Rödbetsbiff med fetaostsallad

Rödbetsbiffar är ett väldigt gott vegetariskt alternativ, servera dem som tillbehör eller som huvudrätt.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Rödbetor och getost är en perfekt smakkombination.

 

Portioner

Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

Rödbetsbiffar
450g Rödbetor
250g Palsternacka
400g Potatis
1st Gul lök
2msk Potatismjöl
3st Ägg
Salt
Vitpeppar
Olja till stekning
Fetasallad
1st Issallad
2st Tomater, inhemska
1st Gurka, inhemska
0,5st Rödlök
1burk Fetaost
Olivolja
Rödbetsbiffar
  1. Skala alla rotsakerna och riv dem på ett rivjärn.
  2. Finhacka löken och blanda ihop med de rivna tillbehören.
  3. Tillsätt ägg och potatismjölet samt kryddorna.
  4. Forma biffar och stek på medelvärme i stekpannan tills de fått fin färg.
  5. Ställ dem sedan in ugnen på ca 170 grader tills de är genomstekta.
Fetasallad
  1. Skölj sallad, tomat och gurka. Skär dem i mindre bitar.
  2. Skär rödlöken i ringar.
  3. Blanda alla ingredienser, och ringla över lite olivolja.

Kock:

Björn HelsingBjörn Helsing

Testa som följande

Rödbetsbiff med fetaostsallad

Rödbetsbiffar är ett väldigt gott vegetariskt alternativ, servera dem som tillbehör eller som huvudrätt.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Rödbetor och getost är en perfekt smakkombination.

 

Portioner

Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

Rödbetsbiffar
450g Rödbetor
250g Palsternacka
400g Potatis
1st Gul lök
2msk Potatismjöl
3st Ägg
Salt
Vitpeppar
Olja till stekning
Fetasallad
1st Issallad
2st Tomater, inhemska
1st Gurka, inhemska
0,5st Rödlök
1burk Fetaost
Olivolja
Rödbetsbiffar
  1. Skala alla rotsakerna och riv dem på ett rivjärn.
  2. Finhacka löken och blanda ihop med de rivna tillbehören.
  3. Tillsätt ägg och potatismjölet samt kryddorna.
  4. Forma biffar och stek på medelvärme i stekpannan tills de fått fin färg.
  5. Ställ dem sedan in ugnen på ca 170 grader tills de är genomstekta.
Fetasallad
  1. Skölj sallad, tomat och gurka. Skär dem i mindre bitar.
  2. Skär rödlöken i ringar.
  3. Blanda alla ingredienser, och ringla över lite olivolja.

Kock:

Björn HelsingBjörn Helsing

Testa som följande

Rödbetsbiff med fetaostsallad
Rödbetsbiffar är ett väldigt gott vegetariskt alternativ, servera dem som tillbehör eller som huvudrätt.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tulosta resepti

Lägg till i inköpslistan

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Recept

Rödbetsbiffar
450g Rödbetor
250g Palsternacka
400g Potatis
1st Gul lök
2msk Potatismjöl
3st Ägg
Salt
Vitpeppar
Olja till stekning
Fetasallad
1st Issallad
2st Tomater, inhemska
1st Gurka, inhemska
0,5st Rödlök
1burk Fetaost
Olivolja

Ohjeet

Rödbetsbiffar
  1. Skala alla rotsakerna och riv dem på ett rivjärn.
  2. Finhacka löken och blanda ihop med de rivna tillbehören.
  3. Tillsätt ägg och potatismjölet samt kryddorna.
  4. Forma biffar och stek på medelvärme i stekpannan tills de fått fin färg.
  5. Ställ dem sedan in ugnen på ca 170 grader tills de är genomstekta.
Fetasallad
  1. Skölj sallad, tomat och gurka. Skär dem i mindre bitar.
  2. Skär rödlöken i ringar.
  3. Blanda alla ingredienser, och ringla över lite olivolja.

Kock:

Björn HelsingBjörn Helsing

Testa som följande

Gurk-gazpacho
Gurk-gazpacho med lime och ingefära

En kall gurk-gazpacho till förrätt!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Paprikapasta
Pasta med krämig paprikasås

Krämig pastasås med inhemsk spetspaprika

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tomatsalsa
Tomatsalsa

Servera med tortillachips eller som tillbehör till tacos eller tortillas.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Höstsoppa med pumpa, paprika och svamp
Höstsoppa med pumpa, paprika och svamp

Värmande soppa med mycket smak.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!