Kasvisreseptit Reseptikuva puuttuu

Spenat-blåmögelostpasta

Detta recept blev till under en kylskåps- och frystömning innan en semester, den överraskade positivt och efter det har den funnits med i familjens repertoar. Bäst smakar pastan med färsk riven parmesan på och avnjuten i gott sällskap.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Snabbt blev det en vardagsmat till blåmögelostens, spenatens och pastans vän.

 

Portioner

Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

500g Spagetti eller tagliatelle
ca 200g Blåmögleost (inte lätt)
ca 200g Crème Fraiche
1-2st Lökar
500g Spenat eller nässlor
lite Rypsolja
rejält Vatten
enligt smak Riven parmesan
  1. Lägg vattnet till pastan och koka.
  2. Såsen blir till genom att kokvattnet värms och pastan kokar ifall att du använder fryst spenat och nässlor.
  3. Skala och hacka löken.
  4. Bryn den på panna i rypsolja.
  5. Ifall du använder fryst spenat eller nässla kan du tina den i mikro eller i vattenbad.
  6. Anväder du färska varor så hacka och konservera dem i vatten innan du påbörjar matlagningen.
  7. Skär mögelosten till bitar.
  8. Då löken är genomskinlig tillsätt spenaten eller nässlorna, blåmögelosten och creme fraiche i pannan.
  9. Rör om och låt sjuda på mild värme en stund.
  10. Då pastan är klar häll av vattnen
  11. Blanda om såsen med pastan.
  12. Servera med riven parmesan.

Kock:

Kielo Maria MajaKielo Maria Maja

Testa som följande

Spenat-blåmögelostpasta

Detta recept blev till under en kylskåps- och frystömning innan en semester, den överraskade positivt och efter det har den funnits med i familjens repertoar. Bäst smakar pastan med färsk riven parmesan på och avnjuten i gott sällskap.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Snabbt blev det en vardagsmat till blåmögelostens, spenatens och pastans vän.

 

Portioner

Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

500g Spagetti eller tagliatelle
ca 200g Blåmögleost (inte lätt)
ca 200g Crème Fraiche
1-2st Lökar
500g Spenat eller nässlor
lite Rypsolja
rejält Vatten
enligt smak Riven parmesan
  1. Lägg vattnet till pastan och koka.
  2. Såsen blir till genom att kokvattnet värms och pastan kokar ifall att du använder fryst spenat och nässlor.
  3. Skala och hacka löken.
  4. Bryn den på panna i rypsolja.
  5. Ifall du använder fryst spenat eller nässla kan du tina den i mikro eller i vattenbad.
  6. Anväder du färska varor så hacka och konservera dem i vatten innan du påbörjar matlagningen.
  7. Skär mögelosten till bitar.
  8. Då löken är genomskinlig tillsätt spenaten eller nässlorna, blåmögelosten och creme fraiche i pannan.
  9. Rör om och låt sjuda på mild värme en stund.
  10. Då pastan är klar häll av vattnen
  11. Blanda om såsen med pastan.
  12. Servera med riven parmesan.

Kock:

Kielo Maria MajaKielo Maria Maja

Testa som följande

Kasvisreseptit Reseptikuva puuttuu
Spenat-blåmögelostpasta
Detta recept blev till under en kylskåps- och frystömning innan en semester, den överraskade positivt och efter det har den funnits med i familjens repertoar. Bäst smakar pastan med färsk riven parmesan på och avnjuten i gott sällskap.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tulosta resepti

Lägg till i inköpslistan

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Recept

500g Spagetti eller tagliatelle
ca 200g Blåmögleost (inte lätt)
ca 200g Crème Fraiche
1-2st Lökar
500g Spenat eller nässlor
lite Rypsolja
rejält Vatten
enligt smak Riven parmesan

Ohjeet

  1. Lägg vattnet till pastan och koka.
  2. Såsen blir till genom att kokvattnet värms och pastan kokar ifall att du använder fryst spenat och nässlor.
  3. Skala och hacka löken.
  4. Bryn den på panna i rypsolja.
  5. Ifall du använder fryst spenat eller nässla kan du tina den i mikro eller i vattenbad.
  6. Anväder du färska varor så hacka och konservera dem i vatten innan du påbörjar matlagningen.
  7. Skär mögelosten till bitar.
  8. Då löken är genomskinlig tillsätt spenaten eller nässlorna, blåmögelosten och creme fraiche i pannan.
  9. Rör om och låt sjuda på mild värme en stund.
  10. Då pastan är klar häll av vattnen
  11. Blanda om såsen med pastan.
  12. Servera med riven parmesan.

Kock:

Kielo Maria MajaKielo Maria Maja

Testa som följande

Detoxsmoothie
Detoxsmoothie

En fräsch och utrensande smoothie med gurka, kokosvatten, ingefära och lime.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Rostade ugnsgrönsaker
Ugnsrostad grönsaker

Rostade ugnsgrönsaker som sådana eller med tillbehör.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Broccolibiffar
Broccolibiffar med ost och paprika

Vegetariska biffar som får lite sting genom att riva tex chiliost

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Galette
Galette med tomat och rödbeta

En vacker och smakrik galette.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Nötchoklad med saltkaramell
Julens bästa nötchoklad

Till kaffet eller efterrättsbordet.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Paprikasallad
Paprika- & kikärtssallad

Matig sallad som passar såväl som mellanmål som middag.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Batatsnittar
Batatsnittar

Glutenfria snittar!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Pepparkakssmoothie
Pepparkakssmoothie

Lämna bort honungen och välj glutenfria pepparkakor så har du en glutenfri vegansk smoothie!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Pasta med tomatpesto
Pasta med tomatpesto

Rätten fås glutenfri genom att välja en glutenfri pasta.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!