Pulled havre gryta med rotsaker
En enkel och värmande gryta. Bäst avnjuten med ordentlig potatismos <3 Alla rotsaker fungerar! Pulled havren tillsätts först i slutet så att dess struktur bibehålls.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
|
|
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
|
|
Perfekt gjord på alla rotsaker, speciellt avnjuten med potatismos! Om du tidigare inte smakat pulled havre, testa i detta.
|
Timjan, 1 msk torkad och några kvistar |
|
- Skala och hacka lök och rotsaker.
- Lägg rotsakerna och löken i en ugnsform, häll över vatten så att rotsakerna täcks nästan helt.
- Krossa på grönsaksbuljongen, tillsätt salt, svartpeppar och timjan.
- Värm ugnen till 200 grader, låt rotsakerna få färg i ca 30 min.
- Sänk värmen i ugnen till 175 grader och låt gräddas i ca 1 timme.
- Om du har en låg men vid form, kan du behöva tillsätta vatten.
- Stek pulled havren i rikligt med olja i panna till att den är krispig, krydda med salt och tillsätt i grytan.
- Lägg grytan i ugnen ännu 15 minuter.
- Klar! Njut
|
|
Emilia Marjakangas |
|
|