
![]() |
Milkshake med blodapelsin
Just nu i januari-februari så är det den Sicilianska blodapelsinen som vi hittar i våra butiker. Den röda blodaktiga färgen får den av de kalla nätterna på Sicilien, smaken är lite kraftigare än vanlig apelsin men med fin smak och sötma.
Vintern är härliga citrusfrukters riktiga högtid! Blodapelsin milkshake med mandel, vanilj och kanel.
|
|
![]() |
Milkshake med blodapelsin
Just nu i januari-februari så är det den Sicilianska blodapelsinen som vi hittar i våra butiker. Den röda blodaktiga färgen får den av de kalla nätterna på Sicilien, smaken är lite kraftigare än vanlig apelsin men med fin smak och sötma.
Vintern är härliga citrusfrukters riktiga högtid! Blodapelsin milkshake med mandel, vanilj och kanel.
|
![]() |

Milkshake med blodapelsin
Just nu i januari-februari så är det den Sicilianska blodapelsinen som vi hittar i våra butiker. Den röda blodaktiga färgen får den av de kalla nätterna på Sicilien, smaken är lite kraftigare än vanlig apelsin men med fin smak och sötma.
4st | Blodapelsiner |
1liter | Vaniljglass |
2dl | Mandelmjölk, osötad |
1tsk | Kanel |
1krm | Vaniljpulver, äkta |
- Skär bort skalet på blodapelsinerna.
- Mixa alltsammans i en kannmixer.
- Serveras genast ur höga glas.