pesto-kikärtsfusillin

Kategorier

Svårighetsgrad

Pesto-kikärtsfusilli

Pesto, basilika och vitlöken smaksätter en enkel pasta.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Vegansk, glutenfri, mjölkfri pestopasta.

 

Portioner

Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

100g Kikärtsfusilli
2st Vitlöksklyftor
3-4tsk Pesto
1st Rödlök
ca 1tsk Salt
ca 1näve Färsk basilika
100g Körsbärstomater
ca 1näve Napolitana mix (rucola, mizuna, rödbetsblad & spenat)
3msk Olivolja
Kokning av kikärtsfusilli
  1. Värm vattnet tills att det kokar.
  2. Tillsätt salt och pasta.
  3. Låt koka utan lock i 2-4 min.
  4. Häll av vattnet.
  1. Hacka vitlöksklyftorna samt rödlöken.
  2. Fräs löken i olja på stekpanna.
  3. Tillsätt den kokade pastan, peston, körsbärstomater och salt.
  4. Koka upp.
  5. Tillsätt örterna, värm inte mer efter det.

Kock:

Kaisu PitkänenKaisu Pitkänen

Testa som följande

Kategorier

Svårighetsgrad

Pesto-kikärtsfusilli

Pesto, basilika och vitlöken smaksätter en enkel pasta.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Vegansk, glutenfri, mjölkfri pestopasta.

 

Portioner

Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

100g Kikärtsfusilli
2st Vitlöksklyftor
3-4tsk Pesto
1st Rödlök
ca 1tsk Salt
ca 1näve Färsk basilika
100g Körsbärstomater
ca 1näve Napolitana mix (rucola, mizuna, rödbetsblad & spenat)
3msk Olivolja
Kokning av kikärtsfusilli
  1. Värm vattnet tills att det kokar.
  2. Tillsätt salt och pasta.
  3. Låt koka utan lock i 2-4 min.
  4. Häll av vattnet.
  1. Hacka vitlöksklyftorna samt rödlöken.
  2. Fräs löken i olja på stekpanna.
  3. Tillsätt den kokade pastan, peston, körsbärstomater och salt.
  4. Koka upp.
  5. Tillsätt örterna, värm inte mer efter det.

Kock:

Kaisu PitkänenKaisu Pitkänen

Testa som följande

Svårighetsgrad

pesto-kikärtsfusillin
Pesto-kikärtsfusilli
Pesto, basilika och vitlöken smaksätter en enkel pasta.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tulosta resepti

Kategorier

Lägg till i inköpslistan

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Recept

100g Kikärtsfusilli
2st Vitlöksklyftor
3-4tsk Pesto
1st Rödlök
ca 1tsk Salt
ca 1näve Färsk basilika
100g Körsbärstomater
ca 1näve Napolitana mix (rucola, mizuna, rödbetsblad & spenat)
3msk Olivolja

Ohjeet

Kokning av kikärtsfusilli
  1. Värm vattnet tills att det kokar.
  2. Tillsätt salt och pasta.
  3. Låt koka utan lock i 2-4 min.
  4. Häll av vattnet.
  1. Hacka vitlöksklyftorna samt rödlöken.
  2. Fräs löken i olja på stekpanna.
  3. Tillsätt den kokade pastan, peston, körsbärstomater och salt.
  4. Koka upp.
  5. Tillsätt örterna, värm inte mer efter det.

Kock:

Kaisu PitkänenKaisu Pitkänen

Testa som följande

Tomat & gurksallad med avokado
Tomat & gurksallad med avokado

Servera som tillhör till vilken sommarmat som helst!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Grönsaksknyten
Grönsaksknyten

Servera som tillbehör till exempelvis grillat.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Vegetariska quesadillas
Vegetariska quesadillas

Kan ätas både varma och kalla.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Grönsaksspett
Grillade grönsaksspett med vitlöksmajonnäs

Att grilla vegetariskt är både enkelt, gott och färggrant!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Gurkglass
Isglass med gurka & lime

Gör din egen isglass av gurka och lime.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Fyllda paprikor
Fyllda paprikor med svamp, äpple och spenat

TIPS! Byt ut osten mot smaksatt färskost eller blåmögelost för kraftigare smak.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tomat- och jordgubbssallad
Tomat- och jordgubbssallad med vita bönor

Fräsch sallad med Flavorino tomater!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!