
![]() |
Naanbrödspizza med grillad gruka
En lite speciellare pizza, men mycket god!
Till servering:
|
|
![]() |
Naanbrödspizza med grillad grukaEn lite speciellare pizza, men mycket god!
|
4st | Naanbröd |
4tsk | Crème Fraiche |
4tsk | Olivolja |
Flingsalt |
Till servering:
2st | Frilandsgurkor |
Salt |
1påse | Mozzarella |
1bägare | Pärltomater 200g |
Salladsskott, mimis |
Olivolja |
- Bre på Creme Frâiche och olivolja på naanbröden, strö över lite flingsalt. Grädda i 4-5 minuter i ugn i 225 grader.
- Skär frilandsgurkorna på längden (går också att använda 1 st vanlig gurka), strö på lite salt och ringla över lite olivolja, stek i torr och het stekpanna, eller grilla gurkorna ca 2 minuter på varje sida.
- Toppa de varma naanbröden med grillad frilandsgurka, pärltomater, mozzarellaost och färska salladsskott.
- Vid behov ringla ännu över några droppar olivolja.
- Bjud som tilltugg, lunch eller på buffé.