Tofuwokk

Kategorier

Svårighetsgrad

Tofuwok

Tofuwok är en rätt som passar bra till vardagsmat. Snabbt och enkelt!
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tofuwoken tillreder du snabbt, allt i en och samma panna.

 

Portioner

Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

270g Tofu
2st Salladslökar eller 1/2 purjo
150g Broccoliini
1st Morot, stor
1bit Ingefära (liten)
3msk Olja
3msk Sojasås
1msk Honung
1st Lime, saften
  1. Skär tofun i rejäla bitar och placera bitarna mellan hushållspapper för att få bort överflödig vätska.
  2. Du kan trycka till litet på bitarna, och så rekommenderar vi att byta pappret minst en gång.
  3. Medan tofun torkar, skär grönsakerna. Ifall du inte vill ha så stark mat, avlägsna frön från chilin.
  4. Skölj salladslöken, spetspaprikan och broccoliinin samt skala moroten och ingefäran. Finhacka chilin och salladslöken.
  5. Spetspaprikan och broccoliinin rekommenderar vi att skära i större bitar. Moroten som är skarp skär du i tunna puckar, så blir grönsakerna mjuka samtidigt under tillredningen.
  6. Riv till sist ingefäran på ett rivjärn.
  7. Skär de torkade tofuskivorna till mindre bitar och stek dem i en torr stekpanna. När tofubitarna fått lite färg tillsätt alla grönsaker samt oljan.
  8. Fortsätt att steka tofubitarna en stund och tillsätt sedan resten av ingredienserna så som sojasåsen, honung och saften av en lime.
  9. Rör om och låt woken stå och sjuda i ca 5-10 minuter under lock eller bakplåtspapper.
  10. Serveras med ris eller valfri sort av nudlar.

Kock:

Kasvisreseptit.fi -tiimiKasvisreseptit.fi -tiimi

Testa som följande

Kategorier

Svårighetsgrad

Tofuwok

Tofuwok är en rätt som passar bra till vardagsmat. Snabbt och enkelt!
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tofuwoken tillreder du snabbt, allt i en och samma panna.

 

Portioner

Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

270g Tofu
2st Salladslökar eller 1/2 purjo
150g Broccoliini
1st Morot, stor
1bit Ingefära (liten)
3msk Olja
3msk Sojasås
1msk Honung
1st Lime, saften
  1. Skär tofun i rejäla bitar och placera bitarna mellan hushållspapper för att få bort överflödig vätska.
  2. Du kan trycka till litet på bitarna, och så rekommenderar vi att byta pappret minst en gång.
  3. Medan tofun torkar, skär grönsakerna. Ifall du inte vill ha så stark mat, avlägsna frön från chilin.
  4. Skölj salladslöken, spetspaprikan och broccoliinin samt skala moroten och ingefäran. Finhacka chilin och salladslöken.
  5. Spetspaprikan och broccoliinin rekommenderar vi att skära i större bitar. Moroten som är skarp skär du i tunna puckar, så blir grönsakerna mjuka samtidigt under tillredningen.
  6. Riv till sist ingefäran på ett rivjärn.
  7. Skär de torkade tofuskivorna till mindre bitar och stek dem i en torr stekpanna. När tofubitarna fått lite färg tillsätt alla grönsaker samt oljan.
  8. Fortsätt att steka tofubitarna en stund och tillsätt sedan resten av ingredienserna så som sojasåsen, honung och saften av en lime.
  9. Rör om och låt woken stå och sjuda i ca 5-10 minuter under lock eller bakplåtspapper.
  10. Serveras med ris eller valfri sort av nudlar.

Kock:

Kasvisreseptit.fi -tiimiKasvisreseptit.fi -tiimi

Testa som följande

Svårighetsgrad

Tofuwokk
Tofuwok
Tofuwok är en rätt som passar bra till vardagsmat. Snabbt och enkelt!
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tulosta resepti

Kategorier

Lägg till i inköpslistan

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Recept

270g Tofu
2st Salladslökar eller 1/2 purjo
150g Broccoliini
1st Morot, stor
1bit Ingefära (liten)
3msk Olja
3msk Sojasås
1msk Honung
1st Lime, saften

Ohjeet

  1. Skär tofun i rejäla bitar och placera bitarna mellan hushållspapper för att få bort överflödig vätska.
  2. Du kan trycka till litet på bitarna, och så rekommenderar vi att byta pappret minst en gång.
  3. Medan tofun torkar, skär grönsakerna. Ifall du inte vill ha så stark mat, avlägsna frön från chilin.
  4. Skölj salladslöken, spetspaprikan och broccoliinin samt skala moroten och ingefäran. Finhacka chilin och salladslöken.
  5. Spetspaprikan och broccoliinin rekommenderar vi att skära i större bitar. Moroten som är skarp skär du i tunna puckar, så blir grönsakerna mjuka samtidigt under tillredningen.
  6. Riv till sist ingefäran på ett rivjärn.
  7. Skär de torkade tofuskivorna till mindre bitar och stek dem i en torr stekpanna. När tofubitarna fått lite färg tillsätt alla grönsaker samt oljan.
  8. Fortsätt att steka tofubitarna en stund och tillsätt sedan resten av ingredienserna så som sojasåsen, honung och saften av en lime.
  9. Rör om och låt woken stå och sjuda i ca 5-10 minuter under lock eller bakplåtspapper.
  10. Serveras med ris eller valfri sort av nudlar.

Kock:

Kasvisreseptit.fi -tiimiKasvisreseptit.fi -tiimi

Testa som följande

Tomat & gurksallad med avokado
Tomat & gurksallad med avokado

Servera som tillhör till vilken sommarmat som helst!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Grönsaksknyten
Grönsaksknyten

Servera som tillbehör till exempelvis grillat.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Vegetariska quesadillas
Vegetariska quesadillas

Kan ätas både varma och kalla.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Grönsaksspett
Grillade grönsaksspett med vitlöksmajonnäs

Att grilla vegetariskt är både enkelt, gott och färggrant!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Gurkglass
Isglass med gurka & lime

Gör din egen isglass av gurka och lime.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Fyllda paprikor
Fyllda paprikor med svamp, äpple och spenat