Kasvisreseptit Reseptikuva puuttuu

Svamprisotto

God och enkel svamprisotto
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

God och enkel svamprisotto!

 

Portioner

Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

1ask Champinjoner
2st Lökar
Rypsolja
1bit Broccoli
Solrosfrön
3dl Ris
5dl Vatten
skvätt Vegetabilisk mjölk/ grädde
1st Grönsaksbuljongtärning
Näringsjästflingor
Svartpeppar
  1. Fräs löken i olja, tillsätt champinjonerna, stek till att vätskan nästan dunstat.
  2. Tillsätt broccolin.
  3. Koka vattnet och lägg i buljongtärningen.
  4. Tillsätt riset till svamparna och de andra ingredienserna.
  5. Häll i buljongvattnet och koka i 30 min / till att riset är klart.
  6. Krydda.

Kock:

Iida PIida Paukkunen

Testa som följande

Svamprisotto

God och enkel svamprisotto
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

God och enkel svamprisotto!

 

Portioner

Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

1ask Champinjoner
2st Lökar
Rypsolja
1bit Broccoli
Solrosfrön
3dl Ris
5dl Vatten
skvätt Vegetabilisk mjölk/ grädde
1st Grönsaksbuljongtärning
Näringsjästflingor
Svartpeppar
  1. Fräs löken i olja, tillsätt champinjonerna, stek till att vätskan nästan dunstat.
  2. Tillsätt broccolin.
  3. Koka vattnet och lägg i buljongtärningen.
  4. Tillsätt riset till svamparna och de andra ingredienserna.
  5. Häll i buljongvattnet och koka i 30 min / till att riset är klart.
  6. Krydda.

Kock:

Iida PIida Paukkunen

Testa som följande

Kasvisreseptit Reseptikuva puuttuu
Svamprisotto
God och enkel svamprisotto
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tulosta resepti

Lägg till i inköpslistan

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Recept

1ask Champinjoner
2st Lökar
Rypsolja
1bit Broccoli
Solrosfrön
3dl Ris
5dl Vatten
skvätt Vegetabilisk mjölk/ grädde
1st Grönsaksbuljongtärning
Näringsjästflingor
Svartpeppar

Ohjeet

  1. Fräs löken i olja, tillsätt champinjonerna, stek till att vätskan nästan dunstat.
  2. Tillsätt broccolin.
  3. Koka vattnet och lägg i buljongtärningen.
  4. Tillsätt riset till svamparna och de andra ingredienserna.
  5. Häll i buljongvattnet och koka i 30 min / till att riset är klart.
  6. Krydda.

Kock:

Iida PIida Paukkunen

Testa som följande

Gurk-gazpacho
Gurk-gazpacho med lime och ingefära

En kall gurk-gazpacho till förrätt!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Paprikapasta
Pasta med krämig paprikasås

Krämig pastasås med inhemsk spetspaprika

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tomatsalsa
Tomatsalsa

Servera med tortillachips eller som tillbehör till tacos eller tortillas.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Höstsoppa med pumpa, paprika och svamp
Höstsoppa med pumpa, paprika och svamp

Värmande soppa med mycket smak.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Halloumipytt med grönsaker & pesto
Halloumipytt med grönsaker & pesto

Servera som sådan eller som tillbehör till andra rätter.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Broccolisallad
Broccolisallad med tomat & kapris

Servera som tillbehör till varmrätter.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tomat toast
Tomat toast

Servera som förrätt eller som snack på antingen fest eller vardag.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Krämig pumpa- & paprikasoppa
Krämig pumpa- & paprikasoppa

Servera med lite grädde och färsk timjan.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tomat & zucchinigratäng med fetaost
Tomat & zucchinigratäng med fetaost

Serveras varm som tillbehör till huvudrätten eller som förrätt.