Tacopasta

Tacopasta

En vegetarisk pastarätt sprängfylld med grönsaker och mexikanska smaker!
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

En vegetarisk pastarätt med mycket smak!

 

Portioner

portioner
Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

250g Valfri pasta
1dl Quinoa
1st Rödlök
2st Vitlöksklyftor
1msk Olivolja
380g Förkokta svarta bönor
1tsk Örtsalt
0,25tsk Svartpeppar
1påse Tacokrydda
0,5dl Vatten
3dl Färsk babyspenat
1dl Riven ost
1dl Crème Fraiche
100g Tortillachips
  1. Koka pastan i en stor kastrull enligt anvisningar på förpackningen.
  2. Skölj quinoan och koka den i en skild kastrull enligt anvisningar på förpackningen.
  3. Hacka lök och vitlök och stek lätt i en stekpanna med olivolja.
  4. Skölj och skär spetspaprikorna i bitar, skölj också de svarta bönorna.
  5. Lägg paprika och bönor i stekpannan och stek tills paprikabitarna är mjuka.
  6. Salta och peppra.
  7. Lägg i den kokta quinoan och tacokryddan tillsammans med 0,5 dl vatten.
  8. Låt puttra i några minuter.
  9. Skölj och skär under tiden Dunne-tomaterna i bitar och lägg i stekpannan tillsammans med baby spenaten.
  10. Rör om en liten stund tills spenaten blivit mjuk.
  11. Häll slutligen över pastan i stekpannan och blanda väl.
  12. Smaka och tillsätt vid behov mera salt.
  13. Servera med riven ost, tortillachips och en klick crème fraîche.

Kock:

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testa som följande

Tacopasta

En vegetarisk pastarätt sprängfylld med grönsaker och mexikanska smaker!
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

En vegetarisk pastarätt med mycket smak!

 

Portioner

portioner
Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

250g Valfri pasta
1dl Quinoa
1st Rödlök
2st Vitlöksklyftor
1msk Olivolja
380g Förkokta svarta bönor
1tsk Örtsalt
0,25tsk Svartpeppar
1påse Tacokrydda
0,5dl Vatten
3dl Färsk babyspenat
1dl Riven ost
1dl Crème Fraiche
100g Tortillachips
  1. Koka pastan i en stor kastrull enligt anvisningar på förpackningen.
  2. Skölj quinoan och koka den i en skild kastrull enligt anvisningar på förpackningen.
  3. Hacka lök och vitlök och stek lätt i en stekpanna med olivolja.
  4. Skölj och skär spetspaprikorna i bitar, skölj också de svarta bönorna.
  5. Lägg paprika och bönor i stekpannan och stek tills paprikabitarna är mjuka.
  6. Salta och peppra.
  7. Lägg i den kokta quinoan och tacokryddan tillsammans med 0,5 dl vatten.
  8. Låt puttra i några minuter.
  9. Skölj och skär under tiden Dunne-tomaterna i bitar och lägg i stekpannan tillsammans med baby spenaten.
  10. Rör om en liten stund tills spenaten blivit mjuk.
  11. Häll slutligen över pastan i stekpannan och blanda väl.
  12. Smaka och tillsätt vid behov mera salt.
  13. Servera med riven ost, tortillachips och en klick crème fraîche.

Kock:

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testa som följande

Tacopasta
Tacopasta
En vegetarisk pastarätt sprängfylld med grönsaker och mexikanska smaker!
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tulosta resepti

Lägg till i inköpslistan

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
portioner

Recept

250g Valfri pasta
1dl Quinoa
1st Rödlök
2st Vitlöksklyftor
1msk Olivolja
380g Förkokta svarta bönor
1tsk Örtsalt
0,25tsk Svartpeppar
1påse Tacokrydda
0,5dl Vatten
3dl Färsk babyspenat
1dl Riven ost
1dl Crème Fraiche
100g Tortillachips

Ohjeet

  1. Koka pastan i en stor kastrull enligt anvisningar på förpackningen.
  2. Skölj quinoan och koka den i en skild kastrull enligt anvisningar på förpackningen.
  3. Hacka lök och vitlök och stek lätt i en stekpanna med olivolja.
  4. Skölj och skär spetspaprikorna i bitar, skölj också de svarta bönorna.
  5. Lägg paprika och bönor i stekpannan och stek tills paprikabitarna är mjuka.
  6. Salta och peppra.
  7. Lägg i den kokta quinoan och tacokryddan tillsammans med 0,5 dl vatten.
  8. Låt puttra i några minuter.
  9. Skölj och skär under tiden Dunne-tomaterna i bitar och lägg i stekpannan tillsammans med baby spenaten.
  10. Rör om en liten stund tills spenaten blivit mjuk.
  11. Häll slutligen över pastan i stekpannan och blanda väl.
  12. Smaka och tillsätt vid behov mera salt.
  13. Servera med riven ost, tortillachips och en klick crème fraîche.

Kock:

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testa som följande

Gurk-gazpacho
Gurk-gazpacho med lime och ingefära

En kall gurk-gazpacho till förrätt!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Paprikapasta
Pasta med krämig paprikasås

Krämig pastasås med inhemsk spetspaprika