Kategorier

Svårighetsgrad

Somrig bulgursallad

Rosta rotsakerna al dente, så att de bibehåller krispigheten och det härliga tuggmotståndet. Använd gärna inhemska råvaror om möjligt.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
 

Portioner

Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

100g Bulgur
1burk Stora vita bönor, förkokta
200g Morot, strimlad
100g Palsternacka, strimlad
100g Kålrot, strimlad
100g Sparris
50g Ärtskidor
200g Körsbärstomater
100g Röd paprika
50g Persilja
50g Rädisor
Ärtskott
Olivolja
Salt
Svartpeppar
  1. Tillred bulgur enligt anvisningarna på förpackning och kyl ner.
  2. Rosta rotsakerna i ugn med lite olivolja och kyl ner.
  3. Blanda ihop alla ingredienser och smaksätt med olivolja och salt och peppar.

Kock:

Björn HelsingBjörn Helsing

Testa som följande

Kategorier

Svårighetsgrad

Somrig bulgursallad

Rosta rotsakerna al dente, så att de bibehåller krispigheten och det härliga tuggmotståndet. Använd gärna inhemska råvaror om möjligt.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
 

Portioner

Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

100g Bulgur
1burk Stora vita bönor, förkokta
200g Morot, strimlad
100g Palsternacka, strimlad
100g Kålrot, strimlad
100g Sparris
50g Ärtskidor
200g Körsbärstomater
100g Röd paprika
50g Persilja
50g Rädisor
Ärtskott
Olivolja
Salt
Svartpeppar
  1. Tillred bulgur enligt anvisningarna på förpackning och kyl ner.
  2. Rosta rotsakerna i ugn med lite olivolja och kyl ner.
  3. Blanda ihop alla ingredienser och smaksätt med olivolja och salt och peppar.

Kock:

Björn HelsingBjörn Helsing

Testa som följande

Svårighetsgrad

Somrig bulgursallad
Rosta rotsakerna al dente, så att de bibehåller krispigheten och det härliga tuggmotståndet. Använd gärna inhemska råvaror om möjligt.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tulosta resepti

Kategorier

Lägg till i inköpslistan

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Recept

100g Bulgur
1burk Stora vita bönor, förkokta
200g Morot, strimlad
100g Palsternacka, strimlad
100g Kålrot, strimlad
100g Sparris
50g Ärtskidor
200g Körsbärstomater
100g Röd paprika
50g Persilja
50g Rädisor
Ärtskott
Olivolja
Salt
Svartpeppar

Ohjeet

  1. Tillred bulgur enligt anvisningarna på förpackning och kyl ner.
  2. Rosta rotsakerna i ugn med lite olivolja och kyl ner.
  3. Blanda ihop alla ingredienser och smaksätt med olivolja och salt och peppar.

Kock:

Björn HelsingBjörn Helsing

Testa som följande

Tomat & gurksallad med avokado
Tomat & gurksallad med avokado

Servera som tillhör till vilken sommarmat som helst!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Grönsaksknyten
Grönsaksknyten

Servera som tillbehör till exempelvis grillat.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Vegetariska quesadillas
Vegetariska quesadillas

Kan ätas både varma och kalla.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Grönsaksspett
Grillade grönsaksspett med vitlöksmajonnäs

Att grilla vegetariskt är både enkelt, gott och färggrant!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Gurkglass
Isglass med gurka & lime

Gör din egen isglass av gurka och lime.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Fyllda paprikor
Fyllda paprikor med svamp, äpple och spenat