Tomatrisotto med pärlgryn av korn.

En god pärlgrynsrisotto med tomat
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
 

Portioner

Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

1st Lök
4st Vitlöksklyftor
1msk Olja
3dl Pärlgryn av kom
1 Burk tomatkross av hög kvalité (400g)
5dl Vatten
1st Citron, saften
3msk Färsk timjan, hackad
1msk Svartpeppar
Salt
1 dl Parmesanost, riven
  1. Fräs den hackade löken i en kastrull.
  2. Tillsätt pärlgrynen och rör om en stund.
  3. Tillsätt vatten/grönsaksbuljongen.
  4. Tillsätt tomatkrosset.
  5. Tillsätt kryddorna.
  6. Låt koka på medelvärme i ca 40-45 minuter tills pärlgrynen är mjuka, de får gärna lämna med litet tuggmotstånd.
  7. Smaka av och krydda mera vid behov.
  8. Servera med riven parmesanost.

Kock:

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testa som följande

Tomatrisotto med pärlgryn av korn.

En god pärlgrynsrisotto med tomat
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
 

Portioner

Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

1st Lök
4st Vitlöksklyftor
1msk Olja
3dl Pärlgryn av kom
1 Burk tomatkross av hög kvalité (400g)
5dl Vatten
1st Citron, saften
3msk Färsk timjan, hackad
1msk Svartpeppar
Salt
1 dl Parmesanost, riven
  1. Fräs den hackade löken i en kastrull.
  2. Tillsätt pärlgrynen och rör om en stund.
  3. Tillsätt vatten/grönsaksbuljongen.
  4. Tillsätt tomatkrosset.
  5. Tillsätt kryddorna.
  6. Låt koka på medelvärme i ca 40-45 minuter tills pärlgrynen är mjuka, de får gärna lämna med litet tuggmotstånd.
  7. Smaka av och krydda mera vid behov.
  8. Servera med riven parmesanost.

Kock:

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testa som följande

Tomatrisotto med pärlgryn av korn.
En god pärlgrynsrisotto med tomat
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tulosta resepti

Lägg till i inköpslistan

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Recept

1st Lök
4st Vitlöksklyftor
1msk Olja
3dl Pärlgryn av kom
1 Burk tomatkross av hög kvalité (400g)
5dl Vatten
1st Citron, saften
3msk Färsk timjan, hackad
1msk Svartpeppar
Salt
1 dl Parmesanost, riven

Ohjeet

  1. Fräs den hackade löken i en kastrull.
  2. Tillsätt pärlgrynen och rör om en stund.
  3. Tillsätt vatten/grönsaksbuljongen.
  4. Tillsätt tomatkrosset.
  5. Tillsätt kryddorna.
  6. Låt koka på medelvärme i ca 40-45 minuter tills pärlgrynen är mjuka, de får gärna lämna med litet tuggmotstånd.
  7. Smaka av och krydda mera vid behov.
  8. Servera med riven parmesanost.

Kock:

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testa som följande

Rödbetssmoothie
Rödbetssmoothie

En färggrann hälsobomb fullproppad med vitaminer.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Avokado- & tomatsandwich
Avokado- & tomatsandwich

Det perfekta mellanmålet!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Detoxsmoothie
Detoxsmoothie

En fräsch och utrensande smoothie med gurka, kokosvatten, ingefära och lime.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Rostade ugnsgrönsaker
Ugnsrostad grönsaker

Rostade ugnsgrönsaker som sådana eller med tillbehör.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Broccolibiffar
Broccolibiffar med ost och paprika

Vegetariska biffar som får lite sting genom att riva tex chiliost

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Galette
Galette med tomat och rödbeta

En vacker och smakrik galette.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Nötchoklad med saltkaramell
Julens bästa nötchoklad

Till kaffet eller efterrättsbordet.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Paprikasallad
Paprika- & kikärtssallad

Matig sallad som passar såväl som mellanmål som middag.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!