Kasvisreseptit

Tomatrisotto med pärlgryn av korn.

En god pärlgrynsrisotto med tomat
(0)
(397)
Tulosta
1stLök
4stVitlöksklyftor
1mskOlja
3dlPärlgryn av kom
1burk tomatkross av hög kvalité (400g)
5dlVatten
1stcitron,saften
3mskfärsk timjan,hackad
1mskSvartpeppar
Salt
1dlparmesanost,riven
  1. Fräs den hackade löken i en kastrull.
  2. Tillsätt pärlgrynen och rör om en stund.
  3. Tillsätt vatten/grönsaksbuljongen.
  4. Tillsätt tomatkrosset.
  5. Tillsätt kryddorna.
  6. Låt koka på medelvärme i ca 40-45 minuter tills pärlgrynen är mjuka, de får gärna lämna med litet tuggmotstånd.
  7. Smaka av och krydda mera vid behov.
  8. Servera med riven parmesanost.
AP
:Anne Pfitzner
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.