Pastasallad med paprika, tomat & fetaost
En fräsch pastasallad med både sötma och sting.
Portioner Förberedelsetid
4portioner 30minuter
Portioner Förberedelsetid
4portioner 30minuter
Ingredienser
Instruktioner
  1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
  2. Skölj paprika, vårlök och chili och skär i bitar.
  3. Värm en stekpanna med olja och stek paprika, vårlök och chili i några minuter.
  4. Krydda med salt, peppar och honung.
  5. Skölj Snäxi-tomaterna och halvera dem.
  6. Hacka fetaost och färsk basilika.
  7. Ta bort stekpanna från plattan och rör ner tomater, fetaost och basilika.
  8. Häll bort vattnet från den kokta pastan och rör ner pastan i stekpannan.
  9. Rör slutligen ner majonnäsen.
  10. Smaka av med salt och peppar.
  11. Servera gärna pastasalladen ljummen.
Receptanteckningar

Du får lätt portionen glutenfri genom att välja glutenfri pasta.