Rödbest-kokossoppa

I detta recept får rotfruktens adel rödbetan den fylliga kokosgrädden som par. Smakupplevelsen kronas med färsk timjan. Enkel och lättillredd mat. Det går ännu att tillägga 1-2 skivor getost på soppan ifall den inte behöver vara vegansk.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Denna underbart gräddiga purésoppa bjuder på en skål med lyx till såväl vardagen som på festbordet! Timjan kronar perfekt smakparet rödbeta-kokos

 

Portioner

portioner
Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

2st Rödbetor (mellanstora)
2dl Kokosgrädde
1st Vitlöksklyfta
2-3 kvistar Färsk timjan
Svartpeppar
Havssalt
Cashewnötter
(Granatäppel)
  1. Skala och tärna rödbetorna i några cm stora bitar
  2. Lägg rödbetstärningarna i en kastrull och häll på (kokande) vatten och koka i ca 30 minuter (eller tills rödbetorna är mjuka).
  3. Häll av vattnet.
  4. Hacka vitlöken och timjan mindre och tillsätt dem i kastrullen.
  5. Häll på kokosgrädden.
  6. Koka upp.
  7. Mosa med stavmix till en puré.
  8. Krydda med peppar och salt. (Ifall du vill lägga peppar även som dekoration på soppan, lägg då lika mycket mindre i detta skede)
  9. Lägg över soppan i en skål.
  10. Lägg på cashewnötter för att få mer protein samt tuggmotstånd till rätten.
  11. Tillsätt granatäppelfrön och färsk timjan.
  12. Kvarna på peppar som dekoration och njut!

Kock:

Kaie HakonenKaie Hakonen

Testa som följande

Rödbest-kokossoppa

I detta recept får rotfruktens adel rödbetan den fylliga kokosgrädden som par. Smakupplevelsen kronas med färsk timjan. Enkel och lättillredd mat. Det går ännu att tillägga 1-2 skivor getost på soppan ifall den inte behöver vara vegansk.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Denna underbart gräddiga purésoppa bjuder på en skål med lyx till såväl vardagen som på festbordet! Timjan kronar perfekt smakparet rödbeta-kokos

 

Portioner

portioner
Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

2st Rödbetor (mellanstora)
2dl Kokosgrädde
1st Vitlöksklyfta
2-3 kvistar Färsk timjan
Svartpeppar
Havssalt
Cashewnötter
(Granatäppel)
  1. Skala och tärna rödbetorna i några cm stora bitar
  2. Lägg rödbetstärningarna i en kastrull och häll på (kokande) vatten och koka i ca 30 minuter (eller tills rödbetorna är mjuka).
  3. Häll av vattnet.
  4. Hacka vitlöken och timjan mindre och tillsätt dem i kastrullen.
  5. Häll på kokosgrädden.
  6. Koka upp.
  7. Mosa med stavmix till en puré.
  8. Krydda med peppar och salt. (Ifall du vill lägga peppar även som dekoration på soppan, lägg då lika mycket mindre i detta skede)
  9. Lägg över soppan i en skål.
  10. Lägg på cashewnötter för att få mer protein samt tuggmotstånd till rätten.
  11. Tillsätt granatäppelfrön och färsk timjan.
  12. Kvarna på peppar som dekoration och njut!

Kock:

Kaie HakonenKaie Hakonen

Testa som följande

Rödbest-kokossoppa
I detta recept får rotfruktens adel rödbetan den fylliga kokosgrädden som par. Smakupplevelsen kronas med färsk timjan. Enkel och lättillredd mat. Det går ännu att tillägga 1-2 skivor getost på soppan ifall den inte behöver vara vegansk.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tulosta resepti

Lägg till i inköpslistan

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
portioner

Recept

2st Rödbetor (mellanstora)
2dl Kokosgrädde
1st Vitlöksklyfta
2-3 kvistar Färsk timjan
Svartpeppar
Havssalt
Cashewnötter
(Granatäppel)

Ohjeet

  1. Skala och tärna rödbetorna i några cm stora bitar
  2. Lägg rödbetstärningarna i en kastrull och häll på (kokande) vatten och koka i ca 30 minuter (eller tills rödbetorna är mjuka).
  3. Häll av vattnet.
  4. Hacka vitlöken och timjan mindre och tillsätt dem i kastrullen.
  5. Häll på kokosgrädden.
  6. Koka upp.
  7. Mosa med stavmix till en puré.
  8. Krydda med peppar och salt. (Ifall du vill lägga peppar även som dekoration på soppan, lägg då lika mycket mindre i detta skede)
  9. Lägg över soppan i en skål.
  10. Lägg på cashewnötter för att få mer protein samt tuggmotstånd till rätten.
  11. Tillsätt granatäppelfrön och färsk timjan.
  12. Kvarna på peppar som dekoration och njut!

Kock:

Kaie HakonenKaie Hakonen

Testa som följande

Smördegsknyten
Smördegsknyten med tomat, feta & basilika

Smördegsknyten med tomat, feta & basilika

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Gurk-gazpacho
Gurk-gazpacho med lime och ingefära

En kall gurk-gazpacho till förrätt!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Paprikapasta
Pasta med krämig paprikasås

Krämig pastasås med inhemsk spetspaprika

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tomatsalsa
Tomatsalsa

Servera med tortillachips eller som tillbehör till tacos eller tortillas.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Höstsoppa med pumpa, paprika och svamp
Höstsoppa med pumpa, paprika och svamp

Värmande soppa med mycket smak.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Halloumipytt med grönsaker & pesto
Halloumipytt med grönsaker & pesto

Servera som sådan eller som tillbehör till andra rätter.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Broccolisallad
Broccolisallad med tomat & kapris

Servera som tillbehör till varmrätter.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tomat toast
Tomat toast

Servera som förrätt eller som snack på antingen fest eller vardag.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Krämig pumpa- & paprikasoppa
Krämig pumpa- & paprikasoppa

Servera med lite grädde och färsk timjan.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tomat & zucchinigratäng med fetaost
Tomat & zucchinigratäng med fetaost