Rostad brysselkål

Kategorier

Svårighetsgrad

Rostad brysselkål med pärltomater, svamp och balsamico

En plåt med grönsaker och svamp är ett enkelt sätt att snabbt få mera grönt på bordet. Servera som tillbehör till olika varmrätter.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Servera som tillbehör till olika varmrätter.

 

Portioner

portioner
Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

600g Brysselkål
200g Champinjoner
2msk Olivolja
1,5tsk Flingsalt
1krm Svartpeppar
1st Granatäpple
Balsamicodressing
  1. Värm ugnen till 175° varmluft.
  2. Skär brysselkål och champinjoner i bitar.
  3. Skölj tomaterna.
  4. Lägg alla grönsaker på en plåt med bakplåtspapper.
  5. Ringla över olivolja och smaksätt med salt och peppar.
  6. Rosta i mitten av ungen i 20 minuter.
  7. Kärna under tiden ur granatäpplet och lägg kärnorna i en skål.
  8. Ta ut plåten ur ugnen och rör ner granatäppelkärnor och ringla över rikligt med balsamico- dressing innan servering.
  9. Servera exempelvis som tillbehör på julbordet eller annat buffébord.

Kock:

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testa som följande

Kategorier

Svårighetsgrad

Rostad brysselkål med pärltomater, svamp och balsamico

En plåt med grönsaker och svamp är ett enkelt sätt att snabbt få mera grönt på bordet. Servera som tillbehör till olika varmrätter.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Servera som tillbehör till olika varmrätter.

 

Portioner

portioner
Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

600g Brysselkål
200g Champinjoner
2msk Olivolja
1,5tsk Flingsalt
1krm Svartpeppar
1st Granatäpple
Balsamicodressing
  1. Värm ugnen till 175° varmluft.
  2. Skär brysselkål och champinjoner i bitar.
  3. Skölj tomaterna.
  4. Lägg alla grönsaker på en plåt med bakplåtspapper.
  5. Ringla över olivolja och smaksätt med salt och peppar.
  6. Rosta i mitten av ungen i 20 minuter.
  7. Kärna under tiden ur granatäpplet och lägg kärnorna i en skål.
  8. Ta ut plåten ur ugnen och rör ner granatäppelkärnor och ringla över rikligt med balsamico- dressing innan servering.
  9. Servera exempelvis som tillbehör på julbordet eller annat buffébord.

Kock:

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testa som följande

Svårighetsgrad

Rostad brysselkål
Rostad brysselkål med pärltomater, svamp och balsamico
En plåt med grönsaker och svamp är ett enkelt sätt att snabbt få mera grönt på bordet. Servera som tillbehör till olika varmrätter.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tulosta resepti

Kategorier

Lägg till i inköpslistan

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
portioner

Recept

600g Brysselkål
200g Champinjoner
2msk Olivolja
1,5tsk Flingsalt
1krm Svartpeppar
1st Granatäpple
Balsamicodressing

Ohjeet

  1. Värm ugnen till 175° varmluft.
  2. Skär brysselkål och champinjoner i bitar.
  3. Skölj tomaterna.
  4. Lägg alla grönsaker på en plåt med bakplåtspapper.
  5. Ringla över olivolja och smaksätt med salt och peppar.
  6. Rosta i mitten av ungen i 20 minuter.
  7. Kärna under tiden ur granatäpplet och lägg kärnorna i en skål.
  8. Ta ut plåten ur ugnen och rör ner granatäppelkärnor och ringla över rikligt med balsamico- dressing innan servering.
  9. Servera exempelvis som tillbehör på julbordet eller annat buffébord.

Kock:

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testa som följande

Tomat & gurksallad med avokado
Tomat & gurksallad med avokado

Servera som tillhör till vilken sommarmat som helst!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Grönsaksknyten
Grönsaksknyten

Servera som tillbehör till exempelvis grillat.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Vegetariska quesadillas
Vegetariska quesadillas

Kan ätas både varma och kalla.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Grönsaksspett
Grillade grönsaksspett med vitlöksmajonnäs

Att grilla vegetariskt är både enkelt, gott och färggrant!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Gurkglass
Isglass med gurka & lime

Gör din egen isglass av gurka och lime.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Fyllda paprikor
Fyllda paprikor med svamp, äpple och spenat

TIPS! Byt ut osten mot smaksatt färskost eller blåmögelost för kraftigare smak.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tomat- och jordgubbssallad
Tomat- och jordgubbssallad med vita bönor

Fräsch sallad med Flavorino tomater!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Vegansk jordgubbssmoothie
Vegansk jordgubbssmoothie

TIPS! Rör ner 2 msk chiafrön i smoothien och du har en chiapudding om ett par timmar!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Rabarberpaj