Mozzarellatomater

Mozzarellatomater

Ugnsrostade bifftomater med mozzarellaost passar bra som plockmat eller förrätt.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Läckert till förrätt eller som tapas!

 

Portioner

skivor
Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

1tsk Salt
0,5tsk Peppar
400g Mozzarellaost
1dl Valfri riven ost
1msk Olivolja
Färsk basilika och chiliflakes till serveringen
  1. Värm ugnen till 175° varmluft.
  2. Skölj och skär bifftomaterna i bitar.
  3. Lägg på en plåt med bakplåtspapper.
  4. Salta och peppra.
  5. Skär mozzarellaost i skivor och lägg på tomaterna.
  6. Strö över riven ost och lite olivolja.
  7. Rosta i mitten av ugnen i 10 minuter.
  8. Toppa med färsk basilika och chiliflakes.

Kock:

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testa som följande

Mozzarellatomater

Ugnsrostade bifftomater med mozzarellaost passar bra som plockmat eller förrätt.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Läckert till förrätt eller som tapas!

 

Portioner

skivor
Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

1tsk Salt
0,5tsk Peppar
400g Mozzarellaost
1dl Valfri riven ost
1msk Olivolja
Färsk basilika och chiliflakes till serveringen
  1. Värm ugnen till 175° varmluft.
  2. Skölj och skär bifftomaterna i bitar.
  3. Lägg på en plåt med bakplåtspapper.
  4. Salta och peppra.
  5. Skär mozzarellaost i skivor och lägg på tomaterna.
  6. Strö över riven ost och lite olivolja.
  7. Rosta i mitten av ugnen i 10 minuter.
  8. Toppa med färsk basilika och chiliflakes.

Kock:

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testa som följande

Mozzarellatomater
Mozzarellatomater
Ugnsrostade bifftomater med mozzarellaost passar bra som plockmat eller förrätt.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tulosta resepti

Lägg till i inköpslistan

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
skivor

Recept

1tsk Salt
0,5tsk Peppar
400g Mozzarellaost
1dl Valfri riven ost
1msk Olivolja
Färsk basilika och chiliflakes till serveringen

Ohjeet

  1. Värm ugnen till 175° varmluft.
  2. Skölj och skär bifftomaterna i bitar.
  3. Lägg på en plåt med bakplåtspapper.
  4. Salta och peppra.
  5. Skär mozzarellaost i skivor och lägg på tomaterna.
  6. Strö över riven ost och lite olivolja.
  7. Rosta i mitten av ugnen i 10 minuter.
  8. Toppa med färsk basilika och chiliflakes.

Kock:

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testa som följande

Smördegsknyten
Smördegsknyten med tomat, feta & basilika

Smördegsknyten med tomat, feta & basilika

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Gurk-gazpacho
Gurk-gazpacho med lime och ingefära

En kall gurk-gazpacho till förrätt!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Paprikapasta
Pasta med krämig paprikasås

Krämig pastasås med inhemsk spetspaprika

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tomatsalsa
Tomatsalsa

Servera med tortillachips eller som tillbehör till tacos eller tortillas.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Höstsoppa med pumpa, paprika och svamp
Höstsoppa med pumpa, paprika och svamp

Värmande soppa med mycket smak.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Halloumipytt med grönsaker & pesto
Halloumipytt med grönsaker & pesto

Servera som sådan eller som tillbehör till andra rätter.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Broccolisallad
Broccolisallad med tomat & kapris

Servera som tillbehör till varmrätter.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tomat toast
Tomat toast

Servera som förrätt eller som snack på antingen fest eller vardag.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Krämig pumpa- & paprikasoppa
Krämig pumpa- & paprikasoppa

Servera med lite grädde och färsk timjan.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tomat & zucchinigratäng med fetaost
Tomat & zucchinigratäng med fetaost

Serveras varm som tillbehör till huvudrätten eller som förrätt.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Äppelpaj
Äppelsmulpaj med två ingredienser

Servera med en klick grädde eller vaniljglass.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!