Rostad brysselkål

Rostad brysselkål med pärltomater, svamp och balsamico

En plåt med grönsaker och svamp är ett enkelt sätt att snabbt få mera grönt på bordet. Servera som tillbehör till olika varmrätter.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Servera som tillbehör till olika varmrätter.

 

Portioner

portioner
Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

600g Brysselkål
200g Champinjoner
2msk Olivolja
1,5tsk Flingsalt
1krm Svartpeppar
1st Granatäpple
Balsamicodressing
  1. Värm ugnen till 175° varmluft.
  2. Skär brysselkål och champinjoner i bitar.
  3. Skölj tomaterna.
  4. Lägg alla grönsaker på en plåt med bakplåtspapper.
  5. Ringla över olivolja och smaksätt med salt och peppar.
  6. Rosta i mitten av ungen i 20 minuter.
  7. Kärna under tiden ur granatäpplet och lägg kärnorna i en skål.
  8. Ta ut plåten ur ugnen och rör ner granatäppelkärnor och ringla över rikligt med balsamico- dressing innan servering.
  9. Servera exempelvis som tillbehör på julbordet eller annat buffébord.

Kock:

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testa som följande

Rostad brysselkål med pärltomater, svamp och balsamico

En plåt med grönsaker och svamp är ett enkelt sätt att snabbt få mera grönt på bordet. Servera som tillbehör till olika varmrätter.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Servera som tillbehör till olika varmrätter.

 

Portioner

portioner
Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

600g Brysselkål
200g Champinjoner
2msk Olivolja
1,5tsk Flingsalt
1krm Svartpeppar
1st Granatäpple
Balsamicodressing
  1. Värm ugnen till 175° varmluft.
  2. Skär brysselkål och champinjoner i bitar.
  3. Skölj tomaterna.
  4. Lägg alla grönsaker på en plåt med bakplåtspapper.
  5. Ringla över olivolja och smaksätt med salt och peppar.
  6. Rosta i mitten av ungen i 20 minuter.
  7. Kärna under tiden ur granatäpplet och lägg kärnorna i en skål.
  8. Ta ut plåten ur ugnen och rör ner granatäppelkärnor och ringla över rikligt med balsamico- dressing innan servering.
  9. Servera exempelvis som tillbehör på julbordet eller annat buffébord.

Kock:

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testa som följande

Rostad brysselkål
Rostad brysselkål med pärltomater, svamp och balsamico
En plåt med grönsaker och svamp är ett enkelt sätt att snabbt få mera grönt på bordet. Servera som tillbehör till olika varmrätter.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tulosta resepti

Lägg till i inköpslistan

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
portioner

Recept

600g Brysselkål
200g Champinjoner
2msk Olivolja
1,5tsk Flingsalt
1krm Svartpeppar
1st Granatäpple
Balsamicodressing

Ohjeet

  1. Värm ugnen till 175° varmluft.
  2. Skär brysselkål och champinjoner i bitar.
  3. Skölj tomaterna.
  4. Lägg alla grönsaker på en plåt med bakplåtspapper.
  5. Ringla över olivolja och smaksätt med salt och peppar.
  6. Rosta i mitten av ungen i 20 minuter.
  7. Kärna under tiden ur granatäpplet och lägg kärnorna i en skål.
  8. Ta ut plåten ur ugnen och rör ner granatäppelkärnor och ringla över rikligt med balsamico- dressing innan servering.
  9. Servera exempelvis som tillbehör på julbordet eller annat buffébord.

Kock:

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testa som följande

Gurk-gazpacho
Gurk-gazpacho med lime och ingefära

En kall gurk-gazpacho till förrätt!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Paprikapasta
Pasta med krämig paprikasås

Krämig pastasås med inhemsk spetspaprika

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tomatsalsa
Tomatsalsa

Servera med tortillachips eller som tillbehör till tacos eller tortillas.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Höstsoppa med pumpa, paprika och svamp
Höstsoppa med pumpa, paprika och svamp

Värmande soppa med mycket smak.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Halloumipytt med grönsaker & pesto
Halloumipytt med grönsaker & pesto

Servera som sådan eller som tillbehör till andra rätter.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Broccolisallad
Broccolisallad med tomat & kapris

Servera som tillbehör till varmrätter.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tomat toast
Tomat toast

Servera som förrätt eller som snack på antingen fest eller vardag.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Krämig pumpa- & paprikasoppa
Krämig pumpa- & paprikasoppa

Servera med lite grädde och färsk timjan.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tomat & zucchinigratäng med fetaost
Tomat & zucchinigratäng med fetaost

Serveras varm som tillbehör till huvudrätten eller som förrätt.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!