Kasvisreseptit

Olivtapenade

En smakrik röra på oliver och soltorkade tomater som passar bra som tillbehör till både grönsaker och salta kex.
(0)
(924)
Tulosta
3dlKärnfria kalimata oliver (ca 170g avrunnen vikt)
3dlKärnfria gröna oliver (ca 170g avrunnen vikt)
1dlSoltorkade oliver
2mskCitronsaft
1mskOlivolja
2stVitlöksklyftor
1stNärpes Grönsakers Gurka
3stMorötter
  1. Mixa oliver, soltorkade tomater, citronsaft, olivolja och vitlök i en matberedare eller med en stavmixer.
  2. Lägg i en skål.
  3. Skölj gurkan och skala morötterna och skär i stavar.
  4. Servera olivröran med grönsakerna som snacks eller tillbehör till plockmat.
NA
:Nathalie Aurén
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.