rotsakspyttipanna

Kategorier

Svårighetsgrad

Rotsakspyttipanna med halloumi

Den traditionella pyttipannan uppgraderas till ännu godare med smakrika rotsaker och salt halloumiost.Du kan även använda andra rotfrukter enligt egen smak.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Söta rostade rotsaker tillsammans med den salta halloumin är suveräna tillsammans.

 

Portioner

Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

1paket Halloumiost (200g)
ca 1 kg Rotsaker tex batat, morot, palsternakka
2msk Majonäs
2msk Crème Fraiche
1liten Vitlöksklyfta
2tsk Citronsaft
nypa Salt
nypa Svartpeppar
3st Ägg
Olja till stekningen
  1. Skala och tärna rotfrukterna till ca 1 cm tärningar. Tärna även halloumiosten.
  2. Värm oljan på pannan och stek halloumiosten gyllenbrun. Ställ åt sidan för att vänta.
  3. Tillsätt olja på pannan och stek batat- och morotstärningar ca 10 minuter. Tillsätt palsternackatärningarna och fortsätt stek till rotsakerna mjuknat.
  4. Medan rotfrukterna gräddas gör såsen genom att blanda ihop ingredienserna. Smaka av. Lägg såsen i kylskåpet tills maten är klar.
  5. Blanda halloumitärningarna med rotsakerna. Krydda enligt egen smak med salt och peppar.
  6. Stek äggen i olja så att gulan lämnar lite rinnande.
  7. Servera rotsakspyttipannan med stekt ägg och vitlöksmajonnäsen.

Kock:

Vegeviettelys -Blogivegeviettelys -blogi

Testa som följande

Kategorier

Svårighetsgrad

Rotsakspyttipanna med halloumi

Den traditionella pyttipannan uppgraderas till ännu godare med smakrika rotsaker och salt halloumiost.Du kan även använda andra rotfrukter enligt egen smak.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Söta rostade rotsaker tillsammans med den salta halloumin är suveräna tillsammans.

 

Portioner

Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

1paket Halloumiost (200g)
ca 1 kg Rotsaker tex batat, morot, palsternakka
2msk Majonäs
2msk Crème Fraiche
1liten Vitlöksklyfta
2tsk Citronsaft
nypa Salt
nypa Svartpeppar
3st Ägg
Olja till stekningen
  1. Skala och tärna rotfrukterna till ca 1 cm tärningar. Tärna även halloumiosten.
  2. Värm oljan på pannan och stek halloumiosten gyllenbrun. Ställ åt sidan för att vänta.
  3. Tillsätt olja på pannan och stek batat- och morotstärningar ca 10 minuter. Tillsätt palsternackatärningarna och fortsätt stek till rotsakerna mjuknat.
  4. Medan rotfrukterna gräddas gör såsen genom att blanda ihop ingredienserna. Smaka av. Lägg såsen i kylskåpet tills maten är klar.
  5. Blanda halloumitärningarna med rotsakerna. Krydda enligt egen smak med salt och peppar.
  6. Stek äggen i olja så att gulan lämnar lite rinnande.
  7. Servera rotsakspyttipannan med stekt ägg och vitlöksmajonnäsen.

Kock:

Vegeviettelys -Blogivegeviettelys -blogi

Testa som följande

Svårighetsgrad

rotsakspyttipanna
Rotsakspyttipanna med halloumi
Den traditionella pyttipannan uppgraderas till ännu godare med smakrika rotsaker och salt halloumiost.Du kan även använda andra rotfrukter enligt egen smak.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tulosta resepti

Kategorier

Lägg till i inköpslistan

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Recept

1paket Halloumiost (200g)
ca 1 kg Rotsaker tex batat, morot, palsternakka
2msk Majonäs
2msk Crème Fraiche
1liten Vitlöksklyfta
2tsk Citronsaft
nypa Salt
nypa Svartpeppar
3st Ägg
Olja till stekningen

Ohjeet

  1. Skala och tärna rotfrukterna till ca 1 cm tärningar. Tärna även halloumiosten.
  2. Värm oljan på pannan och stek halloumiosten gyllenbrun. Ställ åt sidan för att vänta.
  3. Tillsätt olja på pannan och stek batat- och morotstärningar ca 10 minuter. Tillsätt palsternackatärningarna och fortsätt stek till rotsakerna mjuknat.
  4. Medan rotfrukterna gräddas gör såsen genom att blanda ihop ingredienserna. Smaka av. Lägg såsen i kylskåpet tills maten är klar.
  5. Blanda halloumitärningarna med rotsakerna. Krydda enligt egen smak med salt och peppar.
  6. Stek äggen i olja så att gulan lämnar lite rinnande.
  7. Servera rotsakspyttipannan med stekt ägg och vitlöksmajonnäsen.

Kock:

Vegeviettelys -Blogivegeviettelys -blogi

Testa som följande

Nässelsoppa
Nässelsoppa med chili

Har du inte provat på nässelsoppa förr så gör det!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Ärthummus
Ärthummus

Servera som tillbehör till sallader eller som grönsaksdipp.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Pastasallad
Pastasallad med paprika, tomat & fetaost

Du får lätt portionen glutenfri genom att välja glutenfri pasta.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Vegan Tofu Tandoori
Vegan Tofu Tandoori

Passar som både lunch och middag.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Potatis- och gurksallad
Potatis- och gurksallad

Servera som tillbehör till exempelvis grillat.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tortillapizza
Snabba tortillapizzor med körsbärstomat & spetspaprika

Snabba småpizzor.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Mozzarellatomater
Mozzarellatomater

Läckert till förrätt eller som tapas!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Morotskaksbollar
Morotskokosbollar

Efterrätt utan socker.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!