Somrig bulgursallad

Rosta rotsakerna al dente, så att de bibehåller krispigheten och det härliga tuggmotståndet. Använd gärna inhemska råvaror om möjligt.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
 

Portioner

Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

100g Bulgur
1burk Stora vita bönor, förkokta
200g Morot, strimlad
100g Palsternacka, strimlad
100g Kålrot, strimlad
100g Sparris
50g Ärtskidor
200g Körsbärstomater
100g Röd paprika
50g Persilja
50g Rädisor
Ärtskott
Olivolja
Salt
Svartpeppar
  1. Tillred bulgur enligt anvisningarna på förpackning och kyl ner.
  2. Rosta rotsakerna i ugn med lite olivolja och kyl ner.
  3. Blanda ihop alla ingredienser och smaksätt med olivolja och salt och peppar.

Kock:

Björn HelsingBjörn Helsing

Testa som följande

Somrig bulgursallad

Rosta rotsakerna al dente, så att de bibehåller krispigheten och det härliga tuggmotståndet. Använd gärna inhemska råvaror om möjligt.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
 

Portioner

Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

100g Bulgur
1burk Stora vita bönor, förkokta
200g Morot, strimlad
100g Palsternacka, strimlad
100g Kålrot, strimlad
100g Sparris
50g Ärtskidor
200g Körsbärstomater
100g Röd paprika
50g Persilja
50g Rädisor
Ärtskott
Olivolja
Salt
Svartpeppar
  1. Tillred bulgur enligt anvisningarna på förpackning och kyl ner.
  2. Rosta rotsakerna i ugn med lite olivolja och kyl ner.
  3. Blanda ihop alla ingredienser och smaksätt med olivolja och salt och peppar.

Kock:

Björn HelsingBjörn Helsing

Testa som följande

Somrig bulgursallad
Rosta rotsakerna al dente, så att de bibehåller krispigheten och det härliga tuggmotståndet. Använd gärna inhemska råvaror om möjligt.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tulosta resepti

Lägg till i inköpslistan

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Recept

100g Bulgur
1burk Stora vita bönor, förkokta
200g Morot, strimlad
100g Palsternacka, strimlad
100g Kålrot, strimlad
100g Sparris
50g Ärtskidor
200g Körsbärstomater
100g Röd paprika
50g Persilja
50g Rädisor
Ärtskott
Olivolja
Salt
Svartpeppar

Ohjeet

  1. Tillred bulgur enligt anvisningarna på förpackning och kyl ner.
  2. Rosta rotsakerna i ugn med lite olivolja och kyl ner.
  3. Blanda ihop alla ingredienser och smaksätt med olivolja och salt och peppar.

Kock:

Björn HelsingBjörn Helsing

Testa som följande

Gurk-gazpacho
Gurk-gazpacho med lime och ingefära

En kall gurk-gazpacho till förrätt!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Paprikapasta
Pasta med krämig paprikasås

Krämig pastasås med inhemsk spetspaprika

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tomatsalsa
Tomatsalsa

Servera med tortillachips eller som tillbehör till tacos eller tortillas.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Höstsoppa med pumpa, paprika och svamp
Höstsoppa med pumpa, paprika och svamp

Värmande soppa med mycket smak.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Halloumipytt med grönsaker & pesto
Halloumipytt med grönsaker & pesto

Servera som sådan eller som tillbehör till andra rätter.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Broccolisallad
Broccolisallad med tomat & kapris

Servera som tillbehör till varmrätter.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!