Risnudelwok i långpanna

Risnudelwok

Veganmat i långpanna, för hela familjen!
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Risnudelwok i långpanna

 

Portioner

portioner
Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

250g Sparris
100g Broccolini
200g Blomkål
200g Morot
250g Paprika
Salta
Svartpeppar
3msk Rapsolja
2msk Asiatisk grönsaksfond
1tsk Harissa
150g Vermicelli risnudlar
Till servering
Vårlök
Timjam, finhackad
  1. Ställ ugnen på 250 grader.
  2. Tvätta grönsakerna.
  3. Skär sparrisen, broccolinin, moroten och paprikan i stavar, blomkålen i buketter som sedan skärs ner till skivor.
  4. Skär sparrisen, broccolinin, moroten och paprikan i stavar, blomkålen i buketter som sedan skärs ner till skivor.
  5. Rör ihop olja, asiatisk grönsaksfond och harissa i en skål, fördela över grönsakerna på båda plåtarna.
  6. Salta och peppra, rör runt så att kryddblandningen fördelas jämt.
  7. Stek i ugn ca 10-12 minuter varmluftsläge.
  8. Koka under tiden vermicellinudlar i saltat vatten enligt anvisningen på förpackningen.
  9. Varva grönsakerna med ett lager kokta nudlar, sätt resten av grönksakerna ovanpå, strö över ringar av vårlök och finhackad timjan.

Kock:

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testa som följande

Risnudelwok

Veganmat i långpanna, för hela familjen!
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Risnudelwok i långpanna

 

Portioner

portioner
Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

250g Sparris
100g Broccolini
200g Blomkål
200g Morot
250g Paprika
Salta
Svartpeppar
3msk Rapsolja
2msk Asiatisk grönsaksfond
1tsk Harissa
150g Vermicelli risnudlar
Till servering
Vårlök
Timjam, finhackad
  1. Ställ ugnen på 250 grader.
  2. Tvätta grönsakerna.
  3. Skär sparrisen, broccolinin, moroten och paprikan i stavar, blomkålen i buketter som sedan skärs ner till skivor.
  4. Skär sparrisen, broccolinin, moroten och paprikan i stavar, blomkålen i buketter som sedan skärs ner till skivor.
  5. Rör ihop olja, asiatisk grönsaksfond och harissa i en skål, fördela över grönsakerna på båda plåtarna.
  6. Salta och peppra, rör runt så att kryddblandningen fördelas jämt.
  7. Stek i ugn ca 10-12 minuter varmluftsläge.
  8. Koka under tiden vermicellinudlar i saltat vatten enligt anvisningen på förpackningen.
  9. Varva grönsakerna med ett lager kokta nudlar, sätt resten av grönksakerna ovanpå, strö över ringar av vårlök och finhackad timjan.

Kock:

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testa som följande

Risnudelwok i långpanna
Risnudelwok
Veganmat i långpanna, för hela familjen!
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tulosta resepti

Lägg till i inköpslistan

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
portioner

Recept

250g Sparris
100g Broccolini
200g Blomkål
200g Morot
250g Paprika
Salta
Svartpeppar
3msk Rapsolja
2msk Asiatisk grönsaksfond
1tsk Harissa
150g Vermicelli risnudlar
Till servering
Vårlök
Timjam, finhackad

Ohjeet

  1. Ställ ugnen på 250 grader.
  2. Tvätta grönsakerna.
  3. Skär sparrisen, broccolinin, moroten och paprikan i stavar, blomkålen i buketter som sedan skärs ner till skivor.
  4. Skär sparrisen, broccolinin, moroten och paprikan i stavar, blomkålen i buketter som sedan skärs ner till skivor.
  5. Rör ihop olja, asiatisk grönsaksfond och harissa i en skål, fördela över grönsakerna på båda plåtarna.
  6. Salta och peppra, rör runt så att kryddblandningen fördelas jämt.
  7. Stek i ugn ca 10-12 minuter varmluftsläge.
  8. Koka under tiden vermicellinudlar i saltat vatten enligt anvisningen på förpackningen.
  9. Varva grönsakerna med ett lager kokta nudlar, sätt resten av grönksakerna ovanpå, strö över ringar av vårlök och finhackad timjan.

Kock:

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testa som följande

Gurk-gazpacho
Gurk-gazpacho med lime och ingefära

En kall gurk-gazpacho till förrätt!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Paprikapasta
Pasta med krämig paprikasås

Krämig pastasås med inhemsk spetspaprika

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tomatsalsa
Tomatsalsa

Servera med tortillachips eller som tillbehör till tacos eller tortillas.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Höstsoppa med pumpa, paprika och svamp
Höstsoppa med pumpa, paprika och svamp

Värmande soppa med mycket smak.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Halloumipytt med grönsaker & pesto
Halloumipytt med grönsaker & pesto

Servera som sådan eller som tillbehör till andra rätter.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Broccolisallad
Broccolisallad med tomat & kapris

Servera som tillbehör till varmrätter.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tomat toast
Tomat toast