
![]() |
Spenatplättar
Dessa spenatplättar passar speciellt till personer som följer en mjölkfri och glutenfri diet, dessutom är de mycket bra vardagsmat!
Dessa spenatplättar passar speciellt till personer som följer en mjölkfri och glutenfri diet, dessutom är de mycket bra vardagsmat!
|
|
![]() |
Spenatplättar
Dessa spenatplättar passar speciellt till personer som följer en mjölkfri och glutenfri diet, dessutom är de mycket bra vardagsmat!
Dessa spenatplättar passar speciellt till personer som följer en mjölkfri och glutenfri diet, dessutom är de mycket bra vardagsmat!
|
![]() |

Spenatplättar
Dessa spenatplättar passar speciellt till personer som följer en mjölkfri och glutenfri diet, dessutom är de mycket bra vardagsmat!
3dl | Havremjölk |
2st | Ägg |
150g | Fryst spenat |
0,5dl | Rypsolja |
2dl | Ljus glutenfri mjölblandning |
0,5tsk | Salt |
- Tina den frysta spenaten
- Lägg först äggen i en skål och söndra gulan.
- Tillsätt sedan mjölken, saltet, spenaten och oljan
- Till sist häll i mjölblandningen i små portioner medan du vispar så slipper du klumpar
- Låt degen jäsa i ca 15-30 minuter
- Stek dem i stekpanna.