Tortillapizza

Kategorier

Svårighetsgrad

Snabba tortillapizzor med körsbärstomat & spetspaprika

Pizza på tortillabröd som är klara på 20 minuter!
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Snabba småpizzor.

 

Portioner

pizzor
Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

4st Färska champinjoner
1st Gul lök
4st Normalstora tortillabröd
2dl Ketchup
4dl Riven ost
0,5tsk Salt
0,5tsk Peppar
1dl Blåmögelost
Ruccola eller krasse samt oregano att toppa med
  1. Värm ugnen till 200° varmluft.
  2. Skär champinjonerna, körsbärstomaterna och spetspaprikan i bitar.
  3. Skala och skär löken i ringar.
  4. Placera tortillabröden på 2 plåtar med bakplåtspapper.
  5. Bred ut ketchup på dem och strö över hälften av den rivna osten.
  6. Lägg på champinjoner, körsbärstomater, spetspaprika och lök.
  7. Salta och peppra.
  8. Strö över blåmögelost och resten av den rivna osten.
  9. Grädda i 10-15 minuter.
  10. Servera pizzorna med ruccola eller krasse och lite torkad oregano.

Kock:

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testa som följande

Kategorier

Svårighetsgrad

Snabba tortillapizzor med körsbärstomat & spetspaprika

Pizza på tortillabröd som är klara på 20 minuter!
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Snabba småpizzor.

 

Portioner

pizzor
Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

4st Färska champinjoner
1st Gul lök
4st Normalstora tortillabröd
2dl Ketchup
4dl Riven ost
0,5tsk Salt
0,5tsk Peppar
1dl Blåmögelost
Ruccola eller krasse samt oregano att toppa med
  1. Värm ugnen till 200° varmluft.
  2. Skär champinjonerna, körsbärstomaterna och spetspaprikan i bitar.
  3. Skala och skär löken i ringar.
  4. Placera tortillabröden på 2 plåtar med bakplåtspapper.
  5. Bred ut ketchup på dem och strö över hälften av den rivna osten.
  6. Lägg på champinjoner, körsbärstomater, spetspaprika och lök.
  7. Salta och peppra.
  8. Strö över blåmögelost och resten av den rivna osten.
  9. Grädda i 10-15 minuter.
  10. Servera pizzorna med ruccola eller krasse och lite torkad oregano.

Kock:

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testa som följande

Svårighetsgrad

Tortillapizza
Snabba tortillapizzor med körsbärstomat & spetspaprika
Pizza på tortillabröd som är klara på 20 minuter!
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tulosta resepti

Kategorier

Lägg till i inköpslistan

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
pizzor

Recept

4st Färska champinjoner
1st Gul lök
4st Normalstora tortillabröd
2dl Ketchup
4dl Riven ost
0,5tsk Salt
0,5tsk Peppar
1dl Blåmögelost
Ruccola eller krasse samt oregano att toppa med

Ohjeet

  1. Värm ugnen till 200° varmluft.
  2. Skär champinjonerna, körsbärstomaterna och spetspaprikan i bitar.
  3. Skala och skär löken i ringar.
  4. Placera tortillabröden på 2 plåtar med bakplåtspapper.
  5. Bred ut ketchup på dem och strö över hälften av den rivna osten.
  6. Lägg på champinjoner, körsbärstomater, spetspaprika och lök.
  7. Salta och peppra.
  8. Strö över blåmögelost och resten av den rivna osten.
  9. Grädda i 10-15 minuter.
  10. Servera pizzorna med ruccola eller krasse och lite torkad oregano.

Kock:

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testa som följande

Tomat & gurksallad med avokado
Tomat & gurksallad med avokado

Servera som tillhör till vilken sommarmat som helst!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Grönsaksknyten
Grönsaksknyten

Servera som tillbehör till exempelvis grillat.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Vegetariska quesadillas
Vegetariska quesadillas

Kan ätas både varma och kalla.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Grönsaksspett
Grillade grönsaksspett med vitlöksmajonnäs

Att grilla vegetariskt är både enkelt, gott och färggrant!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Gurkglass
Isglass med gurka & lime

Gör din egen isglass av gurka och lime.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Fyllda paprikor
Fyllda paprikor med svamp, äpple och spenat

TIPS! Byt ut osten mot smaksatt färskost eller blåmögelost för kraftigare smak.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!