Kategorier

Svårighetsgrad

Tomatrisotto med pärlgryn av korn.

En god pärlgrynsrisotto med tomat
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
 

Portioner

Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

1st Lök
4st Vitlöksklyftor
1msk Olja
3dl Pärlgryn av kom
1 Burk tomatkross av hög kvalité (400g)
5dl Vatten
1st Citron, saften
3msk Färsk timjan, hackad
1msk Svartpeppar
Salt
1 dl Parmesanost, riven
  1. Fräs den hackade löken i en kastrull.
  2. Tillsätt pärlgrynen och rör om en stund.
  3. Tillsätt vatten/grönsaksbuljongen.
  4. Tillsätt tomatkrosset.
  5. Tillsätt kryddorna.
  6. Låt koka på medelvärme i ca 40-45 minuter tills pärlgrynen är mjuka, de får gärna lämna med litet tuggmotstånd.
  7. Smaka av och krydda mera vid behov.
  8. Servera med riven parmesanost.

Kock:

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testa som följande

Kategorier

Svårighetsgrad

Tomatrisotto med pärlgryn av korn.

En god pärlgrynsrisotto med tomat
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
 

Portioner

Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

1st Lök
4st Vitlöksklyftor
1msk Olja
3dl Pärlgryn av kom
1 Burk tomatkross av hög kvalité (400g)
5dl Vatten
1st Citron, saften
3msk Färsk timjan, hackad
1msk Svartpeppar
Salt
1 dl Parmesanost, riven
  1. Fräs den hackade löken i en kastrull.
  2. Tillsätt pärlgrynen och rör om en stund.
  3. Tillsätt vatten/grönsaksbuljongen.
  4. Tillsätt tomatkrosset.
  5. Tillsätt kryddorna.
  6. Låt koka på medelvärme i ca 40-45 minuter tills pärlgrynen är mjuka, de får gärna lämna med litet tuggmotstånd.
  7. Smaka av och krydda mera vid behov.
  8. Servera med riven parmesanost.

Kock:

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testa som följande

Svårighetsgrad

Tomatrisotto med pärlgryn av korn.
En god pärlgrynsrisotto med tomat
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tulosta resepti

Kategorier

Lägg till i inköpslistan

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Recept

1st Lök
4st Vitlöksklyftor
1msk Olja
3dl Pärlgryn av kom
1 Burk tomatkross av hög kvalité (400g)
5dl Vatten
1st Citron, saften
3msk Färsk timjan, hackad
1msk Svartpeppar
Salt
1 dl Parmesanost, riven

Ohjeet

  1. Fräs den hackade löken i en kastrull.
  2. Tillsätt pärlgrynen och rör om en stund.
  3. Tillsätt vatten/grönsaksbuljongen.
  4. Tillsätt tomatkrosset.
  5. Tillsätt kryddorna.
  6. Låt koka på medelvärme i ca 40-45 minuter tills pärlgrynen är mjuka, de får gärna lämna med litet tuggmotstånd.
  7. Smaka av och krydda mera vid behov.
  8. Servera med riven parmesanost.

Kock:

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testa som följande

Halloumipytt med grönsaker & pesto
Halloumipytt med grönsaker & pesto

Servera som sådan eller som tillbehör till andra rätter.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Broccolisallad
Broccolisallad med tomat & kapris

Servera som tillbehör till varmrätter.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tomat toast
Tomat toast

Servera som förrätt eller som snack på antingen fest eller vardag.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Krämig pumpa- & paprikasoppa
Krämig pumpa- & paprikasoppa

Servera med lite grädde och färsk timjan.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tomat & zucchinigratäng med fetaost
Tomat & zucchinigratäng med fetaost

Serveras varm som tillbehör till huvudrätten eller som förrätt.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Äppelpaj
Äppelsmulpaj med två ingredienser

Servera med en klick grädde eller vaniljglass.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Picklad rödlök med chili
Picklad rödlök med chili

Löken är klar att serveras efter ett par timmar, håller 1-2 veckor i kylskåp.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!