-gazpacho till förrätt!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Paprikapasta
Pasta med krämig paprikasås

Krämig pastasås med inhemsk spetspaprika

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tomatsalsa
Tomatsalsa

Servera med tortillachips eller som tillbehör till tacos eller tortillas.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Höstsoppa med pumpa, paprika och svamp
Höstsoppa med pumpa, paprika och svamp

Värmande soppa med mycket smak.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Halloumipytt med grönsaker & pesto
Halloumipytt med grönsaker & pesto

Servera som sådan eller som tillbehör till andra rätter.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Broccolisallad
Broccolisallad med tomat & kapris

Servera som tillbehör till varmrätter.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!