Stuvade grönsaker med sojastrimlor

En riktigt god stuvning som är lätt och mild och höjer smaken på grönsakerna.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Sojastrimlorna ger ett passligt tuggmotstånd till denna härliga grönsaksrätt.

 

Portioner

Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

200g Torkade sojastrimlor
800g Potatis
300g Morot
300g Kålrot
200g Palsternacka
100g Gul lök
100g Purjolök
1st Blomkål
1st Broccoli
100g Ärter
100g Vita bönor
2dl Grädde
1tsk Curry
Persilja
Dill
Kryddpeppar
Salt
Vitpeppar
Grönsaksbuljong
  1. Förbered sojastrimlorna enligt anvisningarna på förpackningen.
  2. Skala och tärna potatisen och rotsakerna samt de övriga grönsakerna.
  3. Skala och finhacka löken. Strimla purjolöken.
  4. Sätt grönsakerna, potatisen, löken och purjolök i en kastrull med grönsaksbuljong och kryddpeppar.
  5. Koka upp och låt sjuda tills potatisen börjar bli mjuk.
  6. Tillsätt blomkålen, broccolin, ärterna, bönorna och finhackade örter.
  7. Tillsätt även sojastrimlorna och curry.
  8. Tillsätt grädden och låta sjuda en stund.
  9. Red av med maizenamjöl för att få en finare stuvning.
  10. Smaksätt med salt och vitpeppar.
  11. Låt stå och dra en stund före serveringen.

Kock:

Björn HelsingBjörn Helsing

Testa som följande

Stuvade grönsaker med sojastrimlor

En riktigt god stuvning som är lätt och mild och höjer smaken på grönsakerna.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Sojastrimlorna ger ett passligt tuggmotstånd till denna härliga grönsaksrätt.

 

Portioner

Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

200g Torkade sojastrimlor
800g Potatis
300g Morot
300g Kålrot
200g Palsternacka
100g Gul lök
100g Purjolök
1st Blomkål
1st Broccoli
100g Ärter
100g Vita bönor
2dl Grädde
1tsk Curry
Persilja
Dill
Kryddpeppar
Salt
Vitpeppar
Grönsaksbuljong
  1. Förbered sojastrimlorna enligt anvisningarna på förpackningen.
  2. Skala och tärna potatisen och rotsakerna samt de övriga grönsakerna.
  3. Skala och finhacka löken. Strimla purjolöken.
  4. Sätt grönsakerna, potatisen, löken och purjolök i en kastrull med grönsaksbuljong och kryddpeppar.
  5. Koka upp och låt sjuda tills potatisen börjar bli mjuk.
  6. Tillsätt blomkålen, broccolin, ärterna, bönorna och finhackade örter.
  7. Tillsätt även sojastrimlorna och curry.
  8. Tillsätt grädden och låta sjuda en stund.
  9. Red av med maizenamjöl för att få en finare stuvning.
  10. Smaksätt med salt och vitpeppar.
  11. Låt stå och dra en stund före serveringen.

Kock:

Björn HelsingBjörn Helsing

Testa som följande

Stuvade grönsaker med sojastrimlor
En riktigt god stuvning som är lätt och mild och höjer smaken på grönsakerna.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tulosta resepti

Lägg till i inköpslistan

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Recept

200g Torkade sojastrimlor
800g Potatis
300g Morot
300g Kålrot
200g Palsternacka
100g Gul lök
100g Purjolök
1st Blomkål
1st Broccoli
100g Ärter
100g Vita bönor
2dl Grädde
1tsk Curry
Persilja
Dill
Kryddpeppar
Salt
Vitpeppar
Grönsaksbuljong

Ohjeet

  1. Förbered sojastrimlorna enligt anvisningarna på förpackningen.
  2. Skala och tärna potatisen och rotsakerna samt de övriga grönsakerna.
  3. Skala och finhacka löken. Strimla purjolöken.
  4. Sätt grönsakerna, potatisen, löken och purjolök i en kastrull med grönsaksbuljong och kryddpeppar.
  5. Koka upp och låt sjuda tills potatisen börjar bli mjuk.
  6. Tillsätt blomkålen, broccolin, ärterna, bönorna och finhackade örter.
  7. Tillsätt även sojastrimlorna och curry.
  8. Tillsätt grädden och låta sjuda en stund.
  9. Red av med maizenamjöl för att få en finare stuvning.
  10. Smaksätt med salt och vitpeppar.
  11. Låt stå och dra en stund före serveringen.

Kock:

Björn HelsingBjörn Helsing

Testa som följande

Smördegsknyten
Smördegsknyten med tomat, feta & basilika

Smördegsknyten med tomat, feta & basilika

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Gurk-gazpacho
Gurk-gazpacho med lime och ingefära

En kall gurk-gazpacho till förrätt!

Votes: 0
Betyg: 0
You: