Risnudelwok i långpanna

Kategorier

Svårighetsgrad

Risnudelwok

Veganmat i långpanna, för hela familjen!
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Risnudelwok i långpanna

 

Portioner

portioner
Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

250g Sparris
100g Broccolini
200g Blomkål
200g Morot
250g Paprika
Salta
Svartpeppar
3msk Rapsolja
2msk Asiatisk grönsaksfond
1tsk Harissa
150g Vermicelli risnudlar
Till servering
Vårlök
Timjam, finhackad
  1. Ställ ugnen på 250 grader.
  2. Tvätta grönsakerna.
  3. Skär sparrisen, broccolinin, moroten och paprikan i stavar, blomkålen i buketter som sedan skärs ner till skivor.
  4. Skär sparrisen, broccolinin, moroten och paprikan i stavar, blomkålen i buketter som sedan skärs ner till skivor.
  5. Rör ihop olja, asiatisk grönsaksfond och harissa i en skål, fördela över grönsakerna på båda plåtarna.
  6. Salta och peppra, rör runt så att kryddblandningen fördelas jämt.
  7. Stek i ugn ca 10-12 minuter varmluftsläge.
  8. Koka under tiden vermicellinudlar i saltat vatten enligt anvisningen på förpackningen.
  9. Varva grönsakerna med ett lager kokta nudlar, sätt resten av grönksakerna ovanpå, strö över ringar av vårlök och finhackad timjan.

Kock:

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testa som följande

Kategorier

Svårighetsgrad

Risnudelwok

Veganmat i långpanna, för hela familjen!
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Risnudelwok i långpanna

 

Portioner

portioner
Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

250g Sparris
100g Broccolini
200g Blomkål
200g Morot
250g Paprika
Salta
Svartpeppar
3msk Rapsolja
2msk Asiatisk grönsaksfond
1tsk Harissa
150g Vermicelli risnudlar
Till servering
Vårlök
Timjam, finhackad
  1. Ställ ugnen på 250 grader.
  2. Tvätta grönsakerna.
  3. Skär sparrisen, broccolinin, moroten och paprikan i stavar, blomkålen i buketter som sedan skärs ner till skivor.
  4. Skär sparrisen, broccolinin, moroten och paprikan i stavar, blomkålen i buketter som sedan skärs ner till skivor.
  5. Rör ihop olja, asiatisk grönsaksfond och harissa i en skål, fördela över grönsakerna på båda plåtarna.
  6. Salta och peppra, rör runt så att kryddblandningen fördelas jämt.
  7. Stek i ugn ca 10-12 minuter varmluftsläge.
  8. Koka under tiden vermicellinudlar i saltat vatten enligt anvisningen på förpackningen.
  9. Varva grönsakerna med ett lager kokta nudlar, sätt resten av grönksakerna ovanpå, strö över ringar av vårlök och finhackad timjan.

Kock:

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testa som följande

Svårighetsgrad

Risnudelwok i långpanna
Risnudelwok
Veganmat i långpanna, för hela familjen!
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tulosta resepti

Kategorier

Lägg till i inköpslistan

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
portioner

Recept

250g Sparris
100g Broccolini
200g Blomkål
200g Morot
250g Paprika
Salta
Svartpeppar
3msk Rapsolja
2msk Asiatisk grönsaksfond
1tsk Harissa
150g Vermicelli risnudlar
Till servering
Vårlök
Timjam, finhackad

Ohjeet

  1. Ställ ugnen på 250 grader.
  2. Tvätta grönsakerna.
  3. Skär sparrisen, broccolinin, moroten och paprikan i stavar, blomkålen i buketter som sedan skärs ner till skivor.
  4. Skär sparrisen, broccolinin, moroten och paprikan i stavar, blomkålen i buketter som sedan skärs ner till skivor.
  5. Rör ihop olja, asiatisk grönsaksfond och harissa i en skål, fördela över grönsakerna på båda plåtarna.
  6. Salta och peppra, rör runt så att kryddblandningen fördelas jämt.
  7. Stek i ugn ca 10-12 minuter varmluftsläge.
  8. Koka under tiden vermicellinudlar i saltat vatten enligt anvisningen på förpackningen.
  9. Varva grönsakerna med ett lager kokta nudlar, sätt resten av grönksakerna ovanpå, strö över ringar av vårlök och finhackad timjan.

Kock:

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testa som följande

Nässelsoppa
Nässelsoppa med chili

Har du inte provat på nässelsoppa förr så gör det!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Ärthummus
Ärthummus

Servera som tillbehör till sallader eller som grönsaksdipp.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Pastasallad
Pastasallad med paprika, tomat & fetaost

Du får lätt portionen glutenfri genom att välja glutenfri pasta.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Vegan Tofu Tandoori
Vegan Tofu Tandoori

Passar som både lunch och middag.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Potatis- och gurksallad
Potatis- och gurksallad

Servera som tillbehör till exempelvis grillat.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tortillapizza
Snabba tortillapizzor med körsbärstomat & spetspaprika

Snabba småpizzor.