
![]() |
Omelett med pärltomater & fetaost
En omelett med söta pärltomater, färsk basilika och fetaost. Passar perfekt till lunch lådan eller söndagsbrunchen.
Passar perfekt till lunch lådan eller söndagsbrunchen.
|
|
![]() |
Omelett med pärltomater & fetaost
En omelett med söta pärltomater, färsk basilika och fetaost. Passar perfekt till lunch lådan eller söndagsbrunchen.
Passar perfekt till lunch lådan eller söndagsbrunchen.
|
![]() |

Omelett med pärltomater & fetaost
En omelett med söta pärltomater, färsk basilika och fetaost. Passar perfekt till lunch lådan eller söndagsbrunchen.
200g | Fetaost |
1kruka | Färsk basilika |
6st | Ägg |
1dl | Havregrädde (eller grädde enligt egen smak) |
1tsk | Örtsalt |
1tsk | Vitlökspulver |
1tsk | Timjan |
0,25tsk | Svartpeppar |
1msk | Smör att steka i |
- Skölj pärltomaterna och halvera dem.
- Smula fetaosten och grovhacka basilikan.
- Vispa ihop ägg, grädde och kryddor i en skål.
- Rör ner tomaterna, fetaosten och basilikan.
- Värm en stekpanna med smör och stek omeletten under lock på medelhög värme i cirka 25 minuter.
- Sänk värmen efter ungefär 10 minuter.
- Låt svalna en aning innan servering.
- Toppa med färsk basilika.