Tomatsoppa på färska tomater

Servera tomatsoppan som förrätt eller som huvudrätt, varm eller kall.
Votes: 2
Betyg: 4
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Servera tomatsoppan som förrätt eller som huvudrätt, varm eller kall.

 

Portioner

Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

1st Lök
2st Vitlöksklyftor
1st Morot
1/2dl Extra virgin olivolja
1kg Inhemska tomater, mörkröda
4dl Vatten
1/2st Grönsaksbuljontärning
1/2dl Vitvin
1msk Socker
2msk Tomatpuré
2tsk Torkad basilika
1/2dl Grädde
Salt
Svartpeppar
Till servering
Torkad lök
Riven parmesanost
  1. Skala och hacka löken, vitlöken och moroten.
  2. Skär tomaterna i klyftor.
  3. Värm olivoljan i en kastrull och tillsätt den hackade löken, vitlöken och moroten.
  4. Bryn, tills löken blivit gyllenbrun. Bränn inte!
  5. Tillsätt tomaterna, vattnet, grönsaksbuljongen, vitvinet, socker, tomatpurén och basilikan.
  6. Låt koka tills tomaterna och moroten är genom mjuka.
  7. Ta bort kastrullen från värmen och mixa blandningen slät.
  8. Värm upp vid behov, och blanda i grädden. Krydda med salt och svartpeppar.
  9. Servera med torkad lök och riven parmesanost.

Kock:

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testa som följande

Tomatsoppa på färska tomater

Servera tomatsoppan som förrätt eller som huvudrätt, varm eller kall.
Votes: 2
Betyg: 4
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Servera tomatsoppan som förrätt eller som huvudrätt, varm eller kall.

 

Portioner

Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

1st Lök
2st Vitlöksklyftor
1st Morot
1/2dl Extra virgin olivolja
1kg Inhemska tomater, mörkröda
4dl Vatten
1/2st Grönsaksbuljontärning
1/2dl Vitvin
1msk Socker
2msk Tomatpuré
2tsk Torkad basilika
1/2dl Grädde
Salt
Svartpeppar
Till servering
Torkad lök
Riven parmesanost
  1. Skala och hacka löken, vitlöken och moroten.
  2. Skär tomaterna i klyftor.
  3. Värm olivoljan i en kastrull och tillsätt den hackade löken, vitlöken och moroten.
  4. Bryn, tills löken blivit gyllenbrun. Bränn inte!
  5. Tillsätt tomaterna, vattnet, grönsaksbuljongen, vitvinet, socker, tomatpurén och basilikan.
  6. Låt koka tills tomaterna och moroten är genom mjuka.
  7. Ta bort kastrullen från värmen och mixa blandningen slät.
  8. Värm upp vid behov, och blanda i grädden. Krydda med salt och svartpeppar.
  9. Servera med torkad lök och riven parmesanost.

Kock:

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testa som följande

Tomatsoppa på färska tomater
Servera tomatsoppan som förrätt eller som huvudrätt, varm eller kall.
Votes: 2
Betyg: 4
You:
Betygsätt detta recept!
Tulosta resepti

Lägg till i inköpslistan

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Recept

1st Lök
2st Vitlöksklyftor
1st Morot
1/2dl Extra virgin olivolja
1kg Inhemska tomater, mörkröda
4dl Vatten
1/2st Grönsaksbuljontärning
1/2dl Vitvin
1msk Socker
2msk Tomatpuré
2tsk Torkad basilika
1/2dl Grädde
Salt
Svartpeppar
Till servering
Torkad lök
Riven parmesanost

Ohjeet

  1. Skala och hacka löken, vitlöken och moroten.
  2. Skär tomaterna i klyftor.
  3. Värm olivoljan i en kastrull och tillsätt den hackade löken, vitlöken och moroten.
  4. Bryn, tills löken blivit gyllenbrun. Bränn inte!
  5. Tillsätt tomaterna, vattnet, grönsaksbuljongen, vitvinet, socker, tomatpurén och basilikan.
  6. Låt koka tills tomaterna och moroten är genom mjuka.
  7. Ta bort kastrullen från värmen och mixa blandningen slät.
  8. Värm upp vid behov, och blanda i grädden. Krydda med salt och svartpeppar.
  9. Servera med torkad lök och riven parmesanost.

Kock:

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testa som följande

Rödbetssmoothie
Rödbetssmoothie

En färggrann hälsobomb fullproppad med vitaminer.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Avokado- & tomatsandwich
Avokado- & tomatsandwich

Det perfekta mellanmålet!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Detoxsmoothie
Detoxsmoothie

En fräsch och utrensande smoothie med gurka, kokosvatten, ingefära och lime.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Rostade ugnsgrönsaker
Ugnsrostad grönsaker

Rostade ugnsgrönsaker som sådana eller med tillbehör.