Bästa pastan på rostade tomater

Pasta med rostade tomater

Inhemska körsbärstomater ger bra smak åt den här rätten.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Avnjuts rykande het med ett gott bröd.

 

Portioner

Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

1ask Körsbärstomater, inhemska
1st Broccoli, inhemsk
1st Solovitlök
Olivolja
Svartpeppar
Salt
Citronsaft
Pasta
Till servering:
1dl Ost, parmesan, pecorino, feta, getost.. allt går!
  1. Börja med att dela körsbärstomaterna och sätt ugnen på 170 grader.
  2. Riv vitlöken och rulla in vitlöken i tomaterna för hand. Putsa och skär broccolin till små munsbitar. Blanda broccolin med tomaterna.
  3. Krydda med salt, svartpeppar, en skvätt med citronsaft och olivolja.
  4. Häll tomat-broccoli blandningen på en ugnsplåt med bakplåtspapper och sätt in i ungen i ca 45 minuter i 170 grader. Rör om vid behov.
  5. Sätt pastavattnet för uppkokning, salta ordentligt. Koka pastan al dente och sila av. Sätt pastan tillbaka i kastrullen.
  6. Ta ut grönsakerna från ugnen och rör ner dem i pastan. Häll i lite olivolja, och mal ner lite svartpeppar. Lyft en portion på tallriken.
  7. Riv/smula ost ovanpå portionen. (häll lite citronsaft ovanpå). Avnjuts rykande het. Ja lovar att du ta mera, för det här är såå gott!

Kock:

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testa som följande

Pasta med rostade tomater

Inhemska körsbärstomater ger bra smak åt den här rätten.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Avnjuts rykande het med ett gott bröd.

 

Portioner

Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

1ask Körsbärstomater, inhemska
1st Broccoli, inhemsk
1st Solovitlök
Olivolja
Svartpeppar
Salt
Citronsaft
Pasta
Till servering:
1dl Ost, parmesan, pecorino, feta, getost.. allt går!
  1. Börja med att dela körsbärstomaterna och sätt ugnen på 170 grader.
  2. Riv vitlöken och rulla in vitlöken i tomaterna för hand. Putsa och skär broccolin till små munsbitar. Blanda broccolin med tomaterna.
  3. Krydda med salt, svartpeppar, en skvätt med citronsaft och olivolja.
  4. Häll tomat-broccoli blandningen på en ugnsplåt med bakplåtspapper och sätt in i ungen i ca 45 minuter i 170 grader. Rör om vid behov.
  5. Sätt pastavattnet för uppkokning, salta ordentligt. Koka pastan al dente och sila av. Sätt pastan tillbaka i kastrullen.
  6. Ta ut grönsakerna från ugnen och rör ner dem i pastan. Häll i lite olivolja, och mal ner lite svartpeppar. Lyft en portion på tallriken.
  7. Riv/smula ost ovanpå portionen. (häll lite citronsaft ovanpå). Avnjuts rykande het. Ja lovar att du ta mera, för det här är såå gott!

Kock:

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testa som följande

Bästa pastan på rostade tomater
Pasta med rostade tomater
Inhemska körsbärstomater ger bra smak åt den här rätten.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tulosta resepti

Lägg till i inköpslistan

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Recept

1ask Körsbärstomater, inhemska
1st Broccoli, inhemsk
1st Solovitlök
Olivolja
Svartpeppar
Salt
Citronsaft
Pasta
Till servering:
1dl Ost, parmesan, pecorino, feta, getost.. allt går!

Ohjeet

  1. Börja med att dela körsbärstomaterna och sätt ugnen på 170 grader.
  2. Riv vitlöken och rulla in vitlöken i tomaterna för hand. Putsa och skär broccolin till små munsbitar. Blanda broccolin med tomaterna.
  3. Krydda med salt, svartpeppar, en skvätt med citronsaft och olivolja.
  4. Häll tomat-broccoli blandningen på en ugnsplåt med bakplåtspapper och sätt in i ungen i ca 45 minuter i 170 grader. Rör om vid behov.
  5. Sätt pastavattnet för uppkokning, salta ordentligt. Koka pastan al dente och sila av. Sätt pastan tillbaka i kastrullen.
  6. Ta ut grönsakerna från ugnen och rör ner dem i pastan. Häll i lite olivolja, och mal ner lite svartpeppar. Lyft en portion på tallriken.
  7. Riv/smula ost ovanpå portionen. (häll lite citronsaft ovanpå). Avnjuts rykande het. Ja lovar att du ta mera, för det här är såå gott!

Kock:

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testa som följande

Rostade ugnsgrönsaker
Ugnsrostad grönsaker

Rostade ugnsgrönsaker som sådana eller med tillbehör.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Broccolibiffar
Broccolibiffar med ost och paprika

Vegetariska biffar som får lite sting genom att riva tex chiliost

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Galette
Galette med tomat och rödbeta

En vacker och smakrik galette.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Nötchoklad med saltkaramell
Julens bästa nötchoklad

Till kaffet eller efterrättsbordet.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Paprikasallad
Paprika- & kikärtssallad

Matig sallad som passar såväl som mellanmål som middag.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Batatsnittar
Batatsnittar

Glutenfria snittar!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Pepparkakssmoothie
Pepparkakssmoothie

Lämna bort honungen och välj glutenfria pepparkakor så har du en glutenfri vegansk smoothie!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Pasta med tomatpesto
Pasta med tomatpesto

Rätten fås glutenfri genom att välja en glutenfri pasta.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Äppelpajsmoothie
Äppelpajsmoothie

Välj gluten- och laktosfria produkter för att passa dig eller dina gäster.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Shashuka
Shakshuka med paprika och körsbärstomater

Shashuka med smaker av inhemska grönsaker!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Blåbärscheesecake
Blåbärscheesecake i glas

Sötad med enbart honung!