
![]() |
Rostad fetaost med örter och körsbärstomater
Otroligt gott tillbehör till en fräsch sallad och gott bröd.
Ett härligt tillbehör till en god sallad och gott bröd.
|
|
![]() |
Rostad fetaost med örter och körsbärstomater
Otroligt gott tillbehör till en fräsch sallad och gott bröd.
Ett härligt tillbehör till en god sallad och gott bröd.
|
![]() |

Rostad fetaost med örter och körsbärstomater
Otroligt gott tillbehör till en fräsch sallad och gott bröd.
1pkt | Fetaost |
10st | Körsbärstomater |
5st | Vitlöksklyftor |
1st | Rödlök, liten |
2msk | Tomatpuré |
2msk | Olivolja |
Torkade örter, rosmarin, basilika, timjan |
Svartpeppar |
- Sätt fetaosten i en ugnsform och sätt ugnen på 200 grader.
- Tillsätt de halverade körsbärstomaterna och vitlöksklyftorna i ugnsformen.
- Pensla tomatpurén ovanpå fetaosten och strö över kryddorna.
- Tillsätt den skivade rödlöken överst.
- Häll lite olivolja över feta och tomaterna.
- Rosta i ugn i 200 grader i ca 15 minuter, om vitlöksklyftorna får för mycket färg, skydda formen med aluminiumfolie.