Omelett

Omelett med pärltomater & fetaost

En omelett med söta pärltomater, färsk basilika och fetaost. Passar perfekt till lunch lådan eller söndagsbrunchen.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Passar perfekt till lunch lådan eller söndagsbrunchen.

 

Portioner

portioner
Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

200g Fetaost
1kruka Färsk basilika
6st Ägg
1dl Havregrädde (eller grädde enligt egen smak)
1tsk Örtsalt
1tsk Vitlökspulver
1tsk Timjan
0,25tsk Svartpeppar
1msk Smör att steka i
  1. Skölj pärltomaterna och halvera dem.
  2. Smula fetaosten och grovhacka basilikan.
  3. Vispa ihop ägg, grädde och kryddor i en skål.
  4. Rör ner tomaterna, fetaosten och basilikan.
  5. Värm en stekpanna med smör och stek omeletten under lock på medelhög värme i cirka 25 minuter.
  6. Sänk värmen efter ungefär 10 minuter.
  7. Låt svalna en aning innan servering.
  8. Toppa med färsk basilika.

Kock:

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testa som följande

Omelett med pärltomater & fetaost

En omelett med söta pärltomater, färsk basilika och fetaost. Passar perfekt till lunch lådan eller söndagsbrunchen.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Passar perfekt till lunch lådan eller söndagsbrunchen.

 

Portioner

portioner
Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

200g Fetaost
1kruka Färsk basilika
6st Ägg
1dl Havregrädde (eller grädde enligt egen smak)
1tsk Örtsalt
1tsk Vitlökspulver
1tsk Timjan
0,25tsk Svartpeppar
1msk Smör att steka i
  1. Skölj pärltomaterna och halvera dem.
  2. Smula fetaosten och grovhacka basilikan.
  3. Vispa ihop ägg, grädde och kryddor i en skål.
  4. Rör ner tomaterna, fetaosten och basilikan.
  5. Värm en stekpanna med smör och stek omeletten under lock på medelhög värme i cirka 25 minuter.
  6. Sänk värmen efter ungefär 10 minuter.
  7. Låt svalna en aning innan servering.
  8. Toppa med färsk basilika.

Kock:

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testa som följande

Omelett
Omelett med pärltomater & fetaost
En omelett med söta pärltomater, färsk basilika och fetaost. Passar perfekt till lunch lådan eller söndagsbrunchen.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tulosta resepti

Lägg till i inköpslistan

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
portioner

Recept

200g Fetaost
1kruka Färsk basilika
6st Ägg
1dl Havregrädde (eller grädde enligt egen smak)
1tsk Örtsalt
1tsk Vitlökspulver
1tsk Timjan
0,25tsk Svartpeppar
1msk Smör att steka i

Ohjeet

  1. Skölj pärltomaterna och halvera dem.
  2. Smula fetaosten och grovhacka basilikan.
  3. Vispa ihop ägg, grädde och kryddor i en skål.
  4. Rör ner tomaterna, fetaosten och basilikan.
  5. Värm en stekpanna med smör och stek omeletten under lock på medelhög värme i cirka 25 minuter.
  6. Sänk värmen efter ungefär 10 minuter.
  7. Låt svalna en aning innan servering.
  8. Toppa med färsk basilika.

Kock:

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testa som följande

Gurk-gazpacho
Gurk-gazpacho med lime och ingefära

En kall gurk-gazpacho till förrätt!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Paprikapasta
Pasta med krämig paprikasås

Krämig pastasås med inhemsk spetspaprika

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tomatsalsa
Tomatsalsa

Servera med tortillachips eller som tillbehör till tacos eller tortillas.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Höstsoppa med pumpa, paprika och svamp
Höstsoppa med pumpa, paprika och svamp

Värmande soppa med mycket smak.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Halloumipytt med grönsaker & pesto
Halloumipytt med grönsaker & pesto

Servera som sådan eller som tillbehör till andra rätter.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Broccolisallad
Broccolisallad med tomat & kapris

Servera som tillbehör till varmrätter.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tomat toast
Tomat toast

Servera som förrätt eller som snack på antingen fest eller vardag.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!