Panerad aubergin med tomatsås och ris

Aubergin passar utmärkt som biffar med tanke på sin fasta konsistens.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Ett perfekt alternativ för den som önskar servera en charmant och smaklig maträtt.

 

Portioner

Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

Auberginbiffar
1st Aubergin, stor
Vetemjöl
1st Ägg
100g Emmentalost, riven
Olja till stekning
Tomatsås
500g Inhemska tomater
2st Vitlöksklyftor
1st Gul lök
Olivolja
Örter
2dl Basmatiris
Auberginbiffar
  1. Skär auberginen i tjocka skivor och panera först med vetemjöl och sedan i ost-ägg blandningen.
  2. Stek biffarna i lite olja så att de får en fin färg och blir mjuka.
Tomatsås
  1. Finhacka lökarna och fräs upp i lite olivolja och tillsätt de tärnade tomaterna.
  2. Koka ihop och smaksätt tomatsåsen med salt och vitpeppar samt örter.
  3. Servera med kokt ris och en god sallad.

Kock:

Björn HelsingBjörn Helsing

Testa som följande

Panerad aubergin med tomatsås och ris

Aubergin passar utmärkt som biffar med tanke på sin fasta konsistens.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Ett perfekt alternativ för den som önskar servera en charmant och smaklig maträtt.

 

Portioner

Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

Auberginbiffar
1st Aubergin, stor
Vetemjöl
1st Ägg
100g Emmentalost, riven
Olja till stekning
Tomatsås
500g Inhemska tomater
2st Vitlöksklyftor
1st Gul lök
Olivolja
Örter
2dl Basmatiris
Auberginbiffar
  1. Skär auberginen i tjocka skivor och panera först med vetemjöl och sedan i ost-ägg blandningen.
  2. Stek biffarna i lite olja så att de får en fin färg och blir mjuka.
Tomatsås
  1. Finhacka lökarna och fräs upp i lite olivolja och tillsätt de tärnade tomaterna.
  2. Koka ihop och smaksätt tomatsåsen med salt och vitpeppar samt örter.
  3. Servera med kokt ris och en god sallad.

Kock:

Björn HelsingBjörn Helsing

Testa som följande

Panerad aubergin med tomatsås och ris
Aubergin passar utmärkt som biffar med tanke på sin fasta konsistens.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tulosta resepti

Lägg till i inköpslistan

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Recept

Auberginbiffar
1st Aubergin, stor
Vetemjöl
1st Ägg
100g Emmentalost, riven
Olja till stekning
Tomatsås
500g Inhemska tomater
2st Vitlöksklyftor
1st Gul lök
Olivolja
Örter
2dl Basmatiris

Ohjeet

Auberginbiffar
  1. Skär auberginen i tjocka skivor och panera först med vetemjöl och sedan i ost-ägg blandningen.
  2. Stek biffarna i lite olja så att de får en fin färg och blir mjuka.
Tomatsås
  1. Finhacka lökarna och fräs upp i lite olivolja och tillsätt de tärnade tomaterna.
  2. Koka ihop och smaksätt tomatsåsen med salt och vitpeppar samt örter.
  3. Servera med kokt ris och en god sallad.

Kock:

Björn HelsingBjörn Helsing

Testa som följande

Gurk-gazpacho
Gurk-gazpacho med lime och ingefära

En kall gurk-gazpacho till förrätt!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Paprikapasta
Pasta med krämig paprikasås

Krämig pastasås med inhemsk spetspaprika

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tomatsalsa
Tomatsalsa

Servera med tortillachips eller som tillbehör till tacos eller tortillas.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Höstsoppa med pumpa, paprika och svamp
Höstsoppa med pumpa, paprika och svamp

Värmande soppa med mycket smak.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Halloumipytt med grönsaker & pesto
Halloumipytt med grönsaker & pesto

Servera som sådan eller som tillbehör till andra rätter.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Broccolisallad
Broccolisallad med tomat & kapris

Servera som tillbehör till varmrätter.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tomat toast
Tomat toast

Servera som förrätt eller som snack på antingen fest eller vardag.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!