Kasvisreseptit

Örtcheesecake

Passar lika bra på kaffebordet som till ett glas skumvin!
(0)
(434)
Tulosta
Botten
200gMalaxlimpa eller motsvarande
75gSmör
Fyllning
0,5krukaFärsk dragon
1knippeDill
0,5krukaTimjan
0,5krukaBasilika
600gNaturell färskost
2tskDijonsenap
1tskSalt
2tskAgar agar
1dlMatlagningsgrädde
Garnering
1burkOrange pärltomat
Valfria örter
  1. Botten
  2. Skär malaxlimpan i grova bitar, smält smöret.
  3. Hacka smör och limpa i matberedare till en grynig massa.
  4. Pressa massan i en 24 cm:s springform.
  5. Ställ kallt.
  6. Fyllning
  7. Finhacka dragon, dill, timjan och basilka, sätt i en skål och blanda väl tillsammans färskost, dijonsenap och salt.
  8. Koka upp agar agar tillsammans med matlagningsgrädden, låt småkoka ett par minuter.
  9. Blanda hastigt ner den varma grädden i färskost-örtblandningen, blanda väl.
  10. Fyll springformen med fyllningen och ställ kallt i åtminstone 3 timmar.
  11. Toppa cheesecaken med inhemska orangea pärltomater och färska örter.
JL
:Jens Lindstedt
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.