rotsakspyttipanna

Rotsakspyttipanna med halloumi

Den traditionella pyttipannan uppgraderas till ännu godare med smakrika rotsaker och salt halloumiost.Du kan även använda andra rotfrukter enligt egen smak.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Söta rostade rotsaker tillsammans med den salta halloumin är suveräna tillsammans.

 

Portioner

Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

1paket Halloumiost (200g)
ca 1 kg Rotsaker tex batat, morot, palsternakka
2msk Majonäs
2msk Crème Fraiche
1liten Vitlöksklyfta
2tsk Citronsaft
nypa Salt
nypa Svartpeppar
3st Ägg
Olja till stekningen
  1. Skala och tärna rotfrukterna till ca 1 cm tärningar. Tärna även halloumiosten.
  2. Värm oljan på pannan och stek halloumiosten gyllenbrun. Ställ åt sidan för att vänta.
  3. Tillsätt olja på pannan och stek batat- och morotstärningar ca 10 minuter. Tillsätt palsternackatärningarna och fortsätt stek till rotsakerna mjuknat.
  4. Medan rotfrukterna gräddas gör såsen genom att blanda ihop ingredienserna. Smaka av. Lägg såsen i kylskåpet tills maten är klar.
  5. Blanda halloumitärningarna med rotsakerna. Krydda enligt egen smak med salt och peppar.
  6. Stek äggen i olja så att gulan lämnar lite rinnande.
  7. Servera rotsakspyttipannan med stekt ägg och vitlöksmajonnäsen.

Kock:

Vegeviettelys -Blogivegeviettelys -blogi

Testa som följande

Rotsakspyttipanna med halloumi

Den traditionella pyttipannan uppgraderas till ännu godare med smakrika rotsaker och salt halloumiost.Du kan även använda andra rotfrukter enligt egen smak.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Söta rostade rotsaker tillsammans med den salta halloumin är suveräna tillsammans.

 

Portioner

Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

1paket Halloumiost (200g)
ca 1 kg Rotsaker tex batat, morot, palsternakka
2msk Majonäs
2msk Crème Fraiche
1liten Vitlöksklyfta
2tsk Citronsaft
nypa Salt
nypa Svartpeppar
3st Ägg
Olja till stekningen
  1. Skala och tärna rotfrukterna till ca 1 cm tärningar. Tärna även halloumiosten.
  2. Värm oljan på pannan och stek halloumiosten gyllenbrun. Ställ åt sidan för att vänta.
  3. Tillsätt olja på pannan och stek batat- och morotstärningar ca 10 minuter. Tillsätt palsternackatärningarna och fortsätt stek till rotsakerna mjuknat.
  4. Medan rotfrukterna gräddas gör såsen genom att blanda ihop ingredienserna. Smaka av. Lägg såsen i kylskåpet tills maten är klar.
  5. Blanda halloumitärningarna med rotsakerna. Krydda enligt egen smak med salt och peppar.
  6. Stek äggen i olja så att gulan lämnar lite rinnande.
  7. Servera rotsakspyttipannan med stekt ägg och vitlöksmajonnäsen.

Kock:

Vegeviettelys -Blogivegeviettelys -blogi

Testa som följande

rotsakspyttipanna
Rotsakspyttipanna med halloumi
Den traditionella pyttipannan uppgraderas till ännu godare med smakrika rotsaker och salt halloumiost.Du kan även använda andra rotfrukter enligt egen smak.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tulosta resepti

Lägg till i inköpslistan

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Recept

1paket Halloumiost (200g)
ca 1 kg Rotsaker tex batat, morot, palsternakka
2msk Majonäs
2msk Crème Fraiche
1liten Vitlöksklyfta
2tsk Citronsaft
nypa Salt
nypa Svartpeppar
3st Ägg
Olja till stekningen

Ohjeet

  1. Skala och tärna rotfrukterna till ca 1 cm tärningar. Tärna även halloumiosten.
  2. Värm oljan på pannan och stek halloumiosten gyllenbrun. Ställ åt sidan för att vänta.
  3. Tillsätt olja på pannan och stek batat- och morotstärningar ca 10 minuter. Tillsätt palsternackatärningarna och fortsätt stek till rotsakerna mjuknat.
  4. Medan rotfrukterna gräddas gör såsen genom att blanda ihop ingredienserna. Smaka av. Lägg såsen i kylskåpet tills maten är klar.
  5. Blanda halloumitärningarna med rotsakerna. Krydda enligt egen smak med salt och peppar.
  6. Stek äggen i olja så att gulan lämnar lite rinnande.
  7. Servera rotsakspyttipannan med stekt ägg och vitlöksmajonnäsen.

Kock:

Vegeviettelys -Blogivegeviettelys -blogi

Testa som följande

Rödbetssmoothie
Rödbetssmoothie

En färggrann hälsobomb fullproppad med vitaminer.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Avokado- & tomatsandwich
Avokado- & tomatsandwich

Det perfekta mellanmålet!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Detoxsmoothie
Detoxsmoothie

En fräsch och utrensande smoothie med gurka, kokosvatten, ingefära och lime.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Rostade ugnsgrönsaker
Ugnsrostad grönsaker

Rostade ugnsgrönsaker som sådana eller med tillbehör.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Broccolibiffar
Broccolibiffar med ost och paprika

Vegetariska biffar som får lite sting genom att riva tex chiliost

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Galette
Galette med tomat och rödbeta

En vacker och smakrik galette.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Nötchoklad med saltkaramell
Julens bästa nötchoklad

Till kaffet eller efterrättsbordet.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Paprikasallad
Paprika- & kikärtssallad

Matig sallad som passar såväl som mellanmål som middag.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Batatsnittar