Somrig bulgursallad

Rosta rotsakerna al dente, så att de bibehåller krispigheten och det härliga tuggmotståndet. Använd gärna inhemska råvaror om möjligt.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
 

Portioner

Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

100g Bulgur
1burk Stora vita bönor, förkokta
200g Morot, strimlad
100g Palsternacka, strimlad
100g Kålrot, strimlad
100g Sparris
50g Ärtskidor
200g Körsbärstomater
100g Röd paprika
50g Persilja
50g Rädisor
Ärtskott
Olivolja
Salt
Svartpeppar
  1. Tillred bulgur enligt anvisningarna på förpackning och kyl ner.
  2. Rosta rotsakerna i ugn med lite olivolja och kyl ner.
  3. Blanda ihop alla ingredienser och smaksätt med olivolja och salt och peppar.

Kock:

Björn HelsingBjörn Helsing

Testa som följande

Somrig bulgursallad

Rosta rotsakerna al dente, så att de bibehåller krispigheten och det härliga tuggmotståndet. Använd gärna inhemska råvaror om möjligt.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
 

Portioner

Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

100g Bulgur
1burk Stora vita bönor, förkokta
200g Morot, strimlad
100g Palsternacka, strimlad
100g Kålrot, strimlad
100g Sparris
50g Ärtskidor
200g Körsbärstomater
100g Röd paprika
50g Persilja
50g Rädisor
Ärtskott
Olivolja
Salt
Svartpeppar
  1. Tillred bulgur enligt anvisningarna på förpackning och kyl ner.
  2. Rosta rotsakerna i ugn med lite olivolja och kyl ner.
  3. Blanda ihop alla ingredienser och smaksätt med olivolja och salt och peppar.

Kock:

Björn HelsingBjörn Helsing

Testa som följande

Somrig bulgursallad
Rosta rotsakerna al dente, så att de bibehåller krispigheten och det härliga tuggmotståndet. Använd gärna inhemska råvaror om möjligt.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tulosta resepti

Lägg till i inköpslistan

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Recept

100g Bulgur
1burk Stora vita bönor, förkokta
200g Morot, strimlad
100g Palsternacka, strimlad
100g Kålrot, strimlad
100g Sparris
50g Ärtskidor
200g Körsbärstomater
100g Röd paprika
50g Persilja
50g Rädisor
Ärtskott
Olivolja
Salt
Svartpeppar

Ohjeet

  1. Tillred bulgur enligt anvisningarna på förpackning och kyl ner.
  2. Rosta rotsakerna i ugn med lite olivolja och kyl ner.
  3. Blanda ihop alla ingredienser och smaksätt med olivolja och salt och peppar.

Kock:

Björn HelsingBjörn Helsing

Testa som följande

Avokado- & tomatsandwich
Avokado- & tomatsandwich

Det perfekta mellanmålet!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Detoxsmoothie
Detoxsmoothie

En fräsch och utrensande smoothie med gurka, kokosvatten, ingefära och lime.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Rostade ugnsgrönsaker
Ugnsrostad grönsaker

Rostade ugnsgrönsaker som sådana eller med tillbehör.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Broccolibiffar
Broccolibiffar med ost och paprika

Vegetariska biffar som får lite sting genom att riva tex chiliost

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Galette
Galette med tomat och rödbeta

En vacker och smakrik galette.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Nötchoklad med saltkaramell
Julens bästa nötchoklad

Till kaffet eller efterrättsbordet.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Paprikasallad
Paprika- & kikärtssallad

Matig sallad som passar såväl som mellanmål som middag.