Kasvisreseptit

Milkshake med blodapelsin

Just nu i januari-februari så är det den Sicilianska blodapelsinen som vi hittar i våra butiker. Den röda blodaktiga färgen får den av de kalla nätterna på Sicilien, smaken är lite kraftigare än vanlig apelsin men med fin smak och sötma.
(0)
(417)
Tulosta
4stBlodapelsiner
1literVaniljglass
2dlMandelmjölk, osötad
1tskKanel
1krmVaniljpulver, äkta
  1. Skär bort skalet på blodapelsinerna.
  2. Mixa alltsammans i en kannmixer.
  3. Serveras genast ur höga glas.
JL
:Jens Lindstedt
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.