
![]() |
Snabba tortillapizzor med körsbärstomat & spetspaprika
Pizza på tortillabröd som är klara på 20 minuter!
Snabba småpizzor.
|
|
![]() |
Snabba tortillapizzor med körsbärstomat & spetspaprika
Pizza på tortillabröd som är klara på 20 minuter!
Snabba småpizzor.
|
![]() |

Snabba tortillapizzor med körsbärstomat & spetspaprika
Pizza på tortillabröd som är klara på 20 minuter!
4st | Färska champinjoner |
1st | Gul lök |
4st | Normalstora tortillabröd |
2dl | Ketchup |
4dl | Riven ost |
0,5tsk | Salt |
0,5tsk | Peppar |
1dl | Blåmögelost |
Ruccola eller krasse samt oregano att toppa med |
- Värm ugnen till 200° varmluft.
- Skär champinjonerna, körsbärstomaterna och spetspaprikan i bitar.
- Skala och skär löken i ringar.
- Placera tortillabröden på 2 plåtar med bakplåtspapper.
- Bred ut ketchup på dem och strö över hälften av den rivna osten.
- Lägg på champinjoner, körsbärstomater, spetspaprika och lök.
- Salta och peppra.
- Strö över blåmögelost och resten av den rivna osten.
- Grädda i 10-15 minuter.
- Servera pizzorna med ruccola eller krasse och lite torkad oregano.